jävla Fan.

Jag vet, jag använder denna rubrik ofta, men det är så jag mår och har det, och får skylla (stava?) Mig själv, glömmer aldrig hur en av gymnastik tränarna jag hade, klämde på min mage och mina revben, och sa att "dom var förstora, och stack ut för mkt.". Jag älskade att få träna gymnastik, jag blev så glad varje gång jag lärde mig nått nytt, och när tränarna sa att jag var duktig, men just hon, den elaka bitchen till tränare, förstörde mkt, hon höll tom. På eftersatt huset brann ner, och jag fort. Blev tvingad att lära mig alla platser i fristående, fall nån blev sjuk , jag minns, under en tävling, dom sa att jag måste hoppa in på en plats i friståendet, jag knappt visste och jag skulle lära mig nya övningar på knappt en halvtimme, och det var väldigt lite tid att lära sig, jag fick göra det på gräsmattan, utanför tävlingshallen, jag klarade det, och vi kom på silver platsen. Jag visste knappt vad jag gjorde, men tänkte bara, på att vi skulle få en bra placering, men jag blev ledsen, ingen sa till mig att jag var bra som "räddade/klarade av att fixa laget till en medalj plats.".

halt.

Jag tog cykeln in till stan, för att låna böcker på biblioteket, en av dem var denna;
jag läste en "krönika/inslag/artikel" om den i dala demokraten för ett tag sen, trodde den var helt ny, utkommet ny alltså, men som man ser, är denna bok sliten, skit samma, hur som helst, det är en av dom få överlevande från förintelsen som skrivit den, som jag fattat så är det noveller, och överlevnads scenarier, eller vad det heter, 1951 begick han självmord, "det svenska urvalet av hans noveller har fått sitt namn efter titelnovellen och innehåller till största delen minnen och autentiska brev från hans tid i lägret, auschwitz, 1943-1945, har inte läst den än, men kommer nog läsa ut den inatt. Vet inte varför, men tänker på auschwitz, förintelsen, osv., hela tiden, tänker på sioma zubicky, som var en som överlevde, och han berättade/föreläste, och jag gick upp och kramade honom på scenen, och frågade om jag fick se tatueringen. 146021 , Han avled för ett par årsedan, exakt vet jag ej, men sen dess har jag velat åka dit och se "hur det var", eller vad man säger. Hoppas jag hinner innan min äckel epilepsi och bulumi tar över. iaf, påvägen till biblioteket, så var det snorthalt, isigt och massa vatten, man såg knappt var vägen var, jag gick med cykeln, och så såg jag en liten tant, påminde mkt om farmor, hon försökte ta sig fram på cykelvägen, men hon halkade hela tiden, hon såg mig, och frågade om hon fick hålla sig i mig, hon var så rädd att ramla, klart jag hjälpte henne, jag "gick med", henne tills hon var framme hos sig, jag struntade i att det var åt helt fel håll för mig, hon var så tacksam, "det är tur att det finns trevliga, snälla och söta personer som du". Hon gjorde min dag. :)

word.


HIJK.

stort ♥ till SiS.

keep fighting

Dessa armband;
finns oxå för/till/åt epilepsi, fast på dom står det keep fighting;

Jag håller ganska mkt med.

Jag måste faktiskt säga att jag håller med Christian larsens krönika om VM invigningen, som var i dalademokraten idag. Ta och läs den.

rått saga.

Försöker få till ännu en saga, varför ska m jämt ha bilder som ska föreställa råttor/möss, jag ritar så fult, men ungarna verkar gilla det iaf.

till ninan und SiS.

Nina, jag kommer ihåg, för hundra år sen, när vi åkte in till falun, när dom byggde "nya" faluvägen, vi räknade ut att den skulle vara klar när jag tog studenten, vet inte om den blev det, men jag har still kvar min cd freestyle och har still kvar märket, och jag är still gammeldax av mig, jag kan inget nytt, jag skiter i allt, nu vill jag bara försvinna. Ge plats åt dom som förtjänar saker, jag lyckas med inget. Jag har blivit drogad och våldtagen, men det ses som "du har klätt dig för utmanande. jag är för ful, fet och tjock för allt. Jävla Fan för allt. Som rör äckel mig just nu. fan, skit i allt. Men till Morris och katinka, ni är två fina ♡♡.

kan inte sova pyssel bla.

