du började

alltså om du ska fortsätta låtsas som om det där aldrig hände så kommer det inte bli bättre. det blir bara värre. jag lova dig. fresten så var det inte jag. det var du.

darin!

om du itne vill veta av mej mer så säg det då. jag vill inte höra det från andra. det är du som gör fel. inte jag.

god knows.

kan man få lix som ett efterbakslag elelr nått efter man svimmat? jag sitter här med etthuvud som känns alldelles för litet för min hjärna, och hjärnan växer och huvudet kryper. kan ingen uppfinna extremt starka huvudvärkstabletter till hannan,? Jag är halft döv just nu, för det kännssom huvudet ska sprängas av alla ljud som låter i huvudet. jag har en jättefin bula i huvudet och och stort blåbärke i pannan. ja, life is a bitch, then you die, eller shit happens when you danced naked at parties, eller kort och gott; sanden är på väg att rinna ut helt ur timglaset och det känns som om jag inte orkar vända på det. ännu en gång.



och du. det var du som sa att det inte skulle hända. men det hände. men det var inte jag som började. faktiskt.

beck

jag kollade på den nya beck filmen nyss. den handlade om tre killar som hade som hobby att våldta tjejer. 

hur funtad är man i hela jävla huvudet om man håller på med sånt?! jävla perversa äckliga snusktyper det finns. jag hatar dom  SÅ JÄVLA MYCKET! månha våldtäkter blir uppklarade, men många fler blir inte det. det har vi ju att tacka våra jättetrevliga Borlänge poliser för.

-jag vill anmäla en våltäkt.
--nej tyvärr, det går inte just nu.

jag hatar borlängepolisen.

och ni som bara står runt om och inte gör nått, står i en ring och skrattar, ni är verkligen inte dom jag trodde ni var.

säg det

Jag drömde om hembränt
jag drömde om vin.
Jag vaknade på morron
full som ett svin.
Försökte kliva upp
men ramla omkull.
Undra hur jag blivit
så jävla full.

en sång

hamburg, var KUL. men det har varit roligare, jag fick en knäpp och blev helt uppochner och bakochframvänd sista natten, jag ville hoppa ut genom deras fönster och verkligen inte vara kvar längre. men tur att jessica finns<3 det kändes som jag var ett litet barn som låg och storgrät i sin mammas knä, jessica är verkligen bra. me love her lix <3 jag tror vi handlade upp hala pennymarketen på alkohol, det är lix overfullt i hela min lägenhet känns det som. happy hour.

mando i malmö, var, hahahah! väldigt roligt. jag är verkligen bäst på att ta mig längst fram. gustaf var rolig;
?men här hanna, ta min cigarett nu!?
-men jag vill inte ha den.
?jo ta den här nu och så blir allt jättebra, vi ses senare?
jag träffade gullAgnes, det var kul. det kom fram en tysk brud till mig och frågade om hon kunde få en cigarett och jag bara ?This is the best swedish cigaretts ever!?, och så ger jag henne en lucky. sen slog det mig att, fan kommer inte lucky från germany? haha. smart hanna!

jag hatar sj. snusk på dom. det tog tre jävla timmar att åka från borlänge till stlhm, så ja, kul! jag missade mando. jävla skit. men jag hade kul ändå. träffade massa nya jätte snygga och trevliga människor, och bästa GullLisa<3 var där (som fresten är i spanien nu och jag saknar henne as hell. kom hem nu!) mina blandningar gjorde succe, I just love cool up. sen försökte jag hitta ut till aspudden och vinterviken, det var inte lätt, sthlm inte i mitt hjärta. men fram kom jag tillslut. det var någon liten festival där, där träffade jag niklas, sen gick vi hem till han och jag drack mina specialdrinkar. efter ett tag så ringer det en väldigt full bra människa. komentaren ?ja du såg ju rätt rolig ut när du kom vinglandes i skorna du inte kunde gå in?, den kan jag säga att den passar in på dej också, Herr A. Det var en happy hour kväll/natt/morgon/förmiddag. mina drinkar såg ut som skummat kaffe, och deras lampa såg ut som en snurrande blomma (tyckte A). sen blev jag väldigt jätteglad. jag fick höra nått som var väldigt väldigt bra och fint. tack. jag vet inte riktigt vad jag ska säga. jag fick låna bra bok av A. jag rekomenderar inte att man häller salt i mitt vattenglas dagenefter, då får man det slängt i ansiktet. haha. jag ber om ursäkt, lite iaf. Jag har funderat rätt mkt på det du sa till mig, och jag ska förska bli lite mer kreativ.

appropå kreativ, jag handlade taveldukar, målargrejer, bra-att-ha-saker och tee för FÖR MKT PENGAR. men det är det nog värt.

jag har typ blivit bra på att svimma. elelr ja, bra och bra, men det händer typ hela tiden, vakande upp för några timmar sen, med ett fett märke i pannan och en blödande munn. ajaj, ja vad krävs igentligen för att folk ska fatta att sande lix börjar rinna ur timglaset helt, kokain och smällkarameller?

we LOVE Anja <3

essc is writing;

H und I tog en tur med padres caddy ner till da Hamburg. We like kinda love it you know! smiley Att aka caddy visar sej vara bra, da man kan lägga en madrass i lastutrymmet, "smart elin" (eller thehets sorta). On the Autobahn kan man köra fort. Hanna like löööv it you know! Like Jes don't. I do I do I do! smiley It's ju like jag som drivear. Gojjan ma sluta.

