saknar dig alva

Bara för att.

stuff.

Konstigt bakat bröd. Eller ja det är still på jäsning.
Fick dessa av m. Tyckte dom såg ut som stora kalsonger, men hon sa att det var trosor, för barn, köpta på barnavdelningen.
dom ser helt sjukt stora ut. Kanske passar mig, jag r ju äckelful och fet.

taket efter

En del av det. If.

kräftor


vanlig äcklig syn i hissen

Var på väg till m. Vi hade bestämt att äta kräftor. Min nya favorit btw. tänkte ta hissen för hade ganska mycket att bära på, annars tar jag alltid trappan. Såg detta snusk när jag skulle åka.
Så jävla äckligt att dom kissar i hissen, lämnar sopor och bajsiga blöjor i tvättstugan vet inte hur många gånger jag ringt, och m att dom "riskerar" livet för alla folk i huset, när dom leker med, och förstör Hissarna.

wierd

Nya sms och samtal. tjat. Obehagliga. Ibland blir jag rädd. över und out.

fel.

Nu är taket färdiglagt hos m. får väl göra som dom flesta, före och efter bild. när vi bodde i spökhuset i kyna,(innan det brann ner och jag & pappa var nära att dö), Så var mamma och pappa alltid mästerkockar. En sak jag minns, Var pappas goda köttfärssås, och goda köttfärssoppa, (eller köttsoppa som Emil sa.) Han skivade och tärnade allt helt perfekt. Som det var indaterat, eller vad man säger. har länge gått och tänkt att jag vill ha "köttesoppa" eller "pappas köttfärssås". men har ju aldrig vetat hur han gjorde. Men i, jag köpte lite quorn färs (jag inte ko, gris, får, lamm, kycklingar, maskar, grodor, revbensspjäll från kor osv, sen 15 år, sedan. Typ. Jag försökte att göra en god "köttesoppa", men misslyckades helt!!!! m sa att hon gillade den, men jag märker när hon ljuger.

ibland


fan

Läste om att man kan "överträna". Man kör dubbelt som man brukar, hårdare osv., ingenting tar, eller vad man säger. man märker ingen skillnad, man kan bli trött, svullen, få svårt att sova. Detta stämmer ganska bra på mig. men jag ser ju att jag blivit fet. jag får börja om. helt enkelt. Jävla fan oxå. Fan. För det mesta just nu.

vattenmelon

Är nästan besatt av denna goda smootien, gör säkert minst 3 st varje dag. Nästan hela mitt kylskåp är fullt av vattenmelon. Det dryga är att man blir så "full" i magen. Jag blir så svullen och typ gravidlik. Så jag får skylla mig själv och sluta klaga att jag ser stor, svullen och att jag känner mig fet.

bröd.

Sitter och funderar på om jag ska göra iordning en deg, som får jäsa under natten, vet att det är sent, men min fina röda degmaskin låter inte så mycket, den låter way mutch mindre än alla skrikande ungar här i huset.
bakning på g;
Oliver jäst solrosfrön salt odlade kryddor från mammas trädgård Mjöl lite chili, egen odlad. och vatten. låt jäsa över natten. baka ut, låt jäsa någon timme, sen in i ugnen, typ 10 min en kvart, sen mumsigt! Nybakat bröd :)

operation??...

Undrar om jag klarar av att operera mina fula glasögon. ?... har varken råd med nya, snyggare, eller dessa lagade. I affär, så får väl styra själv. Har ju gjort, lagat osv värre saker. före:
efter:
bättre än ingenting. Nu kanske jag slipper tappa dom överallt.

bulle

Det blev en till bulle. som jag kallar det.

badkar, tak osv.

Det pågår full renovering/ lagning/ fixning osv. Hos m. från botten till ytan, eller vad man ska kalla det. blev värsta förvånad när jag kom cyklandes bort till m, massa byggnadsställningar (stava?), byggnads saker osv. Såg nästan inte dom 2 männen/karlarna, som var uppe på taket och höll på, men en av dom hejade trevligt.

säg det

Ont. Svullet. Orkeslös. Äcklig. Ful. Fet. tjock. så känner och är jag nu. Har alltid varit och kommer alltid vara. Ingen har sagt öga mot öga, lungt och förstående att jag tänker fel. Antar jag inte gör det, eftersom ingen hjälper mig. 05:25 borde inte ha blivit av. Jag förstör ju bara. erkänn.

