🥳

Grattis på födelsedagen Edvin!! Hoppas att du får en fin dag! ❤️

On the way

Idag mötte mamma o jag Gustaf med barn när vi var påväg från mitt neurolog-besök. Han såg eller varken hörde nått, han var helt inne i sin mobils underbara värld. Han är bättre när han försvann i sin musik världsbästa toner 🎶.
Apropå musik, biljetterna till mandos spelning i Falun är på väg att sina ut...

Fan

Jävla fan. Känns som att jag är påväg och bli 🤒 🤒🤢 Fan, får inte det. Jävla skit.

cancer

Cancer, jag fucking hatar det. Jag fick årets rosa-bandet av SIS. Tänk att ett så fint band, är symbol för något så in i helvetes fucking jävla skit hemskt. Kräfta, som det betyder på latin, och är julis stjärntecken, Pappa föddes i julimånad, Kräfta, dog på sin födelsedag, i cancer, kräfta. Jag fucking hatar det ordet. Fuck cancer. Bidra med forskningen att mörda och döda cancer på alla sätt du kan!! Det blir för mig oftast bandet och en massa vindruvor och champinjoner . Och bandet. Och när jag kan, skänker jag . Det lilla jag har. Men lite ger mkt. I längden. Tänker mycket ofta väldigt ofta, nästan jämnt, för jämnt på hemska idiotiska fucking skit helvetes cancern. Fan, nu blev det en jävla massa mörka tankar. Fan.

38

Idag skulle du ha fyllt 38.
❤️

Vic 🥳

Grattis på födelsedagen Victor ❤️

8 år sedan

8 år har gått. Vad tar åren vägen. Du finns i mina tankar., flera. Minst en gång i veckan hör jag dina ord, du sa till mig, den sommaren, för x antal år sedan, ”vad tror du om en upprepning?” 🌹 Hälsa pappa, Marilyn o Lennon, o alla andra du vet jag vill, och nu kan ju du lira med Stones trummisen oxå. 💕

Oliver Lofteen

Jag minns han faktiskt mest och bäst från filmen TicTac
1979-2021 30/8-2021

manligt och/eller kvinnligt?

?

❤️

Vackra kvinna ❤️

RSS 2.0