Ett av korten jag gjort, kan inte sova och är förbannad på mig själv, för jag inte lyckats med nått. Hoppas jag dör snart, jag gör ändå ingen nytta.

VM invigningen.

Igår var jag und m på VM invigningen i Falun. Det var riktigt flashigt. Och kallt. Jag tappade typ känseln i fötterna. Mando spelade, och kalle moreaus, och hans spelmän från Orsa, och miss Li spelade och en akrobat hängde och slängde och gjorde konster i en "lian"/ ett "tygstycke", kungen, salvia, Victoria, Carl Philip och Sofia var där. Andra gången jag ser dom live, haha, vad löjligt det lät, mando spelade vm låten 2 ggr, det var fyverkeri till, det var jättes något, några av fyrverkeripjäser blev som hjärtan, och några bildade v och m, tyckte jag det såg ut som iaf. Gustaf var mörkhårig igen, han passar mkt bättre i det, än blont/blekt-gulblont. Jag var värsta sur och grinig i början, för vi hittade aldrig vart vi skulle, och det var drygt att gå upp för backen flera ggr. Men tack m för att vi gick på invigningen. ♡ Låter löjligt för dom som inte fattar, men jag blev värsta lugn, glad och varm i hjärtat av att få se mando. As always ♥♥♥♥♥♥ . Synd att jag inte fick några bilder, min kamera hade några sönder, när jag lånade ut den (nämner inga namn), och jag har ingen ful platt-mobil, och SiS kamera jag skulle få låna saknade batteri. Men tror m tog några kort med sin mobil. Skit samma. Vi satt iaf på jättebra platser, tyckte jag iaf. Mando rakt framför oss, och The royalties rakt nedanför oss. En skidåkare hoppade i backen samtidigt när mando spelade och han/hon hade en "dräkt" på sig som lyste, såg ut som en sån där maskerad-skelett-självlysande-dräkt. Flashigt som sagt.

snygga sis.

tredje från höger. (Hon som håller i skorna)♥

måndag.

Igår tände vi ljus. Och jag tonade håret. Ingen såg det. (Rimmade nästan). Idag pratade jag med en läkare, som gav mig tre nya recept på mediciner. Kul. Inte. Men förhoppningsvis så kommer jag att kunna sova mer än tre timmar per natt. Tack vare två av dom tre. Överochut / HH.

mitt dagens ilandsproblem.

Mitt epilepsi armband har gjort sitt. "Tur" att det gick "av" hemma. Trodde jag skulle kunna fixa det. Men nej. hittade iaf sidan där jag kan beställa ett nytt, men tycker det är sjukt att behöva betala för det.

brödbakning.


snygga människa.


?

Fan vad ont det gör i den lagade tanden. Trodde meningen med tandvård var att det inte skulle göra ont efter en lagning.

lök.

Fick hem brev att det finns ett sätt jag kan få hjälp att fixa jobb från ett ställe, fick det från gylle och lena. Om inte det funkar, så hoppas jag att jag dör dubbelt upp. The would sucks right now.

skit dag igår.

Igår var det en riktig dryg "få-veta-jobbiga-grejer-dag"! först var det en sugit morgon, sen var jag till VI i kvarnsten, först massa blodprov, får så stora fula märken efter dom stuckit, så nu ser jag ut som en knarkare i armvecken. Sen upp till tandläkaren våningen ovanför, för att fixa två tänder till, som blivit skadade pga. Min epilepsi och helvetesbulimin. Jag hade pratat med dom innan, och jag skulle få bidrag/stöd, eller vad det heter., sen nu fick jag veta att jag inte får det, tydligen så räknas inte min ena sjukdom som sjukdom. Så får bara det "vanliga" bidraget som alla får från FK, en gång per år. Typ. 150 kr. Jag började nästan gråta, har fort. Tre till tänder som måste fixas. Så nu har jag "bara" en räkning på över 2000. Hatar pengar, hatar allt. Kommer aldrig kunna hämta mina glasögon, kommer aldrig kunna köpa nått jag vill ha. Fan för allt. Jag orkar inte mer, och toppen på allt så går mina frikort ut snart. Hoppas jag dör i nästa anfall jag får.

