reeperbahn/hamburg/thehets/MJ/rebecca

mitt internet at home funkar icke. sa det har inte blivit nagot bloggade pa long time. men darriinn, det är rätt skönt lix att vara utan internet.

vi är i hamburg. reeperbahnfestival. happy hour all the time lix. igar, aftershowparty till sex pa morgonen. grymt roligast. we, thehets just bring the party to MJ and the gave us dance, music and fun memories back ;)
 
jag trampade i glas och köttade upp foten sa idag haltar jag runt med mando pa mig, en lucky i mungipan och drinkas in the hands. I just LOVE hamburg. det är sa happy hour här. all the time. det finns sa sjukt mkt snygga kläder, korsetter, stayups etc överallt. om jag var JÄTTERIK skulle jag köpa allt hett jag sett här. kanske har jag money to buy ännu en korsett. I just LOVE korsetter.<3 

jag saknar Lisa<3 det var sa mys att fikas med dig. vi maste leka snart again. jag har rödvin i mängder nu, sa nu kan vi ta vara vinkvällar :)

jag fick ett samtal fran my best Lindababy<3<3 nyss. hon blev lite förvanad över att jag var i hamburg, men ja,hon brukar bli förvanad av mina sma äventyr Im doing some times. Jag saknar dig baby. men snart ses vi :D :D 

 den 31 okt, är jag i münster och dansar till Mj och gintonic i handen. lite kul maste man ju fa ha pa sin 19 arsdag ^^ johan und I had a really, lite wierd/fun/seriös/bra/gött/roligt samtal, sa germany, se upp. thehets is going down at the molotov tour ;)

jag blir glad av dig. du är sa bäst. jag vet inte vad det är som gör att jag tycker om dig sa otroligt mkt. men du är helt klart en av dom bästa personerna som finns i mitt liv. tack. just like you mkt mkt mkt lix. du är bäst. du far mig alltid pa bättre humör och jag tänker mer possitivt pa livet och allt efter jag träffat dig. vi har ju känt varandra rätt typt sjukt länge sa, ja. jag vet inte. men natt extra. (väldigt mkt extra) har du. ta at dig. och det vet jag att du gar. by the way, du är skyldig mig some thing sen jag valdgästade dig efter mando. you know what it is ;)

en snygg brud som asja lärt känna fran internet är här.  rebecca fran halmstad is here too. sa nu har jag lärt känna ännu en härlig, söt, snygg tjej. jag säger bara HAPPY HOUR and love to hamburg <3 nu ska vi styra upp mer drinkas och lucky och sen dansa till bra musik. see ya when Im back in sweden. over and out.

och om ni känner för it, so go to http://www.myspace.com/molotovjive


-men varför pratade jag med honom?
--men du ska ju knulla med honom! det har vi ju bestämt för längesen!

-men jag har väl sett hur du och hanna dansar med varandra när vi spelar!!

-du har en stor harklump pa ryggen!

-you know, we har ju lix lägenhet 200 meter bort och större place än här, och gratis alkohol lix.
--Johan! anders! kom vi följer med vafan!

-men hannvafan!

-ah, det här var ju billigt!
--ja, billigt för att vara sex lix!

image41

less

jag är less. PÅ DIG. ja, just dig.

fan.

jag är så otroligt trött på mig själv, jag gillar inte mig, jag orkar inte med mig. jag är så otroligt trött. jag fattar inte. 4 år har gått. 4 jävla år. jag har blivit fett sliten. jag orkar seriöst inte mer.

jävla fan

jag ger upp. jag ger upp, jag ger upp, JAG GER UPP! jag vill itne mer. jag orkar inte mer. jävla darin.

image40

byxor

sko.rygg.
jag har nyss sytt om och in ett par byxor.
minss du när vi köpte dom? vi köpte likadana, du köpte en storlek mindre än jag och jag tänkte "jag vill också se ut som du". nu fick jag dina byxor du köpte för du kunde inte ha dom längre, och jag har nyss sytt in och om dom byxorna som du hade och som jag önskade jag kunde ha för jag ville se lika fin och smal ut som dig. nu tänker jag "nämen, ojdå, då skulle jag ju lika gärna styra upp ännu mer och kunna sy indom ännu mera."

två storlekar till SKA jag fixa!

btw, barnavdelningen har mkt snyggare och billigare byxor.

minns.

