berran und "men, vad håller dom på med för sexlek?!"

idag såg jag det där ljuset igen, det som jag såg när jag kom ut från säter, men inte i samma samanhang, utan mer att "EE och HH ska äntligen ut togheter på äventyr och konserter, bort från allt." ett sånt ljus var det <3




och appropå annat, jag ser misshandlad ut (okej, har dock blivit lite slagen) men då brydde jag mig inte så mkt, ett blåöga och lite ont här och var gör inte så mkt, men nu har vänstra ögat svällt upp, så ser ut som jag fått en fet smäll, o ch andra ögat fick jag det, men det svulla beror på en ögoninflamation, båda är drygt, mest inflamationen, eller det är ingen inflamation utan en infektion, värre. kul, jävla darin oxå. jaja, får väl hoppas på att det försvinner till nästa torsdag. gudars vad jag längtar, fan vad kuk, oj, kul menar jag, vi ska ha!! hets like, som fan!!!


darin.

nu är allt klart med lägenheten. nycklar tillbaka osv. vilket jag absolut inte gillar, vill verkligen inte flytta hem. vill inte, vill inte, vill inte. otreívs redan. klarar inte av att bo här. helt drygt, hoppas plan EE und HH går som vi tänkt nu.

över och ut.

LL. BS. we like a lot <3




löökk.

Dagens bästa: Ludde
Dagens sämsta: hannan
Dagens chock: när jag märkte att jag svalt percingen för 2 gången.
Dagens pinsammaste: läkaren
Dagens frisyr: uppsatt, utan spray (höt och häpna)
Dagens händelse: doktorn
Dagens planer: styra upp lägenheten
Dagens vill ha: emanuel
Dagens saknad: mamma
Dagens tråkigaste: maten fuckade upp sig
Dagens finaste: emanuel
Dagens roligaste:  "förföljer du mej eller?"  "nej, det är meningen"
Dagens måste: nyponte och städa klart lägenheten
Dagens kärlek: emanuel
Dagens mående: trött, illamående
Dagens citat: "nu ser du ju riktigt bra ut, var glad att du ser ut så."
Dagens outfit: jeans, tshirt
Dagens fråga: "vilken tid ska vi säga imorgon då?"
Dagens låt: sheepdog, akustisk- Mando Diao

ikea.typ.

jag brukar kunna fixa saker och ting i tid. brukar aldrig lämna det till sista minuten, denna gång hade jag dock tittat genom mina fingrar och väntat till verkligen sista sekunden. jag ska vara utflyttad imorgon, och hade knappt börjat i söndags, nu ska jag bara tvätta fönstrena, sen är jag klar. två dagar tog det typ, det måste ändå vara nått slags rekord. och mammas hus ser ut som en ikea katalog, två soffor upp, en nere, en i garaget och en på alltan, åtta sängar samanlagt i tre rum, stolar som bildar staplat och labyrinter, skåp överallt, porslik, glas, tallringar osv, ja,jag vet inte hur många. välkonma till oss. me dont like. fast nog är det fint och mysigt med alla riktigt gamla grejer, typ som 1800-tals soffan, ett skåp som nästan är hundra år, diabilder i hundratal osv osv. det blir nog rätt charmigt här så småningom. hoppas jag. vi.

over und ut.

23:03

känns som allt är tillbaka för tio årsedan, då alla sa till jenny, "men jenny vad smmal du är!, men kerstin vad smal du är!"
och när dom tittade på mej, så tittade dom bort, och började prata med den bredvid. känns som att allt är påväg till den tiden, då allt jag gjorde blev fel, var fel, på fel sätt, alla tyckte det var fel, osv. allt känns bara tatt, äckelskit tatt lix. jag har inte lust med ett endaste dugg! jag ville inte flytta hem, men blev så illa tvungen, och nu är jag här,fan jag villl inte, mmer inte klara detta. faan! fan också, faan oxå!!!

mattillåtet är verkligen en beskrivade bra bok, men jag blir arg på den oxå, går inte att förklara. jag vill inte mer orkar inte, ge mig ett, eller flera flumpiller, och tre liter vodka och en flaska gin, så är allt över. hoppas jag.

slut.

6956

det var ett tag sen. och jag är inte så kontaktbar just nu. min mobil blev stulen, men sen fick jag tillbaka den, men mitt nummer är fortfarande spärrat, så man kan inte ringa eller smsa till den, inte jag heller kan göra det.

