Rockis.

Jag åkte till sthlm igår. till min snygga EricaBaby<3<3 vi drack gott vin, rökte goda lucky, lyssnade på BD, läste SOLENS BARN repliker, var snygga i håret och hade söta poppklänningar och snyggast skor. Sen åkte vi in till globen och dansade loss på hovet och Rockbjörnen. Mando var bäst. Jag äger på att springa i 70 graders lutande trappor (både upp och ner) med 12 cm klackskor. Jag och baby var dom enda som dansade på riktigt. Det var kul. Calle var snygg och snygg i håret.

Nu är jag i Umeå. helt sjukt konstigt känns det. Har ju inte varit här sen jag var asliten, typ 3 eller nått. Norrländska är så sjukt mysigt. Jag sitter och dricker vin (!) och lyssnar på alla som pratar, medans jag väntar på Lisan<3 Sen ska vi dansa loss och vara snyggast (och dom enda dalkullorna) på en SUgarplum spelning. Det ska bli kul. Var miljoner årsedan jag såg dom. Konsert alltså.

Jag ska btw, anmäla mig till en kriminologi kurs (eller hur det stavas)

över och UT

över och ut

jag blir alltid så ledsen och besviken på mig själv när jag misslyckas efter någon dag. jag känner faktiskt hur "det där jag börjat med" tar lix, på et bra sätt. sen så när det blir fel två dagar senare blir jag så arg på mig. fan hannavafan. SKÄRP TILL DIG!!!!!!!

nu jävlar!

hej, dax att styra upp sitt liv. JAG MÅSTE verkligen känner jag. jag vill ha tillbaka sommaren och hur jag såg ut då. nu jävlar ska jag bli så ännu mkt närmre den där 3an. som fan att jag ska !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


image80

rysk läkare.

Igår var jag på sjukhuset och skulle kollla upp min mage (för tredje gången)
Jag får sitta och vänta i ett tråkigt, vitt rum, sen så kommer det in en snygg kvinnlig läkare. Hennes ögon var grymt vackra, sen när vi hälsat så vet jag inte vad jag ska säga, jag känner att jag blir röd i ansiktet och kollar bort. Jag tyckte verkligen hon var snygg! Hon kommer från ryssland, hon bryter så där snyggt på ryska, hennes förnamn var, tror jag Ekatarina, jag vet inte hur det stavades riktigt, men snyggt var det iaf. Jag vet inte varför jag blev som jag blev när jag träffade henne, men på något sätt så har jag stor respekt för läkare som kommer utomlands, dom känns mer riktiga, dom verkar så himla mycket smartatre än svenska.

Hon sa an massa smarta och bra grejer åt mig, och sen när jag berättade om mitt hjärta, så sa hon helt lungt en massa lugnande saker, och jag blev samtidigt irriterad på alla amatördoktorer och psykologer som jag varit hos, och dom har sagt massa skit åt mig och om mitt hjärta.

Sen så hjälpte hon mig med kontakt för matproblemen (hon trodde att magproblemen berodde på det, jag hade ioförsig trott det från första början, men ingen läkare hade frågat om det, hon var den första) Sen så fick jag ta sjukt mycket prover, dom tankade nog ur mej halva blodomloppet.

Alltså, jag kan verkligen inte släppa alla otroligt smarta och bra grejer hon sa till mig, tack Ekatarina, du är den första läkare någonsin jag har känt förtroende och respekt för. Nu får jag bara hoppas på att allt är som det ska i min kropp.

(Jag kom att tänka väldigt mycket på våran slutproduktion, Solens Barn, det var en rysk författare som skrivit den)

Nu ska jag gå hem till mig, klockan är 02:53, men jag kan inte somna om, lika bra att ta en lång promenad.

over und out.

00:01

One moment I froze in life
I tried to grasp the time
That moment seized to be
revealed my destiny

Once you were a shining star
I've watched you from the fields afar
The brightest of them all
descend to face its fall

How can I sleep?
when I don't know whether I live or dream
And how can I weep?
when I don't know if the pain I feel is real

I stand upon the fall
I'm giving in on all
I watch the sun's decline
for one last closing time

The sundown share my thoughts of you
The winter moon bewail you too
You still remain to me
a pending mystery

Voices are calling beyond the dawn
where life and dream seems as one
Moments and aeons pass before your eyes
while you stand frozen in life
Years all have passed now, since you gave in
on the world of living
Awaiting your strength there, upon the fall
to put an end to it all.

EE, my love.

den här är TILL dig (EE)
från mig (HH)
på riktigt.
YOU KNOW WHAT I MEAN
 (its ok, Im from sweden/germany.)

http://www.youtube.com/watch?v=aqGrgaQsIIE

pete. we like

som ni märkt så är jag sämt på att fixa korten i Photoshop. men darin, photoshop är fett överskattat!

och approppå heta karlar, check this video. best ever.

http://www.youtube.com/watch?v=qbsR6pRjJHM

snabb hamburg visit.