.

Idag när jag var ner på stan, skulle köpa lite goda frukter och grönsaker, från torghandeln, som är varje måndag, fram till oktober månad. Den brukar starta/ börja i maj. Hursomhelst, jag trodde typ värsta rånet, eller något liknande hänt på stan. En sidan av gatan där bussarna kör, var avspärrat, och det var flera poliser och polisbilar. Sen kom det ännu en till polisbil, och flera poliser, typ patrullerade, eller vad man säger. sen la jag märke till , seg som jag är, att det var flera stugor, där varje parti har sitt "krypin", alla vill ju att deras parti ska "vinna". Sen var det en som stod och vrålade i en megafon, det var sverigedemokraterna. Jag kan inget, vet inget om partierna, vad dom vill osv. Men varje gång som något händer runt omkring SD, är det stort, allvarligt, eller vad man säger. Men som sagt, jag är inte insatt, så jag ska inte yttra mig.

lök

Det regnar ständigt, och mycket. Kunde det inte ha regnat så mkt som det gör nu, när den stora branden var.? Magen som jag ständigt gnäller över, är fort. Svullen och värker. Jävla fan oxå.

när????!!!!!

Jag är och känner mig otroligt svullen och fet om magen. fan som jag ser ut. Hatar det så in i helvete mkt! Jävla fan för allt i min kropp just nu, fan för allt skit som gör mig fet, på insidan och utsidan. Jag gillar inte det. Usch, fy, äckel, skit och fel känner jag. Hatar mig och min kropp. Varför blev jag född för???! Har ju bara förstört massor, dom pratar inte med mig. Har aldrig gjort. Så fort jag tar upp ett känsligt ämne (för dom), så byter dom ämne, eller blir arga och sura. Är så trött på det. Farmor var den enda jag kunde prata med. När ska ni börja lyssna snällt, fråga snällt, fråga mig hur jag känner, osv. Våldtäkten i Tyskland, stalkern som förföljer mig, mina sjukdomar När ska ni våga, Jenny och kerstin!!!! !!!?????

ont

Min mage har börjat värka igen. jag tror jag vet why, den sväller oxå. Jag vet nog oxå why. Jävla fan oxå. Känner mig som en stor fet helium ballong, plus en massa tegelstenar i kroppen. ser nog ut som en sådan, eller jag vet att jag gör det. Jävla fan oxå. Igen. Måste cykla bort till norra backa området och styra lite saker. Iaf, om jag har råd, köpa på mig några flaskor Coca Cola-zero. Var visst något erbjudande, både på Coop und ÖB. Tar det som är billigast. Måste ha mjölk oxå. Har jag inte ens råd att köpa en liter mjölk, hur ska jag då kunna hälsa på SiS. Kanske kan om jag cyklar. Till spanien. över och ut.

bröd.

Morgon bakning. Bröd.

ny

Igår blev det en ny kropps-smyckning, eller vad man säger. en ny tatuering alltså. Har länge gått och funderat på hur jag skulle kunna försöka, på ett snyggt sätt, få ärr övertäckta, eller vad man säger. Fick hjälp i studion. Han var trevlig och sa att han hade gjort sånt förr, alltså tatuerat över fula ärr. det är fortfarande svullet, men det "går" ju ner efter några dagar. Han såg en av mina andra tatueringar, som blev helt förstörd. Han som gjorde den skrev fel bokstäver, och försökte fixa den, men nej. Så jag fick en ny tid, om typ en månad, när han (som gjorde min senaste), skulle fixa den. Äntligen!!! Han fyllde i mina "luffar prickar" oxå. Armen ser nästan möglig ut, haha, med salvan och plasten. efteråt träffades jag undrar Jimmy. Tror vi hängde 8 timmar. Inget jag klagar på. Jimmy köpte snygga jeans och tröja bla. Jag köpte en melon (vad annars?) Den vägde typ 100 kg kändes det som. Jag som är helt såld på godis styrde varit flashit halsband. ^^

ny

Det blir en ny om ca11 timmar.

fram och tillbaka flera ggr.

