1 år sedan

Kom på att 3de januari var det ett år sedan som jag började på Erikshjälpen., jäklar vad tiden går, och där innan ett par månader var jag på normal., vilket inte alls var bra för mig, en bra jobberfarenhet och god referens i bagaget fick jag, men för mig o mitt psykiska jävla mående sög det, det dalade så jävla fort o neråt och rakt åt helvete och jag därmed. Men, tur och klok var jag där faktiskt!, jag märkte det, tur nog relativt i god tid och slutade., som sagt, djävulen på axeln förstörde 🤬😭 Men skit i den och det nu!, jag HATAR den jävla jävulen!!! FUCK YOU!!!!!! Oj, vad allt blev svart, ville bara säga att jag kom på att jag varit på Erikshjälpen ett år, och det känns så kul, så bra, så jävla roligt, så fantastiskt att få höra att jag gör nått bra, princip varje gång jag är där 🙂 Jag måste bara lära mig att förstå det, men fan!, nu är han där igen och viskar i mitt öra., Käften på dig!, jävla helvetes *****!

Friluftsliv osv.

Sportlov och friluftsliv brukar köras som en bra kombo för många, men att allt ge sig ut och bara vara, eller året om funkar bra, kom och fynda diverse prylar för utomhusbruk, liv och lek (fan vilken löjlig slogan, haha 😆)

Glöm aldrig.

Idag en dag aldrig att glömma, aldrig förneka, en så in i helvetes viktig dag, idag är förintelsens minnesdag, glöm aldrig, förneka aldrig!!! Jag har haft turen att träffa två av dig, lyssnat till tre, lyssnat till släktingar till överlevare, som håller deras livshistorier vid liv, Glöm aldrig! OCH jag glömmer aldrig resan till Polen, och Auschwitz, som jag, sis och ma gjorde, så intressant, otrolig, hemsk och viktig resa!! Tack för ni gjorde den möjlighet! Det finns många viktiga böcker att läsa, många viktiga biografier och verklighetsbaserade böcker, och filmer att se! Gör det, läs, se och glöm aldrig!

Sylt

Sömnlösa nätterna kan leda till tillverkning av flera burkar sylt, eller mos, denna gång blev det björnbärssylt.

Lite kul iaf.

Jag börjar bli rätt bra på dessa rutor;
Lite kul ändå 😂

Du har Magiska fingrar

En sväng till Hedemora idag, så kul! 🥳 Fullt upp att göra, men så uppskattat, fick höra det flera gånger, att få höra ”du är guld värld, ni är så bra, du har magiska fingrar, så bra” osv, det värmer verkligen, alla som förtjänar det, borde få höra det, ofta och väl.

Gult och/eller lila 💛💜

Gult är inte fult! Klä om, klä upp, klä snyggt, snabbt eller ledigt, med gult 💛
Eller varför inte lila 💜

Heja turkost!

Bli snygg till vardags, jobb och/eller fest 🥳 Eller varför inte inreda med det? Vilket som, heja turkost i vår! ⭐️
Go turkost 😉

Ont

Det hög till nått jävulskt i magen, kändes som en kniv, rakt in, fattade inte varför, men kom på då att det säkert är från cykelolyckan, snart sju årsedan., shit vad åren går, men smärtan sitter fort i. 😫

Frukost

Sugen på god och mysig frukost? Duka upp fint med udda porslin., gammalt som nytt., kom och fynda hos oss! ❤️

Slutet för 🌲

Den fick åka ut idag,
min gran har nog aldrig barrat av så snabbt nån gång!

Orange 🧡

Orange på mode och tapeten fungerar alltid!
Trevlig trettondagsafton och helg, kom och fynda hos oss på lördag när vi öppnar klockan elva! 🧡🖤🧡🖤🧡🖤🧡🖤

Hedemora.

Besök i Hedemora i Erikshjälpens butik.🥳 Så roligt att hjälpa till och att man verkligen känner att dom/chefen uppskattar det man gör 😃 För och efterbilder jag varit och styrt upp lite 😉 Före:
Efter:

Nytt år.

Vilken nyårsafton jag haft!
Tack för att du kom, du har verkligen lämnat en del av ditt hjärta hos mig., bokstavligt talat. Tack. Du är så jävla bra! ♥️ Jag hade så jättemycket jävla kul! Tror det var ömsesidigt från båda våra håll 🥳
🤍🤍🤍🤍 ”lets do it again sometime 👠” ”yes det var trevligt ”

🖤🤍

God fortsättning på det nya året! Hoppas duvan fred har hittat rätt i allas våra hjärtan! ✌️ 🖤🤍🖤🤍🖤🤍
Alltid snyggt med svart och vitt 🖤🤍🖤🤍🖤🤍

RSS 2.0