ont.

Jag tror jag har "råkat" bryta en tå, iaf stukat sönder den riktigt riktigt ordentligt. den är alldeles blå-lila och har blivit sne. slog i den en i ett sten-block, litet, som jag höll på att förvandla till en rolig o trevlig present, men blev så sur efteråt att jag struntade i det. kanske tar upp "arbetet" av det igen när jag kommer hem idag. har varit o "tankat-ur-halva-blodomloppet" (citat; Becks granne), har tagit blodprover, vet aldrig varför jag ska göra det, "vi ska ha koll på dina värden", jaha, men vilka då?, varför?, undrar jag, får bara en massa siffror och avsnäsningar till svar. skit samma,. apropå ingenting, imorgon bio :)

grattis Ma.

hurra,hurra på födelsedag <3 Det blev lite kalasfirande hos M i söndags, fylla år och mors Dags firande. sis med familj var också med. Arvid och jag lekte runt en stund, lite då och då :) Grattis i Efterskott Mamma!!

Nj. <3


*?


regn. o slag.

Fuck dom som snott mina regnkläder! ja, iaf regnjackan. men den var ju så bra!, har en icke fungerande vindjacka att ta mig fram i regn nu. blir genomblött efter bara någon minut. o inga regn byxor heller, dom är på MY, men där är dom iaf kvar. strunt samma., måste snart skynda mig hemåt, fram på cykeln för att tvätta, sen styra upp söndagens ev. planer, kanske. får se. har varit på gylle, stört, tråkigt och lök, jag blev på så dåligt humör., är på dåligt humör. as arg på mig själv, såg till min hemskaste fasa och mardröm blivit sann, har gått upp i vikt., skitäckligt och skit fult, och skit fet är jag har blivit det ännu mera!!! :(:(:( usch och fy äckel vad fet och ful jag är!!!!!!! vill inte visa mig ute, ser ut som en uppsvälld överkokt falukorv, som blivit upp och utpumpad med helium. Jag måste bli smal!. smal, smal, smal o snygg som alla andra. och så någonting ännu "roligare o intressantare", jag sover sjukt dåligt, tror jag sovit max 11 timmar denna vecka, vaknar hela tiden, spelar ingen roll hur trött jag är. fick värsta panikångest attacken igår kväll., skakade som ett vulkanutbrott o svettades som ett ösregn. mitt huvud ville bara slå sig lös från kroppen med dunkandes mot golvet, jag fick bokstavligt talat hålla fast det mellan mina händer o armar, så det blev skyddat mot alla dunkningar. förklarar nu alla mina ömmande blåmärken o märken på min kropp.

RSS 2.0