Äntligen! 🎶

Hurra hurra, grattis som fan , ni är så värda detta! ❤️
🎶

Grattis ❤️❤️❤️

GRATTIS TILL DIG SIS!!!❤️❤️❤️ GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN KÄRA JENNY! ❤️❤️❤️

elefantöron.

Det började med en liten planta 🌱
Så blev dom flera 🌿☘️💚

Laj laj (fattaru 🤣)

Alltid Snyggt med alla olikartade nyanser av lila 💜 Fint med lilafärgade bågar när du läser bästa böcker 📚 Eller nått sånt 👍
💜
Kolla in dom små SUPER SÖTA stickade/virkade skorna 👟
💜
💜

Ljusare tider, ljusare färger 🎀

Snyggt med blått, eller rött,
eller är det ljust grönt och tunn mörk ljus fin rosa?
Eller turkost och rosa), strunt samma.,
snygga vårfärger i vår-varma-vädret som just nu är väldigt skönt

Pangseer

Idag var ma och jag och planterade på gravarna, så det blev lite mera liv (får man säga så om kyrkogårdar?) Hoppas det blommar upp fina blåa o lila pangseer när det blir varmare i backen 💐

Stuff

Nu har påsken passerat, jag har nästan inte ens tänkt att den varit, jag har träffat mamma under hela påskhelgen faktiskt. Inget tvång , inget ska göra det eller det, inga planer, vi har bara styrt upp och setts när vi känt och när vi inte jobbat (jag påskafton) vilket jag trivdes mkt med, dukade upp snyggt bord och fick mycket kredd för allt fint jag gör 🤩 jag har inte riktigt fattat att jag faktiskt är bra på det jag gör. På riktigt.
Konserten med Calle var SÅ bra! Jag längtar till nästa gång, snälla någon som läser, jag jag få en tidig present till hans spelning på äteriet(heter det så?..) i hantverkskunnande i juni, eller om det var juli, hade ju tänk jag skulle styra biljett , men nu kom ju helvetes-tandläkaren o åt upp nästan allt av det lilla jag hade kvar efter alla räkningar.

Calle 🎶❤️

Fantastiskt bra underbar jävla jätte bra och mysig och trevlig afton igår kväll! Calle spelade på house of blues, massa nya låtar och flera gamla 🎶 Gustaf kom upp och gäst spelade oxå 🤩 Så bra och så glad att jag pratade med Calle efter, alltid lika snäll och trevlig och helt jävla jättesnygg och underbar!! ❤️ Nästa gång, far away from man 🥳 Och bonus att jag fick en affisch oxå (två med den jag tog på stan) Och jag gick i super snygga skor oxå , det går bra nu (haha)

🤎💚🧡

Snyggt med retro 💜

Ponchon och lila 💜

En hel drös (flera kartonger) med nya badrocks ponchon till kidsen kom in, här är några att fynda 👍
Lilafärgade stuff i hem och hus blir alltid snyggt!
Av någon anledning så kom jag att tänka på Ninan när jag såg denna gumma 🥳

Ljus 💡

Man kan ju bli lätt avskärmad (haha) i dessa tider, så kom in och fynda fina prylar hos oss!! 💡
Se vad fint jag gjort på en del av lamp, for och skärmbilden i butiken 🥳

Kom och fynda! Skynda skynda 🤩


Söndagspyssel

Har en förbannads jävla huvudvärk, men söndagen gick inte helt åt helvete, till trots, och nästan som alltid, förmiddagen till att tvätta, så har börjat med mina traditionsenliga påskkort 💜 🐣
Söndagspyssel

Försöka.

Igår tittade jag på : hela Sverige skramlar för Ukraina., jag jag både skrattade, grät, dansade till när Hives spelade, svor åt Putin, pratade med mig själv som jag var två, och hyllade talen han med glasögonen höll (är jag dum i huvudet som inte vet vem han är?) Det som jag tyckte var allra bäst/klokast var att man kunde/kan skänka valfri summa, så allt från en krona och uppåt gick., då kunde ju verkligen alla bidra med något. Iallafall alla som har Swish och mer än en krona på kontot. Så jag bidrog mer än en gång!! Summan tänker jag inte avslöja, men jag har iaf gjort det jag kan, vad min superminimala inkomst i nuläget tillåter. Så ja man kan inte ensam göra allt, men alla kan göra något!!! Apropå dans, så skakade jag rumpa oxå när Ola och Peter sjöng 🥳 kom då tänka från alla gånger jag träffat Ola, turnén med sugarplum och ark i Tyskland jag åkte med på, och alla andra fantastiskt bra konserter jag varit på, OCH när jag, minns inte vilken festival det var, stod och hade en diskussion/ett samtal med Pelle i Hives utanför backstage området., minns inte vad vi pratade om, men intressant måste det varit, för det slutade med goaste kramarna och han skrev på min skinnjacka 🙏 Hittar jag på den så ska jag lägga upp en skrytbild här, och kanske avslöjar lite kiss and tell 🤩😉 Över und out//HH.

April


Hatar

Så trött, så sömnlös. Kan inte somna. Blir så irriterad och arg på mig själv 🤬

Till Klara ❤️

Grattis på födelsedagen födelsedagen bästa KLARA ❤️❤️❤️
Hoppas du gick en jättebra dag och att du får ut och shaka as som fan detta år!! 🥰 Kram och puss o nyp i stjärten 💝

Sven 🖤

Hälsa Pappa och morfar, jag minns att pappa gillade fig mycket, hoppas ni sitter där uppe och skrattar åt dina skämt tillsammans och pappa kan ta sina livshistorier om sjömans livet.
❤️🖤

RSS 2.0