ett skit inlägg om mig, bla. inte långt. Det är inte klart än.

Fy Fan, vad jag fortfarande är rädd. Det har gått över tio år, men ändå känns det som att en lång, ful, äcklig, jättestor orm efter mig. Jämnt. Alltid. Och hela tiden, visar ormen upp massa bilder på en karta, allt som hänt sen branden. Massa jag helst vill glömma., vill inte bli instängd i ett brinnande hus igen. Vill inte blir retad. Vill inte, och vägrar bli drogad, och sen våldtagen, vet fort. Inte av vilka, var och varför. Jävla Fan för mycket just nu!!!

klockspel. på riktigt.

Dessa gamla och fina klockspel, har funnits i säkert över 100 år., dom är så fina. Nu pratar jag om ljus lyktan/staken., inte om snopp/klock/kul spelet.

julgran.

Bättre försent än aldrig. Ikväll blev den uppsatt och klädd;

♥♡♥♡♥♡

Stora och många hjärtan till SiS und R.

julgran. knappt, men nästan. Osv,

Idag gjorde jag und SiS und mum en del ärenden. Vi styrde upp fint med ljus hos morfar&mormor♡, Pappa&farmor ♡, och jag tände ett ljus hos elin♡, och alla fick en liten egengjord sak av mig. Ibland vill jag bara skrika, gallskrika när jag är på nån av kyrkogårdarna. Få ut allt., tänker göra det nästa gång. Ingen har aldrig lyssnat när jag sagt att jag blivit utnyttjad, nerdrogad och våldtagen flera gånger av flera personer och droger, verkade vara ett plus ett tag. Skitsamma, granen är sne och oupplockad, men blir nog fin. Liveandletdie. PÅ riktigt

lite jul. Sjukhus. Osv.

Jag är sämst på att göra jul, påsk, höst, sommar fint, osv. Alla julsaker har bara stått ivägen här, har inte orkat eller viljat fixa till nått, men nu har jag fixat till lite, bara för att. Jag gillar inte julen. Längre. Ingenting. Allt är bara mardrömmar och en massa skit just nu. Och jag hatar sjukhus, får bara veta att jag är sämre. Jag vill äta en bit ananas., men kan inte. Lite jul,;

fan, och jävla äckliga mardrömmar.

Alltså, fy Fan, för den jävla äckliga drömmen jag hade., morötter, och kålrötter, med massa var och blod, som växer ut, ur bakhuvudet, på en person jag ska klippa, och igelkotten/marsvinet/koalan, jag fick, som jag la i en brödrost, för den inte skulle frysa, när jag tog upp den var ett öga bort-frätt. Fy Fan, fattar inte hur jag kan drömma dessa äckel saker, men fattar varför jag ligger vaken efter jag vaknat upp efter mardrömmarna, hur fan kan jag våga somna om?!!, jag som är så fet, ful och oduglig, och fort. Jävligt mörkrädd, är vaken för mkt, och det blir jävligt med epilepsin,. Skit samma.

drömmen. Osv.

Nej, alltså usch, jag kan inte glömma, sluta tänka på, och må illa av drömmen jag hade. Fy Fan. Jag har läst, analyserat, kollat upp, eller vad man säger, osv., om man drömmer nått som känns wierd eller vill veta vad det "betyder", . Alltså inte bara nu, utan har tänkt på "sånna här grejer", ett tag. Jag brukade prata med morfar om detta, han visste en del, och jag bytte några ord med farmor oxå. Det var intressant och spännande att höra det dom sa, och extra spännande när jag sa att jag "känt av nått", i huset, och dom berättade liknande saker. Jävla helvete.!, jag är fortfarande otroligt rädd för levande ljus. Och all jävla julmat. Nej, jag tänker inte vara med.

Bara för att. . kanske. Osv.


strömavbrott. Igår.

