halloween kort. Osv.

Jag måste nog va en av dom få som fort. Skriver påsk, jul, födelsedags, namnsdagas, halloween kort, osv. Grattis, kul med nytt hus, osv, osv. Men jag tycker alltid det är trevligare och roligare att få brev/kort, än ett sms. Då kan man lika gärna strunta i det. Minns när vi var små, och man kunde finna brevvänner i ex, kamratposten, bamse tidningar, Kalle anka, osv. Jag läste alltid alla som skrivit, och jag skrev till alla dom som skrivit "jag lovar att svara på alla brev jag får", jag fick inte ett enda svar någonsin. Jag skrev ibland till dom som sis skrivit till och fått svar, men jag fick aldrig ett enda. Sis fick jämnt en massa. Det var bara att hålla minen, och sen gå till skolan, och bli retad för jag inte kunde säga R, när jag äntligen lärt mig det, trodde jag jag skulle få brevvänner, löjligt,., men Monika, våran lågstadielärare tvingade mig att gå längst fram i klassrummet, och tvingade mig säga alla ord som hade R "i sig", som mina så "trevliga kamrater", sa, och skrattade åt mig när det blev fel. Men Fan skit ungar, jag har spelat i en pjäs, som spelats i flera olika länder, och städer, och jag fick spela med lo kauppi. Det kommer jag aldrig glömma.

värsta trevligt :)

I förra veckan när jag hade min första arbetsdag på myrorna, så hade dom skrivit detta:
värsta trevligt och fint. Alla verkar så snälla. :)

vit kanin/röd kanin

Det vart typ en slump. Jag råkade få en tidning, i mitt postfack., och så såg jag att lo kauppi skulle spela en roll, i en pjäs, som riksteatern turnerar runt med, olika skådespelare varje gång, och den skådespelare som är på scenen då, har inte fått läsa manuset., och jag gillar lo kauppi mkt, jag har träffat henne förut, och sett andra pjäser, och filmer med henne, och när hon släppte sin bok, för ett antal år sedan, var jag där. Hursomhelst, jag tyckte att allt var jättebra, och kul, och jag spelade med i pjäsen :D :D jag tyckte det var kul att hon kände igen mig. Och jag är glad, så himla, jätteglad, att jag fick träffa henne igen. Jag tyckte det var så kul, det var ju mkt improvisation, så det var bara att "köra" på., jag visste ju inte vad jag skulle säga, inte Lo heller. Nej men va Fan, det var skitroligt, jag är glad.

första dagen.

Det verkar värsta kul, alla är jättetrevliga, vänliga, alla har sin "grej", ingen dömmer ingen. hoppas jag vågar komma "igång" ordentligt nästa vecka.

Igår.

Igår var jag und mum och lyssnade på en föreläsning, en som varit nazist, och hoppat av, och en som överlevde auschwitz-birkenau. Emerich, som överlevde förintelsen, visade först en film, sen berättade han. Efteråt kramade jag om Emerich, och köpte en av hans böcker, som han skrev i. Jag pratade oxå lite med Johnny., . fick/har mardrömmar sen vi var i auschwitz-birkenau, och det var bara en guidad tur., tänk alla som var där i flera månader, år. Det var jätte intressant, alltihopa, det drog över nästan en timme, men det var det värt!, absolut!!

bjy.

Fan vad jag är så jävla mycket jättetrött på allt. Jag klarar inget. Det är ju värsta kallt ute nu. Tycker iaf jag., längtar inte till vintern. Jag var hos m tidigare idag,, jag frös så in i helvetes jävla mycket, jag klädde på mig dubbla byxor och tröjor osv. M sa att, "inte konstigt du fryser, så mager och tunn du blivit"., jag håller inte med, jag ser mig som ett fetto., ful och oduglig. Jag klarar ju inget. Byxorna jag har, har blivit förstora. Och m säger att jag är för "tunn"., Fan jag har fortfarande mardrömmar från branden., och min "borelia-sjukdoms-tid". Är så jävla mycket sjukt trött, och förnedrad att jag inte fick veta att jag var dödligt sjuk. Läkarna hoppades säkert att jag skulle dö. Fy Fan för mycket just nu. Jag är väldigt irriterad på en person, eller ja två, men mest på ena., jag lärde känna dom "via" konserter jag vart på med mando diao och sugarplumfairy., en har gift sig och skaffat två ungar, den andra en, hittills. Den som skaffat två ungar, hennes mamma berättade för min, att jag hade hjälpt henne att få vänner, eller nått sånt. Att hon vågat mer, "lyst upp", eller nått sånt. Strunt samma, byta ämne, måste fixa cykeln, och det verkar vara någon liga ute på stan, blge centrum, osv, som håller på att sno väskor, massa väskryckningar, tidningarna skriver typ att det är en "liga med ungdomar mellan 13-15 år, afrikanskt/utomlands utseende". Ja, nått sånt. Ska man behöva larma cykeln oxå?

ännu sämre syn?

Tror att jag måste göra en synundersökning, har börjat se värsta dåligt på höger öga, det har helt plötsligt blivit skuggit, vet inte om det beror på att en lins halva blev kvar i ögat, och den låg och skavde i flera dagar innan jag fick ut den. Helt störigt, och jag har inte råd med någon syn koll., men jag måste. Fan vad allt blir dyrare och dyrare. Och så måste min cykel fixas, Fan, jag får börja gå på gatan.

skor osv.

Alla plantor jag hade på balkongen har helt vissnat och dött, så nu har jag försökt styra upp så det ser någorlunda bra ut på balkongen. Och sen får jag cykla bort med alla krukor, jord osv. Till m., det får bli i omgångar. dom är tunga och stora. Efter det dammade jag av alla mina skor, tog värsta långa tiden, inte så konstigt kanske, den är typ 50 par, dom som jag har framme., men samanlagt har jag över 100. Är värsta trött hela tiden, och jag har börjat blöda näsblod igen, helt plötsligt "kommer" det bara. Jag sa det till läkaren jag träffade igår, han svarade med att vissa har lätt för det, men jag minns att pappa blödde ofta ibland, och helt plötsligt, och han dog i cancer. Men läkarn sa att jag inte skulle tänka på det. Dåliga svar, och dumma., men han är snäll, och jag har förtroende för han., vilket jag inte har för många.

hm. inget viktigt.

Blev värsta irriterad. Känner mig och är fet.

Jag är fortfarande gammeldax.


för gammal?...

Det lät värsta mycket om cykeln, typ som nått "skavde" mot hjulet. Jag kollade lite, såg att bakre "skärmen", snuddade emot hjulet, när jag håller på att försöka fixa det, så lossnar en del. Undrar om det går att fixa??..

Det verkar bra och trevligt.

Får se om jag vågar...,;

RSS 2.0