You wish you were here! Promise!

Btw grattis Jonna pa namnsdagen. smiley

image34


dans hela natten

det blev en mkt lyckad kväll/natt igår. först grillning och mys hos carro, massa gott vin och lucky, och trevliga människor! jag fixade snyggaste frisyren på carro, sen åkte vi in till borlänge och dansade på s2 hela natten, jag och albino tömde baren. "sen brände vi allt i baren på en kvart, fick feeling tog av mig naken, sen blev allt svart" för att citera jättebra drängarna ^^ jag träffade snygganna och vi drack massa god gintonic, det var verkligen superkul att leka med henne<3<3

men framåt morgonkvisten så blev det icke icke kul. jag kommer gående mot min lägenhet, med mina röda 12cm pumps i handen, så ser jag att några jävla idioter hade roat sig med att först misshandlat och slagit sönder lillen, sen vält den! fy fan, har aldrig varit så förbannad, jag skrek tom åt poliserna som jag ringde dit. vad fan har folk för liv när dom gör så? det är andra gången det händer. lök så inihelvete på dom som gjort det!!!

men aif kvällen och natten var superkalas grymt kul. wey, happy hour verkligen.


och den 25 är jag i sthlm och då ska vi fika. faktiskt.

telefon+brallan= <3

Idag har jag pratat i telefon med Brallan JÄTTELÄNGE! hör och häpna och jag tyckte inte det var jobbigt. jag har lite av en telefon skräck, men med brallan är det hellungt lix. du är bäst på att prata telefon med mig. Vi fick ju faktiskt en hel del sagt, och jag fick ju en hel del gjort också 8-)

image32

jag har plockat ner alla affischer från mina väggar, jag ska göra ommöblering tänkte jag, jag ska styra upp lite ramar och så där också tänkte jag. det blir nog bäst.

nej nu skaj ag och lillen ta en tur i blge med mitt nya jättebästa blandband jag styrt upp!
 
happy hour tonight senare.

image33

nytt.

0703019369. jag har badat i turistbyrånsfontän med mobilen, så simkortet dog. här är mitt nya nummer. ring inte när ni är fulla.

image31

tre timmar.

jag blev yr i köket, sen vakande jag på golvet tre timamr senare i vardagsrummet. wierdo! nu måste jag väl få svart på hjärngrejen snart!

dagens bästa; marilyn monroe skorna :D:D

image30

borlänge vs ludvika


igår lekte jag med Lisa från Ludvika. det var jätte trevligt och mysigt <3 vi fikade länge, sen kupolade vi, sen kaffe i parken, sen gammal PS film hos mig. mys hela dagen lix<3

vi köpte varsinn sånn här snygg väska. dom ger nog tur, för vi såg bla "jag-har-aldrig-sagt-att-du-set-slampig-ut-i-rött-hår" och "tripp-trapp-trull-familjen". det var kul smiley

image29


so many times I have tried

I cant escape this hell
So many times I haveve tried
But Im still caged inside
Somebody get me through this nightmare
I cant control myself

Someone if you can see
The dark inside of me
Noone would ever change this animal I have become
Help me believe, Its not the real me
Somebody help me tame this animal

I cant escape myself
So many times Ive lied
But theres still rage inside
Somebody get me through this nightmare
I cant control myself

Somebody help me through this nightmare
I cant control myself
Somebody wake me from this nightmare
I cant escape this cell


you can run, but you cant hide. Its all inside

image28

Dont ask no question Dont ever tell no lie 
Im so tired of explaining
Every minor detail of my life 
Just dont care
Just dont care at all if it was true

vetinte.

du hjälper mig inte när du gör så där. jag vet inte om jag längre litar på dig.

hatdag

image25 
jag saknar dig pappa. AS HELL. så jävla sjukt mkt att jag är ledsen hela tiden och gråter typ jämnt. mes hanna.

idag är det en jättejobbig asig drygdarin hata dag. fuck åt allting. jävla skit. jag är tjock tjock tjock ful äcklig störd i huvudet. hatar allt just nu. fan på allt.

image26

ge meg P&L och kroppen tillbaka.

not for free.

idag fick jag frågan om ett visst band "snygga! du har väl haft sex med någon av de?!"
 
vi kör gissningsleken. det är roligare. happyhour. I want it bad tonight.

image24

snygga människa <3

image22

image23

ja.

jag blir så sjukt irriterad på mig jsälv allt för ofta. hanna fatta att du aldrig kommer förstå dig på den där personen. men jo fan det ska jag göra. om det så ska ta mej flera år. har redan gått 4 år, så några till kan jag väl stå ut, eller? jag vet inte. borde igentligen lägga dig på hyllan helt och hållet. vet inte hur många gånger jag sagt det till mig själv. att du ska bort ur min hjärna. men det går inte. dagen efter är du på samma plats igen. alltid nära hjärtat finns du. det kommer nu nog alltid vara. det vet du nog med. jag kommer alltid minns att det var DU som ringde först den där gången när jag hade gett upp.

