fan.

Jag blir så jävla ledsen och arg och besviken på mig själv, att jag inte klarar nått. Jag är ju jävligt fet som alla vet, och dom som är alla, eller bryr sig. Tydligen är jag för fet för att vara för smal, och smal för att vara fet,., eller vad fan säger man.

idioti.

Hur fan får halva kroppen blåmärken, under en natt???.!, utan att göra nått?., förutom att sova., jag blir lite mer än lite rädd, när det händer. Och när näs och pann blod kommer rinnande. Det bara kommer. Läkarna säger lugn, ingen fara. Det får man höra överallt. 6 av 8, av dom, "det är ingen fara", Stämmer inte. Vart går man? Dom sket ju i mig när jag var dödligt sjuk i borelia, först när det blev allvarligt på "riktigt", brydde dom sig. "Oj, vi råkade missa din borelia, tyvärr, är du väldigt sjuk nu."". Jävla nötter!!!!!!!

Konstigt.

Vaknade imorse med, rent ut sagt, JÄVLIGA smärtor, höger sida. När jag lyckata resa mig, och tar mig ut till badrummet, så ser jag i spegeln, min höger sida är blåslagen. Vet inte hur detta hänt. Jag måste ha fått ett äckel-epilepsi-anfall., jag vaknade upp som efter ett anfall. Har fort. Ont, och ser ju att blåmärken blir större, och mitt huvud jävlas as hell. Jag som varje dag försöker undvika alla ställen, places, shopping osv., där jag säkert skulle få ett anfall. Jag är så trött och less på att bli utskrattad på bussen, och när jag måste ställa samma frågor igen, jag hör hur folk viskar, pekar, och tror dom vet. Och flera ggr. Kommer dom i butiken jag är i, om jag behöver hjälp, eller snott nått. Jag vill inte gå nån stans. Alla drömmer mig. Jag har ingen. Igentligen skulle jag ju inte vara här nu. Tre månader förtidigt. vet inte vad jag ska göra. Har skit ont överallt.,. Det blir som vanligt. J sis ♥, och hennes 2 ♥♥, klarar allt. Men inte jag. Då blir mo nöjd iaf jenny., hon hoppades ju på dig, du räknades. Jag råkade bara komma. Ingen trodde jag skulle klara mig.

ostadigt i huvud öron och hals. ont.

Har fruktansvärt ont i huvudet . Halsen tar stryk, känner hur den sväller och jävlas. Hela tiden. DUBBEL FAN!, hela tiden. Går jag runt som en svullen gris. Som bara blöder näsblod. Måste försöka fixa till min fula äckel-fetto msga, som är stort som ett isberg och fettet bara hänger och slänger. Skit samma, jag kan dra till nangiala ni. Inge bryr sig ändå. Flera blir nog glada.
viken tur att jag tänker på andra före mig. Mima krabater skulle INTE d i elden.

värk.

Jag har så fruktansvärt mycket ont i huvudet. Ständigt. Var värsta jobbigt på myrorna idag. Massa skrikande ungar, på massa olika språk, och föräldrarna gnällde på ungarna minst lika högt, att dom skulle vara tysta. Sen blev jag så irriterad på två killar, typ i min ålder, en stod och provade kläder, han typ stod helt öppet och "strippade", med tight shorts, alldeles där jag stod och jobbade, och kompisen bara "lite tight kanske"., va Fan ska man ha shorts mitt i vintern, tänkte jag. Såg hur dom kollade på mig, och "sökte" min uppmärksamhet. Dom lyckades inte. Helt annat, fick värsta berömmen av flera, att jag var så snabb och duktig. Men jag känner mig rätt ensam, och är otroligt trött hela tiden, men tydligen sköter jag mig mkt bra. Har svårt att ta emot komplimanger. Värsta regnigt och halt att cykla när jag slutat, tog typ en timme., kör hellre för sakta än för fort., men vad spelar roll., lika bra jag blir påkörd och död, ingen bryr sig ändå. Skit samma. Lift is a bitch, and then you die. Wohoo!!! Nu ska jag försöka sova., har varit vaken sen halv åtta Igårkväll. Över und out./ H.

RSS 2.0