vad?

tänkte på en grej, eller flera det gör jag jämt.
men om...., nej skit samma.

kollade på en bild på mig, jag vet jag har fula dubbelhaka och ser störd ut,
men sen+ jag vet inte? vad ser man?




Kommentarer
Postat av: Bella

Hej Hanna.

Vi känner inte varandra men jag har läst din blogg och jag ser hur jävla dåligt du mår, och jag kan inte bara sitta och titta på. Jag såg att du varit i kontakt med ABC-kliniken men att det mötet inte gick som du ville men jag hoppas att du kan ge dem en chans till. Jag är själv patient hos dem och jag vet vilket helvete det är att leva med ätstörningar men jag vet också att det finns hjälp att få, med allt. Och de har varit guld värda när jag väl vågat släppa in dem. Jag kan inte göra eller säga mycket annat än att tala om att det går att bli frisk och det går att må bra, man får kämpa som fan men tillslut blir det bättre. Jag vet att mina ord antagligen inte är värda mycket men jag vill att du ska veta att jag förstår att du mår dåligt och att jag hoppas att du snart får och kan ta emot den hjälp du behöver för att må bra igen. / Bella

2012-06-07 @ 21:51:19
Postat av: s

Du ser väldigt, väldigt smal ut. Jag känner dig inte heller, men jag blir orolig för dig.

Jag har en väldigt nära vän som lider av ett annat sorts självdestruktivt beteende, och det är något som jag inte ens skulle önska min värsta fiende.

Hoppas du kan få hjälp att må bättre, och kanske gå upp lite i vikt eftersom det är svårt för kroppen att samarbeta med dig när den är så undernärd.



ta hand om dig hanna!

tusen styrkekramar

2012-06-09 @ 19:34:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0