Snart skolstart.

Snart är det dax med allra första veckan för många i skolan. Spännande! Vi har mycket fint att fynda, snygga ryggsäckar, skriv&rit material, första räkneboken mm 🥳 Välkommen in imorgon när vi öppnar klockan elva ❤️

Far away from man

🎶 Kvällen var nog den bästa på länge! Calle spelade på äteriet, och vilken spelning! Hans röst är den bästa & vackraste som skapats, han spelade låtar han tolkat, låtar från sina album, Spf låtar, och! Han tillägnade låten ”far away from man” till mig! ❤️ TACK! Det kommer jag leva på länge. Tack Calle för din underbara fantastiska musik, din röst är guld, du är bäst!!! ❤️❤️❤️

20 år sedan idag

20 år sedan idag, men mardrömmarna, rädslan finns fortfarande kvar som det skulle hänt igår. Vet fort inte hur jag tog mig ut ur huset, på 3 minuter blev det övertänt , skriken, lågorna, paniken jag kände när jag stod på taket och skrek på hjälp, och kände hur det blev varmare och varmare under fötterna, finns kvar, som det etsat sig fast.

🩵

Snyggt med turkost! 🩵

76.

Pappa.Idag skulle du fyllt 76. Liv och död kom och sa sitt för 17 årsedan.
Jag har fort svåra tankar, samvete som skriker, och en förbannad jävla saknad. ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ Jag och sis besökte också kycklingsöta och mf&mo.

❤️💙🤍

Marint är fint!
❤️💙🤍❤️💙🤍❤️💙🤍❤️💙🤍 Och blått är flott!

Orange 🧡

Fint med orange, kan kanske kännas höstlige, men med snygga assessorer o skor till, funkar det jämnt 🥰 vi öppnar imorgon klockan elva, välkomna!

25.

Tänk vad mycket man kan få för så lite igentligen, 25 kr för detta i en svinnpåse! Helt galet, om man tänker att bara tomaterna om dom var ”riktigt fräscha ”, skulle säkert kosta 40 kr., det var inget fel, eller gammalt, eller kantstött, eller brunt eller varför nu dom kallar dessa varor ”oätbara/gammalt”, i denna påse. Kanske att ett eller två små blad av ruccolan var lite gult.

Medicin

Hade vart SÅ fantastiskt och läkande om jag kunnat få se en spelning med världens bästa, vackraste Victor Norén ❤️🎶

Brev.

Har nu skrivit ett brev till AC, tror hon får veta mer i det än maosis någonsin fått och/eller fattat. Som sagt man kan ta det ur en dagbok , gjorde typ lika till sis en gång för flera år sedan, fick skrik, gråt och fula ord tillbaka., som sagt dom sopar/sopade det under mattan, hoppas inte AC gör likadant.
iaf, så får det blir, har ju även skickat brev till maochsis om det som kommer hända i höst, nu måste som väll ändå fatta!

Bas och mix 🥳

Mixa med lite basfärger och en som sticker ut är alltid snyggt och inne 🤩

7 årsedan igår.

7 år sedan cykel olyckan/ dödsolyckan. Tänk att det fortfarande kan göra jävligt ont.
Mardrömmarna kommer och går. Fortfarande. minns jag hade solen i ögonen när jag cyklade, såg inte bommen, smällde rakt in i den, flög över cykeln efter att först smällt rakt in i styret, så det snedde till sig. sa till mamma att jag gjort mig illa, men inget där, sen på morgonen efter hörde hon att jag lät konstig på rösten när jag ringde, under tiden hon kom bort till mig, hann min mage svälla upp som en fotboll, nedre delen av magen, undertiden jag/vi pratade med larmcentralen, sprack blodkärlet upp, och blod började rinna nerför mina ben, med blåljus och hela skiten in till falun, stod läkarna beredda med operation, dom fick söva mig snabbt, och slajsade upp medre delen för att komma åt, jag förlorade nästan två liter blod. så jävla fult ärret blivit/är/vart, men dom var tvugna, annars hade jag nog inte stått här idag. men fy fan vad det kan hugga till ibland.

7 årsedan igår

<3<3<3<3<3<3<3<3<3

RSS 2.0