En ny.

Min förra blogg försvann.
Eller ja, jag tappade bort den, och allting försvann.
Men darrin, skit samma.

Jag gjorde en britney med mitt hår. Fast inte helt. Bara nästannästan.

Helgen var grym.
Essc och jag gjorde roadtrip till Nyköping och dansade mest på Träffen.
SKitkul att träffa Annie, Yohanna och Sofia igen :)

Sugarplum blev nio på sin spelning. MJ lirade med dom. det var kul. och fullt.
jag brände över 1000 spänn på gintonic. men va fan. skit samma. någon gång ska man få slösa pengar riktigt mycket.

Sen blev det en massa bad och massa roligheter. "men vart tog dom andra vägen" hahaha! nattens bästa, eller nej, den bästa var nog "jag älskar när du springer i högklackat hanna". den var kul.
vi var sju i bilen, men slängde oss ur när polisen kom. V och jag klagade på vårat dåliga lokalsinne men tur att någon av dom kommer ihåg nått. minstingen hittade till hotellet.

Jag fortsätter med min "bränna-pengar-månad", Jag köpte en ny snygging idag. Har inte riktigt kommit underfunn med den än, men den blir nog fin till på torsdag när hannabola och hannan våldgästar västerås.

T och E är i Germany och ser JET!!!! jag hade velat följa, men no ticets no funny. typ. MEn jag fixade Ark iaf. Men snart kommer jag ner till älskade Hamburg iaf :D:D Jag har börjat gilla den staden väldigt mkt.

Imorgon ska jag träffa snyggElin och SnyggErica. längesen. det ska bli mys, och jag ska typ leka med calle innan, kanske, men han är inte så leksugen så jag tar luddas ist. man är bra att gå med på promenader och han klagar inte heller på min ständiga LUCKY jag har i mungipan. Jag har börjat med min rocknrolldiet igen. Den funkade i Tyskland, så vi kan väl hoppas på att den gör det nu också. Var snäll mot mig nu, så jag blir lite glad.

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0