röster.

Jag har börjat höra röster. igen. trodde det gått över. i söndags när jag skulle sova, så hörde jag massa som pratade i mitt rum. nu minns jag inte vad det var dom sa, men då var det jätte tydligt. först blev jag livrädd, men sen så tänkte jag att det är nog inget farligt, dom vill nog inget ont och så började jag tänka på mando. sen somnade jag, då försvann det. sen idag, när jag skulle göra te, så hörde jag folk som pratade med varandra igen. alldelles bredvid mig. jag kanske börjar bli knäpp. tur att jag inte levde på 1950. så nu kollar jag på DEN NYA MÄNNISKAN.
image103

sjuk

Det verkar som att min inflamation/virusgrej i ögonen går ut över hela mej, har fått feber, kallsvettas och huvudont, som migrän. jävla darin oxå, massa snusksjuk nu när jag verkligen inte kan vara det.

skulle vara skönt att ta ett bad, men jag kan inte bada i övervarmt vatten i mer än 10 min, så det får nog bli en kalldusch i två min, febern känns inte lika mkt då.

18:14

efter en lång och rolig diskussion med marcus och rödvin i massor så kom vi fram till drt måste vara björn och/eller mats, eller båda som sjuter gustaf i "train on fire". den videon är riktigt bra.

och appropå mando så spelar ju dom i umeå nu på fredag. eftersom ingen visar intresse att åka med så åker jag själv.

sitter och kollar på "dansar med vargar" med kevin costner. den är riktigt bra. har funderat på att om jag skulle levt som nått annat, så skulle det varit spännande att levt som indian. eller typ så här runt medeltiden. men inte i sånna där wierda förhållanden och massa sekter och sånt.

idag skulle jag till optikern, har fått nån inflamation i mina ögon, så har varit tvungen att använda glasögon i snart tre veckor. (jag ser typ inget i dom för dom är typ fem år gammla) sen när jag satt där och väntade, så dök hon aldrig upp. helt onödigt.

nej, om man borde ta tag i sitt liv och göra nått vettigt,

över und out,

21:16

image102

She´s got hot finger tips Got a Jacket pin Its´s a Twiggy

Ninan und Hannan

tiden går fort. Idag träffade jag ninan. vi pratade massa minnen och skrattade tills vi fick ont i magen. kyna är bäst. linda,nina,jenny,hanna. vi är bäst. mamma var nyss här och vi satt och skrattade åt gamla bilder. det var kul. tack ninan, för en jättetrevlig stund! verkligen <3

image101


Mando Diao och Gräddfilen

Take my hand of funeral flowers in white
why did you hurt me so?
You said that you never stood out
So go kiss Ann on the cheek
she's never week
she likes the way you betrayed me
But don't forget If I don't live today, then I might be here tomorrow
If I don't live today, then I might be here tomorrow
Be here tomorrow

Watch me shine, as all the lights closes down
it's just a talent of mine
You know I die whenever I want
So go chase fortune when I'm gone
I'm guilty of reading my own past.
So don't forget If I don't live today, then I might be here tomorrow
If I don't live today, then I might be here tomorrow

image100

It´s Britney BITCH

image97

det är vi som är gräddfilen.

Sthlm, Gbg och lund. Vi var gräddfilen överallt. I Gbg sjöng gus You´re so fucking sexy. bara vi fattade vad han menade.

"Är det någon som ska in så är det ju ni, ni är ju gräddfilen, vad vore mando utan er?!"
tänk vad några ord kan göra.

Det var en helt underbar liten mini tour. Tack Agnes för en helt jättetrevlig trip! ververkligen<3 och i Lund dök Rebecca upp också, helt fett najs lix <3 

Massa härligt mando, med soundcheck och grejer. massa gott vin, snygga hår, skor, läppar, kläder. Mr D var ju som vanligast hetast, han gav mig en ny idé till ännu en tatuering. det kommer nog att bli fett bra. eller jag vet att det kommer det!

En vakt ville beslagta min, för han sa "du kan skada någon med den i ögonen eller nått" jävla puckovakt! fast vi tog in den ändå, eftersom vi är gräddfilen så gömde vi den på ett assmart ställe (vi är väldigt smarta, fast ingen tror det)

I sthlm träffade vi markus. det var också jätte trevligt. en vakt slängde ut mig och sa att jag skulle gå fem varv runt cirkus för jag var full. då tog jag med mig markus till närmaste bar och så drack vi gintonic och rökte lucky, sen gick vi tillbaka och då fick vi komma in. Ibland är vakter helknäppa, eller ja, typ jämnt.

Mando tillägnade en låt till mig och Agnes. "och den här låten tillägnar vi dom som varit på alla tre spelningarna, det är ju någon eller några från Borlänge" Tack mando, nu kan man leva ett tag till.

Jag är gintonic sugen. vill träffa tyskarna och gå i sexshop affärer och köpa snygga skor och korsetter. sånt gillar vi.

Nu ska jag hem till mig och sova lääännggeee. om några timmar dock. tänker bli full först. kanske. vi får se. god knows, som björn dixgård brukar säga.

over and out.

image95
Vi träffade på rolling stones i gbg.

image96
Soundcheck i Lund.

image97
Gustaf sa "Nu snackar vi status" när man fick se affichen, oxh björn bara "Inte ens jag har en sånn här"

image98
Gustaf tycket silver skulle vara snyggast. jag håller nog med.

image99
Det är vi som är gräddfilen.




RSS 2.0