God natt/morgon.

Har varit vaken sen 7 igår morse. Har inte kunnat sova, mina äckel mediciner (men livsviktiga), håller mig vaken. Bla. Jag har börjat få blåmärken igen, och jobbsökningen sket sig, pga., min jävliga epilepsi. Jag är så otroligt mycket trött och ledsen på att folk säger att jag inte "försöker/bryr mig/orkar" osv. Söka jobb, eller plugg vet inte hur många skolor jag kollat upp och ställen, eller vad man säger, som jag vill jobba på/med, vara aktiv på., men blir nekad, "ej svarad", osv. Fattar inte varför jag blev född. Jag lyckas med inget, men vafan, en misslyckad tös, som blev skadad sen liten, gillar ju ingen. Min mormor hade som favorit sysselsättning, att "reta", mig som liten, morfar sa alltid till henne att sluta, men hon bara fortsatte och skrattade och sa "det är så kul att se när hon blir arg.". Jag grät och hon tyckte det var kul. Jag har minnena kvar i huvudet, och vet och minns oxå att hon sa att jen var smal och fin, men inte jag. Allt detta är en massa blandning av olika saker osv, ja, jag vet inte varför detta kom upp igentligen. Men, jag känner bara att jag måste ha någon bredvid mig, j hade jag aldrig. Hon kallade mig äckel, hora och fitta och önskade mig död, när jag blev sjuk. M sa inget, jag blev ensam att klara branden, våldtäkten och sjukdomen ensam. Jag vill inte träffa er två nu på ett tag. Lev era jävla bra liv J, och K.

jobbigt & äckligt minne att stå ut med innan jag fick veta att jag hade epilepsi.

Trodde att det skulle ta typ tre timmar, men tog typ över tolv timmar. det var meningen att själv "operationen" skulle börja vid ett tiden,  men så kommer dom och säger att det har blivit lite försenat. typ en halvtimme tänkte jag, men så klockan fyra kommer dom och säger att om en timme är det min tur. kul.  jag trodde ju att det skulle vara typ som en röntgen, men inte, dom skulle köra upp en slang i ljumsken upp till hjärnan och ta en massa bilder. usch. jag blev arg på allt och alla. jag skulle duscha, och skulle raka mig! i ljumskarna och ha massa äckliga operationskläder på mig. vadå raka i ljumskarna? en manlig läkare frågar om jag behöver hjälp. jag svarade: "är det inte lika bra du tar bilder oxå och skickar dom till en porrtidning så du får lite extra pengar i plånboken?!" sen smällde jag igen dörren till duschen, jag vägrade tvätta håret.  jag fick massa bedövning på obehagliga ställen och lugnande. tur jag fick lugnande annars hade jag nog slagit till alla.  kändes ungefär som man tog droger. jag låg och grät i två timmar, inte över att jag var nervös och rädd, utanför massa annat runt om mig, inte över mat-helvetet, utan över massa andra. hursomhelstjag trodde jag skulle få bli sövd, men inte, jag kände hur den där slangen åkte fram och tillbaka i kroppen, och när dom tog bilderna i hjärnan så kändes det som hjärnan/nacken brändes sönder. fan vad obehagligt allt var. när allt var klart, så skulle jag ligga raklång och helt stilla i fyra timmar, var tjugonde minut kom dom och kollade blodtryck,nålar osv. så allt var okej. mina vader var lika stora som mina lår och fyfan vad tjock jag var, allt var svulllet, ser likadan ut nu. magen gör ont så in i helvete, och den är svullen så in i helvete, jag rullar runt som en ballong." Jag HATAR verkligen, min äckel epilepsi. Så mkt har förstörts, jag är rädd varje dag, för att få ett anfall, och jag hatar och gråter att jag blir nekad jobb ständigt.

klar.

Har suttit hela dagen med att styra upp sagan. nu är den klar. Hoppas mamma och hennes kids blir nöjda.
(Dom mönstrade små "tygbitarna" högst upp, ska föreställa 13 st. Underkjolar, som häxan i sagan ska tvätta, inför sin resa till blåkulla. ) Jag försov mig i morse, så jag hann inte med bussen till G, hoppas jag slipper få en räkning att jag inte innfan mig på plats, jag ringde iaf och bokade av när jag insåg att jag inte skulle hinna. Life is a bitch.

ny Saga på gång. (hoppas jag).

Har börjat styra upp en saga m behöver till sina barn. Vet inte alls hur det blir, just nu har jag ingen motivation, jag är kass och usel på allt. Men om jag väl får tag på motivationen, som ligger och lurar runt hörnet, så kanske det blir något.

word.


usel.

Jag kan ju inget, alla ljuger för mig, drar dåliga lögner, vet inte hur dom ska bete sig osv osv osv osv,. Dra till med sanningen för Fan. Jävla nötter!

Batman.

Idag var det gymnastik uppvisning. Sis var med, så ich, mum und robert var och tittade. ÅH, vad massa härliga gymnastik minnen välde över mig. Alla tävlingar jag varit på, alla gånger när jag klarade en ny övning, känslan i magen att känna att jag lyckats med nått. Jag var nästan jämnt "mellan reserven", dvs. Jag kunde få vara med och tävla i båda "åldersgrupperna", så jag fick lära mig alla övningar ifall någon blev sjuk, eller skadade sig, ibland hände det att jag fick lära mig en ny övning, träna in en ny plats i friståendet bara nån timme innan tävlingen. Hursomhelst, jag saknar gymnastiken mycket! Men min skada i foten och sträckningen/bristningen i mitt vänstra lår och min äckel, skit, jävla sjukdom, satte stopp för allt. Har fortfarande ont. Skit samma, sis var bra♡ .

drygt väder.