idag när jag cyklade med tvätt till m, så kom jag och tänka på (vet inte varför) men när vi åkte till sthlm i 7an och skulle på kungliga operan och se Carmen. det var skitsnyggt och skitbra. men iaf, då var jag och angelica skitsmå och skitsöta. och en aning, väldigt töntiga. haha. men vi hade kul. jag saknar dig love<3

sen så kom jag också att tänka på första gången som jag fickade med hannabola<3 jag skulel fika med brallan och sen när jag kom dit så satt hanna också där. och jag hade precis kommit hem från min hamburg vs berlin tripp och var nerklottrade med spfs fina namn/figurer/gubbar, vad nu dom ritade på mig (minns inte så bra) sen vet jag att vi åkte till kupolen och hanna stjutsade mig och jag tyckte det var jätte obekvämt att sitta på pakethållaren. haha. vet inte varför jag kommer och tänka på sånna saker, sen minns jag så väldigt onödiga saker, eller ja onödiga och onödiga. sånna saker som man igentligen itne behöver minnas. typ att det första brallan sa till mig innan jag kände henne var  "får jag låna 15 kr av dig?" och att brallan hade sin skinnjacka på sig när vi drack vin första gången tillsammans. roliga minnen. minns du alla roliga spfvideos vi har spelat in? haha. down in the past är den absoluta bästa någonsin! "vilken snygg planch ni har brudar" hahaha. åh, jag saknar dom stunderna.

  image39 <3<3

lökhannan

jag sitter här och har ätit ALLDELLES på tok för mycket äckliga saker. det försvann iprincip från mej lika snabbt som det kom i mej, men jag sitter här och ser sjukt gravid ut ändå. jag hatar det. magen sväller på nolltid. fan vad jag hatar detta.

jag vill bli frisk frisk frisk. NU! fast ja, gud skapade ju inte världen på en natt och alla vägar går faktiskt inte till rom men ja, jag kanske kan hoppas på att gud vill vara snäll mot mig från och med imorgon så jag lyckas nå mina 43 om tre veckor. det kan gå. det SKA gå. 

man måste ha viljan. jag har börjat få tillbaka den. fast idag så har den inte funnits här, men om jag väntar någon timme, så finns den nog där igen och jag kan köra mitt kvällstränings pass. jag har börjat med ett "träna MINST fyra ggr i veckan" schema. ok inget mot mitt 8 ggr/veckan schema jag körde på förut, men det ska det så småningom bli. jag SKA tillbaka till 43. jag SKA. som FAN att jag ska.

trött.matt-slut.FAN.

jag orkar inte med mig själv. jag vet inte, men jag mår bara sämre och sämre för var dag som går. igår när jag avr hos jessica så var jag bara frånvarande hela tiden, jag ahde jätte trevligt hemma hos henne, men jag kände mig ändå inte glad, jag fick dra på det där leendet som alla är så vana att se mig ha. jag grät aäkert tre, fyra ggr, jag fick lov att gå iväg så hon inte skulle se det. jag vet itne varför, tårarna bara välde upp ur mig hela tiden. jag känner mig så jävla otillräcklig hela tiden också. inte otillräcklig så jag inte räcker till åt folk, utan mer som att JAG SJÄLV är otillräcklig, lix som att luften försvinner ur mig hela tiden, hjärtat hänger inte med så bra, jag svimmar, benen viker sog osv. så otillräcklig känner jag mig. jag orkar typ ingeting, jag blir så arg på mig själv när hon tar över mitt psyke och min kropp. I över ett år har jag försökt få hjälp, jag vill in på behandlingshem dygnet runt. men ingen jävel verkar fatta nått. jag vet itne hur många psykologer och skit jag har sagt det till, men dom fattar inte, dom om någon borde ju kunna fixa det! fan vad krävs det ingentligen? fan fan fan fan! jag orkar seriöst snart inte med mig. det där sista seget har ekat i mitt huvud en längre tid nu.

GOYA


smileyBlog Image


Gävle by night. det var kul.smiley

Blog Image


Kvarnsveden by night

Jag och Luddas var ut på långpromenadas, det var kulsmiley Jag gick på "här-kan-vi-palla-äpplen-för-dom-smakar-bäst-på-detta-träd-oj-där-står-bilen" vägen och tänkte på alla våra nattliga promenader och husjakter vi gick på för femhundra årsedan. det var kul. Miss those days. men jag hoppade över rutchkanan idag och den så kallade genvägen. sen så mötte vi faktiskt "oj-han-springer-där-borta" mannen smiley


Imorgon måste jag se någorlunda anständig ut, dvs inga stayups, korsetter eller polis hatt. jag ska nämligen på anställnings intervju. lite nervöst är det allt smiley

men det går nog bra; "keep smiling, så sa dom till mig på bali. på bali klättrade karlarna upp i palmerna och slängde ner kokosnätter. helt otroligt!" för att citera gunilla från Masjävlar.


nej nu ska jag ta och cykla hem till mig och dansa i natten. det är tur att jag bor på bottenvåningen, annars så kulle jag nog vara utslängd för längesedan, haha, darrinn. lets do some moves, and shake your ass. smiley


vin vore gott. ja, så får nog det bli, vin, mando och lite lucky. smiley

over and out.

