inte skriva mer.

Måste lära mig att "att inte skriva !"
Hoppas det funkar. Ja detta gäller mig, på flera oc På visst sätt. Skit samma.

ett jävla fall.

Myggor och bomber. Minns ingenting. Sis ringde och berättade tidigare today. Vid halv fyra på morgonen hade jag tydligen ringt jen och pratat och yrat om myggor och bomber. Minns inget. Fick ett av mina "trevliga och härliga" epilepsi anfall. Har fått äckel märke i pannan, och mår as as hell dåligt.

så länge. :)

Grattis sis und robert! !!!

lite omplasering, några dar.


9 Tim. på tre dagar.

"Härligt när man får välbehövlig sömn". 9 timmar på tre dar. Jag är på ett jävligt humör, looks like hell, ingen vill nog träffa mig, eller träffa på mitt humör just nu.

Fråga?

Det finns alltid någon som tjafsar om att jag är för fet, så jag vill inte ta medicinen, men får ständigt hör från "råttor på baksidan", ta dom du är totalt, för smal, !!

h

Kan fort. Inte sova. As always. Har tidigare suttit i tre dryga samtal, sen ännu mer dryga diskutioner, och samtal, från både läkare, gylle,tandläkare, "införmatörer", ännu fler läkare. Flera stuff blev uppredda, men inte allt. Jag var påväg att få ett argt/förbannat/trött/jätteledsen utbrott när m und jag sågs.
efter alla samtal, han gav mig ny medicin, förse om jag kan sova, han frågade om jag skulle ha en annan, så jag går up i vikt. Men jag vill inte. Det vet läkaren oxå. Det är snällt han håller med.fast han inte borde.

lite kalas och överaskning.

Igår fyllde m år. Jag und SiS styrde upp en liten överraskning, som blev större på slutet ^^. Vi bestämde att styra upp allt mera på söndag, då är det ju morsan oxå, sen ska m och en jobbkolega styra kalas ihop innan, så sis und ich tyckte det blev bäst med "allt" och båda överraskningar på sunday.
(Hittade en gammal bild på m und ich, tycker den är ganska fin.)

blodomloppet.

Idag är det blodomloppet. Jag missade det igår igen. Förra året pga. Ett epilepsi anfall, igår att man skulle bokat långt innan, vilket jag missade. Trodde man kunde gå dit samma dag, m sa att deras chef glömt / "glömt" boka in. När m sa det, lät det på hennes röst som chefen gjort det med flit. Undrar om jag får ge blod? Tänkte man inte får om man har epilepsi. And way, imorgon blir det överaskningsdag ^^.

Sömnlös. as always.

Sömnlös. As always. Jävla Fan.

kalas.

Lite kalas fika hos Camilla som fyller år idag :) Grattis!

inget blir bättre. Jag förstör.

Mår sjukt illa hela tiden, och jag är ständigt trött, jävla fucking fan. As always, jag förstör.

lök.

Är så jävla mycket jättetrött och still helt ännu jobbigare och tröttare. Är förvånad att jag inte fått ett äckel anfall, ska jag se det som nått bra, eller ska jag gå och oroa mig för att få ett extra jobbigt drygt och hat anfall. Skit och massa fula och hemska ord, hoppas jag får det, får iaf sova.
miss ya ♡

trött

Jävla, fucking, skit, helvete, äckel osv, osv. Fan, vad jag är trött och ledsen, och förbannad på att jag inte kan få sova, mina äckel mediciner jävlas hela tiden, är så trött, så jag svimmar säkert i eftermiddag, lika bra, då får jag några timmar borta.

miss ya. ♡


fan

Fan vad jag sviker allt och alla. Jävla Fan för mig. Jag hatar mig.

åksjuke-armband

Visste inte att det fanns, men dom fungerade. Åksjuke-armbanden. Ganska flashigt att det fungerade, jag blir åksjuk av längre resor, nu får jag inte äta vanliga åksjuketabletter, men dessa fungerade.

förlåt.

Förlåt. "Hur mår du hanna? Är du ledsen? " Förlåt.

skit jag

Har så fruktansvärt mycket ont i magen, och huvudet, och jag är jätte trött, men kan inte sova. Har inte kunnat ätit på två dar, mår bara illa hela tiden, utslagen blir fler och större och värre. Jag vill och orkar inte byta epilepsi medicin ännu en gång till, men måste nog det. Känns nästan som om jag kliar/river sönder halsen. Va Fan skulle jag bli född för?, jag har ju inte lyckats med nått.

plantering.

Igår var jenny och jag och planterade hos morfar&mormor och pappa&farmor. ♥

plantering. och bakning.


blommor.


djurrikt och lite souvenirer.

Grävling, hare, rådjur. Räv, rådjur igen. Säkert fler oxå. som tur var kom inget mullfofår, (stava?).
liten sko- nyckelring. Och en magnet.
Vykort från auschwitz, och stenen tog jag från Järnvägsgatan inne i auschwitz-birkenau.

en av alla krakows vackra kyrkor.


hemma från Polen.

