lök.

Hu, jag är så himla trött, hela tiden. Och så jävla trött på allt tjat och gnat, och förväntningar. Lök. Skit allt.

2 årsedan, i torsdags.

2 årsedan i torsdags. ♡
2 årsedan kristian for till nangiala. (Jag försökte hitta ett kort som jag tagit med kristian, eller någon annan av plommonen, eller mando, inget finns, så är det jag har aldrig tagit bilder ihop/bredvid dom, vet inte varför. Jag hittade ett par, men dom är tagna för dom ville jag skulle vara med.) strunt samma. Just nu skiter jag i vilket. Jag vill inte ens vara här.

plantering. och svamp.

I helgen var jag, SiS und m och planterade höst fint hos Pappa&farmor och hos morfar&mormor och hälsade på hos Elin oxå, sen åkte vi för att leta svamp, jag hittade bara giftiga, sis fann några kantareller. Men vi åkte hem efter en stund, det var kallt och ingen svamp, men innan tog vi en sväng förbi gamla kyrkogården i säter, alltså den gamla där det ligger patienter begravda, som suttit på Säters mentalsjukhus, för längesen, bakåt i tiden, konstigt nog så hittade vi många, flera kantareller, än vad som var i skogen. Jag ville inte plocka "grav" svamp, men sis tog dom. Jag har så fruktansvärt mycket ont i huvudet hela tiden. Inget hjälper. Och nu har jag börjat få ont i öronen och halsen, hoppas att jag inte är påväg att bli sjuk., nu när jag ska börja min praktik i veckorna :)

surströmmings premiär.

Ikväll, eller ja, i fredagskväll bjöd mamma på surströmming. Sis, ich und robert. Jag tyckte faktiskt det var gott. Man har ju alltid hört massa stories att det är äckligt, och luktar jätteäckligt, och man har ju sett bilder på folk med klädnypor på näsan, när dom äter det. Det luktade inte alls som jag trodde, och smakade riktigt gott., så det vill jag äta fler gånger. Fast, jag har riktigt jävligt ont i magen nu., behöver inte bero på det, men det är sällan jag lyckas med att äta nått, och tycka det är gott, så min mage kanske är ömtålig för allt den får behålla.

RSS 2.0