Tog mysig fika med Angelica igår, så mycket som jag skrattade då har jag iinte skrattat på 100 år. det var kul :)

En del besök hos farbror polisen har inträffat, dels för nytt pass, och stulen mobil, och dels för en del andra saker, som jag nog inte ska skriva här, lite barnförbjudet och många skulle tycka jag är ännu knäppare än vad jag är, eller som en del redan har sagt till mej att jag är. men jag får ju dels skylla mig själv efter som jag ställt till det, fast Fredrika har ju sagt att jag icke ska säga så, men det känns ju så oxå.

jag har länge undrat varför min kropp har blivit så wierd på sistånde, varför jag svimmar, farför det gör ont i hjärtat, varför jag skakar, varför jag domnar bort ibland osv. Nu vet jag vad det beror på, äntligen. så igentligen har alla sjukhusbesök varit fett onödiga.

Snart får jag veta vilket datum provet ska vara och nu har jag fixat klart med alla monologer oxå.

Idag kunde jag varit i hamburg med jessica, beccs, anja och jullan, party med gin och cool up till 6 på morgonen. men no money no funny, och utan pass går heller inte så bra. jag får försöka styra upp amsterdam istället. ich und essc. och EE hälsa britney och cool up från mig <3<3

över und out.

vin osv

igår hade jag ett mycket trevligt besök hos mig. me like <3 Ludde var på besök, över natten oxå, ännu mera me like <3<3<3 han kröp upp i min säng och sov bredvid mig på kudden :) helt mysigt lix! Ludde är bäst på att vara mysig hund, me like igen <3<3<3

Vi var uten på en LÅÅÅNNNGGG promenad, och så gick vi förbi maximteatern och där var dörrarna öppna och jag stannade till utanför och fick se grease slutsceén. det var inte så gött som jag trott det skulle vara. men endå, gratis teater tackar man aldrig nej till.

Jag träffade en tjej, vars syster kunde prata med djur och kunde se/höra/känna saker. precis som jag, så hon skulle ringa mig, så vi kunde ses osv. helt gött, me like.

Idag var det ju värsta sol och fint ute, så mamma och jag satt ute i trädgården, drack vin, rökte lucky och läste monologer, sen möblerade vi om i hela vardagsrummet, det var kul.

Nej, nu ska jag nog cykla hem till min ekande lägenhet och sen vidare på 20 gånger 2 kalas.



ÖVER OCH UT 

KM.


15:50

idag när jag cyklade till mamma så kom jag att tänka på min första mando konsert jag var på. t
yp 100 årsen och dom spelade alla bortglömda bra låtar som dom inte gör nu.
allt var bättre förr.
samma med spf. och med livet, allt var bättre förr.

och appropå lök, fick veta igår att jag har PTSD. kul. ännu en grej att styra upp.

men en sak tänker jag inte styra upp. den ska jag låta va och glömma. minns du vad du sa jessica? hultan 06? "men den största löken var ju ändå ------!!!" och jag håller med dig. så är det fort.

nej, nu blir det dusch och sen BSM.


över och out.

00:10

                                            
 
ni är och förblir det bästa ever.
ni finns alltid där.
det vet jag.
sen huset.




och tack victor. det var snällt.

21:00

vad är det man brukar säga; "man blir det som skrämde en."

jag vet inte vad det är, eller vad jag har för mig, eller gjort, eller nått osv. men har inte träffat dig på tusen år, och jag vet inget om dig längre känns det som, jag vet att du är fett besviken på mig, men rom byggdes inte på en dag, och dom fick säkert riva och bygga om och ändra det flera gånger. jag förstår mycket väl att ni inte står ut med mig längre, jag förstår hur det är, har varit i samma sitts som er, samtidigt som jag var i min. men jag saknar er så att det gör ont, hela tiden. <3


älskade mormor, du ska få din sång i kyrkan, hälsa pappa, morfar och max.

sjukhus.

påväg till BSM med cykel, nerför bron utanför galaxen, sen minns jag inget, senare vaknar jag upp i en ambuslans och påväg till sjukhuset.

dom vet still inte vad det är. "när hon blir stressad så kan hon glömma att andas".

och inte nog med det, en kass läkare skulle ta ett blodbrov, han gjorde fel två ggr, sen en annan fick göra det, kändes ungefär som när mankliver på häftstift och sen trycker in det längre och längre och vrikder runt massa. jäkla puckon.

och så fick jag återigen göra en hjärnröntgen, jag kände mig som tjejen i exorstisten, trodde nästan jag skulle bli besatt av någon, skulle inte förväna mig om jag har blivit det, alla klagorop och dösångest läten alla hävde ut sig.

over och ut.


RSS 2.0