vi borde typ ta en hel vecka och bara sitta och prata med varandra. inget annat. det räcker lix för mig om du bara sitter där och lyssnar. du är alltid så lugn när jag träffar dig själv. då är du den person jag såg för fyra årsedan. då trodde jag du var den, men icke då. fast, ja alla har väl någon slags skugga man drar över sig för att "spela" någon annan. det som jag irriterar mig mest på är att du inte fattar lix hur bra du är. jag tror jag sagt det, nej jag vet itne hur många ggr jag sagt det till dej, men du lyssnar inte. jag tror att du och jag skulle kunna ge varandra asbra råd. det gjorde vi ett tag, då funkade det mest riktigt bra för mej, men ja fan du, underbara människa, nästa gång vi ses har du lovat att berätta det du inte berättade sist. you know what is. (där har vi faktiskt en sak gemensamt inom den "kategorin". ett ord:midsommarafton.)

en simmande råtta.


 

train to the sandviken und springa stairs whit essc.smiley det var en mkt lärorik natt. det hällregnande, och det slutade med att jag sprang i socksen, eftersom mine shoes redan var fett blöta. happy hour smiley

day after, eller dvs tre hours sömn, up up and away to rusta. buy en fett stor grym bandare med två meter stora högtalare och värsta suround ljudet (ops ironi). next stop satooiilll, kaffe kaffe kaffe och bensinas (inte till oss, utan bratten, han fick även god olja.) sen örebro. snygg hotell. sen satin. snyggband och snygg lisa. sen hotell, lucky, vin och smala sussie i våran fett stora bandare. sen afterparty at satin och billiga gratis drinkar, eller var dom inte gratis?smiley nattpromenader och några roliga linor smiley och massa nattbus på hotellet senare sov vi gött och vaknade gött.

upplockning av brallan at the train station, sen eskilstuna here we come. hotellet snyggt som tusan, med realax och bubbelpool och mini bar. wey, perfekt. en mkt kul fota stund hade jag, både på ark och spf. äntun und johän var också där, det var kul, roligas konversationer och brallan roade sig väldigt bra när jag fotade ark ^^ träffade snyggLisa i både örebro och Eskilstuna, en grymt heltbäst brud<3 me like!!smiley

arks avslutning var grymt bäst. hade grymt bäst sällskap då också. hade ställets grymt bästa armar om mig.smiley det var en grymt good kväll helt enkelt.

på vägen till hotellet så gick bralls och jag fel håll, så den 30 min långa vägen, blev två! timmar. men vi hade kul endå, vi såg en simmande råtta.


-vart ligger centrum?

--ditåt.(pekar)

-esklistuna centrum alltså?

--öhh, jaa..(kollar på bralls som hon är dum i huvudet, inte så konstigt om man frågar om esklistuna centrum när man är i det)



image20

image21


next stop the green Lund. cheers.smiley


som två tioåringar.


idag har jag lekt med ninan<3 det var en hel bäst dag. båt (eka så klart!) ut till tuppö. sitta där i solen, lyssna på drängarna, röka (jag) och bara vara. precis som när vi var små. sen badade vi en massa mitt ute på sjön, hoppade, solade, var som två 10 åringar. det var kul. med ninan kan jag vara mig själv. hon är så bra att prata med. tycker om henne mycket. my låtsas big sis<3

sen åkte jag ut till pappa och morfar. jag skanar dom<3 ska styra upp nya blommor och sånt hos pappa imorgon. sen ska jag bara sitta där hur länge som helst och prata med honom. minnsann ska jag det.

igentligen så skulle jag till gbg imorgon och dansa på way out west, men inge biljett, bra där hanna. icke. jaja, life is a bitch när darinmusik finns. jag får styra upp germany ist då. eller JAG SKA till germany. jag älskar germany, speciellt hamburg. hamburg me like.

vi får ta och styra upp tyskland baby. dra ner dit några månader, styra upp lägenhet, snabbjobb, party every night. du, jag och hamburg baby. you know who you are, my bitch ;D


image19


du är bra. tack.

fick en lugnande kick efter helgens äventyr. kan man säga lugnande? skit samma. jag vet iaf nu betydligt mycket mera vart jag har dig, än jag visste för ett årsen. danke så mkt. jag tror jag kommer respektera dig mer också. du är bra. yoy know that. thanx.

image15

faan

det är så otroligt mycket tankar som finns i mitt huvud. känner att snart får dom inte plats. jag är tjock och ful. massa äckligt fett som bara väller över överallt känns det som. jag hatar att min hjärna tänker detta. den jävla djävulen på axeln har i i över fyra år övertalat mig att lyssna på den. jag är besatt. jag orkar snart inte längre. är så jävla helvetes trött på detta. jävla fan också.

RSS 2.0