MJ  touren blev inställd. lökigt och tråkigt. men vi hade kul ändå. vi planerar thehetsparty på gottland och galna vinkvällar inför mandospelningarna. WE LIKE!! 

väl tillbaka i skavsta, efter lång barrunda, sönder festade dyra victoria secretpumps, mera gin och slocknignar av agnes och mig på köksgolvet framåt gryningen och lagom att upp iväg till flygbusensen såg vi att en ginflaska gått sönder och en vin hade oxå gått sönder. så det var en trevlig luktblandning som vällde mot mig när vi öppnade väskan. BTW, agnes och jag inhandlade en "Agnes och Hannas knarkväska" den ska vi pimpa till mando. sen får sig nog alla ett gott skratt.

Jag var skitduktigt och körde HELA vägen från skavsta till Blge. fett bra av mig som inte har körkort, och att det regnade MYCKET och var dimma. hannavafan duktig ibland. minnsann. (är rätt smart oxå fast ingen tror det)

hamburgs klockrenaste mening sa Agnes, men just nu minns jag inte vilket samanhang hon sa det men det var iaf  "but Its ok, all friends off mine who is sleeping togheter can sleep whit me and you too later" lite kul var det iaf ^^ thehets humor. EE saknades ju såklart.
image74
alla ser väldigt oproppersioneliga (eller hur fan det stavas) på detta kort. men glittret måste ju synas lix.

en av tyskarna sov i två dygn!!! helt sjukt länge. murveldjur eller nått. haha.

beccs, see ya in lund. då jävlar blir det thehetsparty och kokain på byxorna like never before.
und my hottest germanybitches, see ya soon when the tour is up again, and then we gonna party humburg up and down (like always) and made all sexshops. like thehets always do.
image75

over och ut.

image78
Har fort. inte lärt mig min system i alla ljuslägen, så dni får spy galla över mina otroligt jättesnyggt tagna bilder på ich und anja. men kolla på året ist.


ligger nog i släkten...

image72

sådan storasyster....

image73

...sådan lillasyster

vackra, snygga människa <3

image70

image71

01:44

Man kan ju minnas lite iaf, och minnas hur kul vi hade. nu är det DU som ska höra av dig, jag har gjort mitt. jag väntar på något slags livstecken/höra av sig samtal från dig.

image69

Jävla äckelhannan jag är. måste skärpa till mig om jag ska nå dit jag vill.

sjukhus

idag blev det en fyra och en halv timmes lång väntan på sjukhuset, sen får jag veta att dom inte gör nått åt mig, jag fick lite beroendeframmkallandetabletter "KOM INHÅG! Inte för långvarikgt bruk, Hanna!" jag r trött på läkare, dom gör ju inget igentligen, kan dom inte lika gärna ge mej en diagnos, så blir jag inlagd och opererad, istället för att gå och ha ont i flera månader. tänk om jag har cancer i magen? och dom har missat det. ja, då får jag iaf träffa pappa och morfar. vad är det man säger, allt ont kommmer med något gott, eller var det tvärt om? jag vet inte. vem vem, god knows, som björn dixgård brukar sägar.
över und out.

hannibal

Jag har blivit lite smått beroende av skräckfilmer, eller ja, skräck och skräck, men när jag var yngre så kunde jag inte ens titta på beck. nu har jag haft hannibal kväll. jag tycker nog att  när lammen tystnar och hannibal rising är bäst. hannibal rising får hamna på första plats.  Han som spelar Hannibal som liten är otroligt lik han som spelar peterpan, alltså i den peterpan filmen där barnens pappa och kapten krok är samma skådespelare. Han som spelar hannibal, i hannibal rising, kan man ju inget annat är bli kär i. otroligt snygg, det är ögonen och händerna som gör det, hans sätt att spela, det är otroligt bra (oj, vad jag började låta som en journalist eller nått)

Min mage är fucked up, den vill inte som jag, i över en vecka har det varit som att ha mensvärk fast tio ggr värre (ok, det kan ju inte ni veta som aldrig får mensvärk, eller hur calle och jonas, haha!) nej, men seriöst, mensvärk är nått av det värsta som finns. fast nu är det ju inte det jag har, oj vad detta blev invecklat. onödigt prat.

nej, nu ska jag förstsätta och kolla på hannibal rising (för tredje gången) och sen göra 600 situps, eller 800, om jag ska söka till polishögskolan så måste jag nog börja träna på riktigt och på allvar, om jag ska bli den kvinnliga gundvald så måste jag nog sätta fart.

över und out.

image68


02:01

JÄVLA WANNABEE NI ÄR! för fan, skaffa en egen grej! ni är så jävla patetiska så det bara skriker om er. nästa gång jag ser er ska jag säga det rakt upp i era fula aniskten. och skaffa nått eget för fan.

magen

mensvärk ggr 200 i över en vecka. inte kul. in på akuten idag, massa prover, ultraljud, tester osv osv. resultat= ingen jävla aning. är dom läkare eller inte?! måste in igen imorgon säkert. dariin.

usch, nu känns det att svimmningar är påväg, bäst att lägga sig.

RSS 2.0