Blog Image


jo tjena

http://www.dalademokraten.se/ArticlePages/200405/17/1000258728_TT/1000258728_TT.dbp.asp



jo tjena att ingen var kvar. ska vi slå vad? 2 miljoner, jag vinner. för jag var där


mando och te

denna natt blev en sömnlös natt. det är drygt när det blir så. jag fattar inte riktigt varför jag inte kan få sömabletter. jag kan ju inte ligga vaken nätterna i enda, det orkar jag inte. det orkar nog inte någon. men det är klart jag förstår mamma om hon inte vill ge mig sömntabletter, fast det är ju inte hon som ska bry sig om det igentligen. jag måste nog ta ett snack med läkaren iaf. om hon nu lyssnar. men iaf, snart säpper mando nytt. det ska bli super bra tycker jag. och MJ släpper nytt samma vecka, dubbelt lix. flashigt.

jag har blivit förälskad i ett visst nyponte, ok nyponte låter inte gott. men när jag drack det för första gången (hos bralls<3) så blev jag frälst av det. det är nogbland det godaste man kan dricka (dit hör också gin, rödvin och vatten). men ja, undra om man kan leva på te? jag ska prova iaf. tänker jag faktiskt. jag ska tillbaka till min sommarkropp. faktiskt.

och ja, jag älskar fortfarande mando diao. Det är bevisat, faktiskt. bara för att s ska jag lägga till en väldigt bra komentar jag fick för några årsedan. den är lite kul, bara dom som fattar fattar.

"fan vad du är såld på mando hanna. Och din tatuering är erkligen grym! bara dom som är riktigt insatta fattar"

så ja, ni som fattar fattar. och för att det är mando ochatt dom snart släpper nytt så blir det en bild på dom. SÅKLART.

image38

undra om man kan leva på mando och nyponte?

död

död åt den som uppfann spegeln. Säkert någon fransmann.

lägg ner för fan

om ni nu MÅSTE ta efter i det mesta, så kan ni ju göra det diskret. speciellt DU. du behöver ju inte springa runt och skylta med det som du gör. darin så in i helvetetes mycket på dig. är trött på er. lägg ner för fan.


dålig dag, dåligt vecka, dålig månad, dåligt år, dåliga senaste fem år. jag är tjock och tjock. tjockhannan

fan,fan,fan,fan,fan,fan

jag hatar mig, jag hatar mej, jag hatar hur jag ser ut jag blir bara större och större för var dag som går. helvetes jävla jävla jävla skit!!!!!!!!!!!!!!!!!! fan jag vill inte mer, jag orkar inte mer. jag vill vara smal, vacker. fan vad jag hatar mig, jävla äckelbarn du är hannan. fettet bara hänger omkring dig. man kan ta mig som en upplåstgravd svullen friterad köttbulle. fan fan fan fan fan. jag hatar allt. jag vill inte. jag orkar inte. jag brukar inte gråta och så gråter jag nu, fan hannan du är så jävla störd i hela jävla huvudet. fan. jag hatar allt. jag vill inte mer. jag vill vara smal, smal SMAL!

lökas med stort L

jag får panik över mig själv. jag sitter ju bara hemma hela dagarna och mögglar sönder. fan, jag vet itne alls vad jag vill med mitt liv. jag kommer ingen vart. jag sitter fast. jag kommer sluta som alla amerikanska fettotanter framför tv, kommer möggla fast i soffan. fy fan vad jag är trött på ALLT!!! just nu.

jävla samhälle som inte fattar ett skit. "men oj då, snart fem år. men oj så jobbigt, drick mjölk efteråt. det är bra för halsen".  ja men kuk och äckel på er! ni fattar inte riktigt allvaret i det hela. när man väl har bestämt sig för att få hjälp och vill bli frisk och insett att man faktiskt är sjuk, och så säger ni så. det kan lix vara det sista ni säger till den personen. fy fan gud, varför gjorde du så här mot mig! fatta, halva mitt liv har gått åt helvete och den andra halvan rinner bara förbi utan att jag kan hindra den.

snälla, ett slut på detta tack.

RSS 2.0