Vilket jävla skitväder det är idag, snöblandat regn, som faller från både höger och vänster, och uppifrån, känns som om det tom "faller" nerifrån oxå. Iaf när jag cyklade till stan, för att hämta mitt pass. Det är mkt som förändrats sen jag sist gjorde pass, fast det läggs väl till nya "grejer" varje år, antagligen för att försvåra möjligheten att förfalska. Skit samma, jag gick in på lindex, för kolla om det fanns fingervantar, nej. Men jag hittade på en topp, wweey :D så nu har jag en hel att använda, sen såg jag en tröja jag bara inte kunde låta bli att köpa. Igentligen har jag inte råd, jag får ont i magen varje gång jag köper nått.

strössel.

För någon dag sen tänkte jag försöka hitta på ett par jeans på GT, fick ett par av SiS, men ville byta, tror det var hundra år sedan, känns det som, jag köpte nått nytt. Efter tio min på kupolen fick jag nog. Jag gillar inte massa folksamlingar, skrikande ungar, dryga fjortisar, och skrikande mammor efter sina dryga ungar. Om jag ska "gå på shoppingtur" på kupolen, måste jag vara minst en dag förberedd. Det blev inga jeans denna gång, men en vända och hämta äckel medicin på apoteket var jag tvungen till, en hade dom inte, så fick beställa den, så den blev hämtad idag, stört att dom inte har en livsviktig medicin, skit samma. men, jag hittade faktiskt en tröja, som såg "strössel- mönstrad" ut, och hårspray. kommer dröja x antal år innan jag skaffar ny garderob. Jag ser fet ut i allt. Och äckligt ful. jag sitter nu och syr ihop min topp, för hundrade gången ,som jag haft sen nian. Gillar inte mina skavande BH-ar, dom är fina och snygga, men jag nöjer mig med epilepsianfall blåmärken. Jävla skit allt. Fan.
strössel.

Det tog bara 5 år.

Det tog bara 5 år;
måste styra "nattduksbord", när jag orkar flytta garderoben typ 2 dm. Hoppas jag får sova inatt.

snabbt.

I förrgår var den bara grön, idag, helt, "ut blommad".
Snabbt vuxet. Gröna fingrar, har fort. Kvar blommor sen 2, och ännu mer, år tillbaka.

pass.

Tomorow ska mum und ich styra nya pass. Hoppas att jag kan sova någorlunda bra inatt, så jag inte ser ut som ett ***** på kortet.

nu gör det ont.

Först trodd jag bara att huden var torr, så smörjde halsen extra mkt, men det blev inte bättre, trodde att det kanske var någon biverkning från en av alla mediciner jag tvunget måste ta, men nej, sen tänkte jag kanske det var nickelallergi, men halsbanden jag använder är nickelfria. Min hals , alltså "halshuden", kliar ständigt, det bränns nästan, nu har det börjat klia osv, över axlarna oxå, min hals ser ur som en övermogen, sönder kokt, svullen, sönderriven, mörkröd tomat. Har frågat en sjuksköterska, hon sa, kontakta din VC, samma sa dom på apoteket och läkarhuset. Får inget svar, men nu jävlar ska jag, åter igen ringa VC, och denna gång tänker jag inte ge mig, jag måste få veta vad det är. För nu gör det ständigt ont. Lök.

fet mage och kan inte sova inte.

Är så sjukt trött. fick ett kort anfall igår. Och jag grät och kände mig kass, fet, ful, äcklig, och ja, som vanligt, "vad fan finns jag för, jag gör ändå ingen nytta. ".

ombyte.

Efter alla mardrömmar om alla hemskheter runt auschwitz och alla andra hemska läger och händelser kring förintelsen, och ingen sömn, så ska jag läsa nått annat ett tag, eller iaf en stund,
.

läs, se, lär, ta in, osv.

Fan vad jag får mardrömmar av en av auschwitz böckerna som jag läser. Det är helt hemskt, har redan sagt det, men se bla. "Viljans seger" och "mannen utan öde"., och läs boken "Välkommen till gaskammaren mina damer och herrar", boken är så sjukt hemsk!, men den är ju en verklighet, som hänt, på riktigt!. Fan, kommer inte kunna sova i natt heller.

ibland säger bilder mer än ord och annat osv.

Denna bild har jag tagit., fler av dom andra oxå.

fan.

Fan, min mens är tillbaka, efter flera år, har varit glad att sluppit den, men nu jävlas den med min mage, rygg, svank osv. Jag kan knappt gå raklång när jag får mensvärk. Jag önskar den försvinner igen. Snart.nu.

nålar.

Har aldrig varit "rädd" för nålar, men just när den sticks in i ådern/örat/benet, ja nu var, det är det jag inte gillar, just ögonblicket när man ser hur nålen tränger in, det är det som är det värsta, Appropå varför jag tog upp det nu, var för jag var och fick akupunktur i öronen, låter wierd, jag vet, men det ska tydligen hjälpa mig lite bättre från mina sjukdomar, och jag har faktiskt märkt skillnad, både på ont och gott. ! Men jag tycker att en del av det onda och goda hör ihop. Typ. Skit samma.

RSS 2.0