Vid tre igår natt var vi hemma. Jag somnade vid sex. Låg bara och tänkte på allt hemskt vi såg och hörde under besöket i auschwitz och auschwitz-birkenau. Allt låg framför mig i tankarna. Och massa annat dök upp oxå. Under dom dagar vi besökte polen kunde jag inte äta nått, tänkte bara på hur hemska förhållanden var för dom, och jag mådde ständigt illa, det blev värsta onödiga grälet mellan oss.. säkert mitt fel. Men det slutade okej ändå. Vi avslutade resan med att turista i krakow. Vi åkte i en liten turist buss, typ lika stor som en sån där golfbil, runt på ett par ställen i krakow. Han som körde rökte på och tyckte jag såg bättre ut om jag log,(jag var på otroligt dåligt humör när vi kom, men efter att han pratat och roat oss lite, drog jag lite på smilet. ). Hursomhelst, auschwitz. Man har ju sett bilder, och läst, men att se det på riktigt var, ja, jag har inte ord, det var sjukt stort, helt jättestort. Störrenän hela kvarnsveden. Det var så hemskt att se i alla glasmontrar där allt låg som man hittat, meterlånga väggar med glasmontrar, fylla med bla. Skor, proteser, resväskor, kläder, kammar, 7000 kg hår osv. Osv. Vi fick gå ner i gaskammaren och se krematoriet, som fanns kvar, man kunde se klös och rivmärken i cement väggarna, och vi fick se alla hemska cellerna dom spärrade in fångar i, den som jag tyckte var värst, var cellen, 90x90 cm stor, där dom spärrade in 4 fångar "per" gång. Fy Fan. Fy Fan, varför??! Varför all dess grymhet??!! Jag har så mkt jag kan skriva om, och mer vi fick se, men nu orkar jag inte. Jag kommer lägga upp bilder senare också. När vi var vid lägret auschwitz-birkenau, la jag mig i/under en sovplats, i en av barackerna, alltså på en britts, jag har fort. En obehaglig känsla i magen och kan fort. Känna hur hemskt det var att ligga där, eller hur jag nu ska förklara. Det var värsta varmt dagen vi var där, det var 28 grader i solen, hela turen tog ca 4 timmar, tror jag, varje gång jag ville klaga på att jag svettades och var törstig osv, så lät jag bli, tänkte på hur alla fångarna fått stå ut, varje dag, stekande sol, eller iskall kyla. Vi fick oxå se en tåg vagn, och gå upp i "tornet", det som tågen körde in under. Eller vad man säger, gud vad jag förklarar dåligt. Ni får kolla bilderna så ser ni. Dom dyker nog upp i nästa inlägg. Men här kommer någon bild.
Cyklon B. Gasen dom gasade ihjäl med.
en jättehög med kammar.
en massa olika proteser.
en massa, massa, massa skor.
En av alla glasmontrar, denna med resväskor.
Flera bilder kommer.

har varit värre.

Som jag sa förut, skulle ta fram bilderna på mina äckel sår. Det har sett värre ut. Det kliar lixom inte som "vanligt kli", utan mer, det dunkar och smärtar och gör ont. Jag river sönder huden så det blöder, och nej, jag tänker inte ringa VC om råd, sist jag gjorde det, gav dom mig order och vila och sluta ta droger. (Jag gick i ettan på gymnasiet och jag hade fått biverkningar från ett ryggmärgsbråck jag gjort). Sen fick jag fel diagnos, min "förkylning", som dom sa jag hade, var ingen förkylning, utan borrelia. Skit samma.

lite sent.

Bättre sent än aldrig. Ett par pics. From sis 29 års dag i år. 28 april.

Idag åker vi.

Och imorgon besöker vi auschwitz.

Kurt Cobain: montage of Heck.

I onsdags var jag und jimmy och såg filmen/ dokumentären om Kurt cobain. Vet inte om jag ska säga att den var bra, eftersom den var så tragisk, men den var det och mkt intressant.

äckliga bilder.

Jag bad m fota mig igår, alla fula märken, blodsprängda, blåmärken osv, som jag fått dom senaste dagarna. Och dryga anfall, jag hatar det, ska fråga min epilepsi doktor, om alla blodmärken kommer från min medicin. Det kliar, och jag river mig sönder, blodig. Min marilyn blöder, och jag mår konstant kasst. Har inte lyckats med nått i livet. Bara olycka. Jag tänker lägga upp bilderna sen när jag fått ordning på kameran. Och dom är inte trevliga. Men visar en verklighet, som är as hell.

28 april.

SiS bjöd på säter trevlig och god kalasbjudning, i tisdags. Har inte lyckats styra upp bilderna och kamera funktioner osv osv, så jag har lånat en bild från SiS. Från kvällen. Jordgubbarna var super goda jenny, ! :) ♡

RSS 2.0