Tror jag cyklat nästan 4 mil sammanlagt. Först till stan fram och tillbaka, sen norra backa fram och tillbaka, sen kupolen und ÖB och lidel fram och tillbaka, sen Willys fram och tillbaka. Och det regnade hela tiden. Sen blev det en vända till, till norra backa, men då körde m. Vi styrde en del stuff, sen var jag så fruktansvärt mycket förbannad och sur och äcklad av alla snusk ungar som bor här. Dom kissar i hissen, på väggarna och golven, skriker hora och andra fula ord åt mig. Förstör i hissen, och snor cyklar och andra saker, flera ggr har jag OCH m ringt och sagt till om detta, och sagt att dom måste skicka ut information, på somaliernas språk. Inget händer. Inte rosa stuff som blev fyndat.

olycka.

Dom har nog gjort sitt, har ju haft dom ett tag. Har länge velat ha nya, och måste få starkare glas i bågarna, ser knappt i dom längre. Men har jag knappt råd att åka buss en gång i veckan, hur ska jag då kunna styra nya. Snälla gud och björn dixgård (som jag brukar säga) kan jag inte få vinna på en lott någon gång?, lite mer än 25 kr.

bulligt.

Blev att se ut som om det är en bulle inbakad i håret. (som man gjorde under rokoko tiden, man "bakade" tom in stora baguetter i håret för det skulle få sig ett "lyft").

skönt

Som tur är så har mitt äckel mag onda försvunnit, iprinsip helt. Skönt att slippa gå dubbelvikt hela tiden.

wierd

Helt stört, sitter med tjock flesta och fryser. För någon vecka sedan var fläkten på full effekt och ballkongdörren helt öppen, och jag sov under ett tunt lakan. Knappt det. Men blir väl varmare senare. Ska cykla bort till m om en stund, ska hjälpa henne styra en del ärenden, sen ska vi fixa en del stuff på stan osv. ÖverOchUt/ H.

mitt fel

Har så sjukt ont. Vet inte vad jag ska göra. Får väl låta det vara som det är och låtsas, som inget hänt. För ingen bryr sig ändå. Jag har sjukt, äckligt, drygt ont. Mitt problem.

drygt.

Min dammsugare har gett upp, igentligen, för längesen, men idag tog den Slut, den blåser ut allt istället för att suga in, så jag har fått krypa runt på knä och torkat, dammat och putsat överallt. Sjukt jobbigt, inte att det är jobbigt att städa, mer att det var jobbigt att ta reda på allt för jag har så ont i magen. Den värker så fort jag gör någon "konstig"/överdriven rörelse. Drygt as hell.

pratar.

Igår var världens bästa Jimmy här.vi hängde och hade en väldigt bra, najs, trevlig osv. Stund. Melon, getingar, massa massa, och ännu mera massa snack och prat.jimmy hade världens mysiga tröja, grön och snygg var den oxå ^^ hope to see ya snart.

anos.

Hade fort. Drygt jätteont i magen när jag var och tog prover. Som tur var kunde m köra mig, annars hade jag gått dubbelvikt. Tur är att det lagt sig nu, nästan helt. Har fort. Ont när jag ligger och ska resa mig upp. hoppas mina prover ser bättre ut än sist, annars är nått fel, vet inte om jag ska skratta eller gråta.

ont.

Har helt jävla, jätte, fucking, as hell, ont i magen. vet inte vad det är. Kom igår eftermiddag, bara helt plötsligt. kunde knappt stå eller ligga ner, låg i fosterställning på mattan och tyckte synd om mig själv. kunde inte ta mig någonstans. När jag försökte resa mig var det som tusen saxar och knivar vreds om i magen. Idag kunde jag i ta mig upp och lyckades få "vetegrisen" värmd. har fort. Sjukt ont, har ingen aning vart det kommer ifrån, har haft feberfrossa och blött näsblod och, fattar inget. Hoppas det blivit någorlunda bra tills imorgon, ska ta dryga prover då, så vore en bra fördel om jag lyckas kunna gå, någorlunda okej.

trollbröllop.