Helt plötsligt så slocknade allt. Bara så där. Ibland händer det ju att nån propp går, för man har ex haft Micro, tekokare, och ugn på samtidigt. Men sånt kan man ju styra upp på några minuter. Nu var det becksvart och mörkt, i alla hus, omkring området i bullermyren där jag bor. Man såg hur folk gick runt med ficklampaor och tände ljus, i sina lägenheter. Tur kom det tillbaka rätt fort ca 1 Tim. Flera hade ringt om det, jag ringde fel nr., som vanligt., och sen hade jag världens hemskaste mardröm, två tom., dom flöt ihop, och drömde säkert massa skit, för massa dryga saker har hänt och ska hända. Fy Fan hemska, ihopblandade minnen från kyna, bra och dåliga, och helt plötsligt dyker ett av de värsta minnena/händelsena upp, . Allt har väll någon mening. Sen, får veta att jag tydligen ska jobba mera, än jag fått veta., vart lite sur/putt över det, hade velat veta innan. Nu fick jag värsta sliskiga kunden över mig, och ett gäng kom fram och tjafsade emot att dom behövde pengar, och tyckte det var stört att alla plagg var skänkta, "för välgörande ändamål", försökte jag förklara. Jag fattar inte riktigt varför, vissa "sånna", personer ska in och pruta, tjafsa om priset, dom har ingenting osv osv. Flera ggr., ser jag dom som prutar, tigger, bönar&ber, osv. Dom har dyrare väskor och jackor än jag någon gång aldrig tittat åt det dyra priset. Samma sak, med deras mobiler. Lika platt och inne och modern design som alla har., förutom jag, med min 3310., och jag har hemma gjorda grejer. Varför blir jag påhoppad av sliskon?

kalender.

Idag, eller ja, det blir väl igår, på myrorna, så fick jag fixa iordning deras "årliga"/alla myrornas butiker, i Sverige, julkalender, varje år så styrs det upp en "ny" kalender, ja som julkalendern, och radiokalendern osv., ja, så man kan öppna en lucka, på instagram, ja, världen är modern nu, iaf, så i varje "lucka", så finns det en liten snyggt uppsättning av prylar från butiken, som ställs ut i butiken det datumet, ex; "lucka ett, så är det en brödrost, med fat med rostat bröd, och juiceglas och juicekanna"., och så ser man det det, och så kan man få köpa nått liknade om man vill, alla butiker har ju samma grejer att ställa upp, eller vad man säger, men allt som ska finnas på bild, och dagen det, det får man ju leta runt i butiken om det finns, eller kommit in som gåvor, eller folk lämnat in, och om det inte finns, så får man ta nått liknande. Värsta dåligt jag beskrev allt, men kolla instagram.com, dom som , dvs, säkert alla förutom jag., tyckte det var värsta kul, hon jag jobbar med, eller hon son "är med mig och lär mig", sa att jag kunde "plocka ihop till fyra luckor", om jag ville och orkade, men jag tyckte det var värsta kul, så jag körde igenom hela kalender, jobbade övertid utan att tänka på det, men jag tyckte det var kul, och dom sa att jag var värsta bra och duktig. :), jag är super dålig på att ta emot bra komentar, jag får aldrig höra det, ., och jag blir rädd oxå. Har fått många, massa flera blåmärken, och får höra "mellan väggarna, och rösterna", att jag är störd, en äckel mager blåmärkt person, som inte fattar nått, och jag borde tänka på nella ibland.

Konstigt.

Jag tycker det känns värsta konstigt att jobba., inte så konstigt igentligen., har inte haft nått "normalt" arbete på länge., har väl inte vant mig riktigt än., blir värsta trött av dom timmar jag är där, ett par ggr i veckan, blir så chockad när dom säger att jag gör allt värsta bra, och är duktig., var tusen år sedan jag fick beröm., och jag blir så glad när flera av "myrorna"., säger att jag är duktig och bra, och att dom tycker att jag är snäll, gullig, trevlig, osv. Var värsta kul idag, jag och hon som har hand om "skor och dam avdelningen" gjorde "om/flyttade runt dekor, skylt", osv, och jag fick vara med och styla, styra "klädarmar", vägg "fix", osv. Var värsta kul. Nått helt annat, har fått massa jobbiga prover jag måste ta., efter min dryga "läkar uppdatering besök", för min epilepsi, och doktorn ringde och frågade om jag tänkte ta livet av mig, ifa dom skulle skicka mig till säters sjukhus/mentalsjukhus, eller om jag inte tänkte det, att jag kunde lova att inte göra det. Nice system dom har, jävla idioter, tror dom kan fixa allt om dom lämnar problemen till säter, ett jävla gökbo är det. Blev tvingad dit en gång, vad hände?, jo, blev inlåst på ett rum, nerdrogad., sen trodde dom gjort sitt jobb, och skickade iväg mig hem, efter deras äckliga såkallade "överläkare", sagt till mig; " jaha., ok, jag ska bara ta en snus.", Jag orkar inte med inga förstående personer, alla läkare snackar skit, flera har hånat mig., klart, ett fetto som jag, är ju äcklig, fet, ful osv. Inte konstigt jag blir drogad, våldtagen, och sen få skulden. Och nej, jag tänker inte vara med och fira jul. Kan inte köpa några klappar, och så vill jag inte., jag har inte råd med nått, jag vill inte förstöra för dom andra. Och jag är trött på allt ljug hela tiden.

RSS 2.0