.


blåsigt.

Kära nån vad det blåser ute.!, var bort till m tidigare ikväll, jag höll på att blåsa omkull, och så hade jag motvind. Det brukar ta typ 3-5 min, att cykla dit, men nu tog det nästan 20 min. Är sjukt trött, som vanligt. Orkar inte skriva mer nu, jag skriver det jag skulle ha skrivit imorgon ist. Over and ut.

Bara för att.

och ja, jag älskar fortfarande mando diao. Det är bevisat, faktiskt. bara för att s ska jag lägga till en väldigt bra komentar jag fick för några årsedan. den är lite kul, bara dom som fattar fattar. "fan vad du är såld på mando hanna. Och din tatuering är erkligen grym! bara dom som är riktigt insatta fattar"

försummar.

jag försummar allting. jag försummar mitt liv. jag gör verkligen det.  det är nästa så jag tror att saw mördaren ska ta mig till hans tortyrkammare, så jag lär mig att uppskatta livet.  eller dö. i skuggan av den perfekta storasystern står lillasyster H och ser livet glida ur händerna på henne. misslyckad. misslyckad. misslyckad. misslyckad.

Råttan Max.

sagan är klar. Tror jag. Får se om kidsen blir nöjda. är sjukt trött, borde ha somnat för längesen.

PS. sagans huvudroll kommer bjuda på ost, bland annat. DS.

Detta bjuds det bla. På. Hoppas kanske, något av det duger, till alla kräsna snorungar. Jag har flera, vad ska man kalla det?, fula bilder gjorda ur fantasin, från en idiot som trott hon skulle lyckats med det hon ville för hundra år sen, men hon/jag är bara misslyckad.

försöker styra ännu en saga till kids en.

går inte just nu så bra, har lyckats med det mesta, men "huvudrollerna" i sagan, får jag inte till, dessutom så är det dom äckligaste djuren jag vet, förutom maskar, ormar, spindlar, och alla som har äckliga "små" håriga svansar, som alla råttor och möss har. Som jag måste styra.

nästan som hel.

Så mycket gick den att laga;

åpy

Fan vad jag hatar mkt just nu, har efter typ 5 år, fått min mens tillbaka för ett par dagar sedan, ett helvete för mig!! det går inte att beskriva, hur helvetes ont det gör., vissa känner inget, andra drabbas av helvetet jag gör det känns som om flera knivar, svärd, batonger osv. Hugger magen, vrider om tarmarna. I jag vet att den försvann, pga min ätstörning, min mens alltså, så, men nu verkar det som att gud vill göra mig tjock igen. U helvetets sjukdom from hell. Jag hatar hatar hatar, detta helvete. !!!!!! och helvete åt mens oxå!!! Snälla försvinn från mig, ! Åt helvete med allt, Fan vad jag säger as hell och är dum i huvudet,.

wierd.?, för mig iaf

Jimmy, du var där, när ingen annan fanns. Nästan roligt att en bussresa och en lapp kunde fixa många grejer till det bästa, eller ja, möten, träffar, utekvällar osv. me det är mkt du aldrig kommer förstå, men du har varit en klippa för mig, många gånger. ! Jimmy! Du är den enda man/kille/karl, som lyckats med det som jag inte trodde på.

Grattis i efterskott :)


kort osv.

jag har pysslat med några fler kort till mammas kids, jag glömde bort att ta kort på dom senaste, men här är några glassar, som hamnade på några av korten, och jag hade tidigare gjort ett kort till en gammal vän, som fyllde år i dagarna. Det är ju faktiskt way mutch roligare och trevligare att få ett riktigt kort, än ett sms.

RSS 2.0