Lika mysigt och bra as allas. Lite ändringar i replikerna, och lite skämt var inlagt. dåliga bilder blev det, men alltid något. Precis när det var Slut, började det regna, tur att det inte kom tidigare. Det ser inte så kul ut när man bara ser bilderna, men om man är där, då fattar man "känslan", eller hur man ska uttrycka sig. först var det ett litet spelmanslag, eller vad det heter, som spelade mysiga fäbolåtar (stava?), medan publiken tog plats.
lika bra och snyggt när en av skådisarna hoppar upp bakifrån på hästen, när han ska rädda sin fästmö från att bli bortrövad och gift med ett troll.

mysigt.

Ikväll blir det trollbröllop!

kräftafton

Igår åt m under ich kräftor. Dom var värsta små, synd. Men det var supergott, första gången på 100 år jag åt kräftor, åt ju inte skaldjur förut. Jag gjorde iordning sallad, och hade bakat bröd. Det får nog bli ett par kräftkvällar till, gärna för min del.

hmm.

Tror jag ska försöka sova några/ett par timmar. Är otroligt trött, men kan ändå inte sova. Jävla fan oxå. Det är värsta röran i m:s källare. Rörmokare och "fixa/ta bort kaklet och ordna nytt" folk är där och fixar. Mitt hår har blivit ändrat, gå runt i minst 30 grader varje dag och het sol ändrar en del. är still fet as hell. Speciellt runt min fetto haka. Usch. Jag mixar vatten melon, nästan en hel stor på typ 1/2 dagar. Verkar som jag blir fet av det. men konstigt ifall, den innehåller ju minst 90% vatten, men ändå.

filmer.

Filmer jag väntat på. Fick en extra på köpet.
catch me If you can har jag väntat länge på att köpa. hade den på vhs, men vill ha dvd, jag kan ju se vhs, men den hade börjat hacka, och det blev "myr tv" istället. Jag samlar typ på Johnny Depp filmer, och pojken i randig pyjamas är om/handlar om förintelsens tid. Sen var det den extra, vet inte vilken, eller vad den handlar om, men tror det är någon slagsmål kriminalserie.

tidig morgon.

Vaknade halv sex., det känns konstigt att det inte är soligt och hett ute. Röken ligger fort. Som ett "dimmmoln", fast inte lika mot som det varit dom senaste dagarna. Det är ett "lättare" dimmmoln. Jag vaknade av en smäll, typ. Min fläkt hade visst fått för sig att gå sönder, den låg typ delad, dvs. Själva "nätets " framsida hade delat på sig, och "framsidan/framdelen" låg på golvet. Har suttit och hackat basilika och röd chili, tänkte att det är farligt typ., att äta alla odlade växter osv. Man har ute, men dom har ju sagt på både tv och radio att röken inte är farlig. Jag har ju ätit hallon, krusbär, smultron bla. Från m:s trädgård, salladen har jag iallafall tvättat, och squashen, stava??!!! Man kände att det var som en "beläggning" på dom. Man ser hur det ligger en massa rök "beläggning" typ överallt.

rökigt.

Herregud vad det är rökigt överallt, den hänger liv som en tung dimma överallt. helt sjukt att det inte slutat brinna än, att man akuverat folk och djur från deras hem, bussar står klara att åka och hämta folk som, om det behövs, ska komma hit. på nyheterna säger dom att Sverige inte har någon "räddningsplan/skyddsplan/kunna ordna och veta vad man ska göra vi dessa katastrofer". kan ju kanske bero på att något sånt här aldrig hänt, eller trott skulle ske. men man borde ändå tyckt att alla som har hand om dessa saker, borde ha haft någon plan. Det flygs in vatten bomber från bla. Italien och Polen, men det tar tid, eftersom röken ligger på så mkt. det nästan " små duggar" kol/damm eller vad man ska kalla det. tänkte på filmen, shindlers list, när dom märker att det börjar "regna" från allt och alla dom brände i krematoriumerna .

vet inte varför. borde inte.


kunde inte låta bli

Har alltid funderat på att köpa den, bara för att. Tror inte jag kommer se den, man ska ju bara titta på den på julafton, som sis brukar säga ^^

hackar kryddor och brödbakning.

Har backat bröd och hackat kryddor. på em/kvällen cyklade jag bort till m. först grälade vi, tänkte åka tillbaka hem då. Men stannade kvar. Vi hade planerat att äta stora, supergoda räkor. dom låg i marinad, sen stekte vi dom, och squash, jag gjorde en sallad. det blev jättegott! !! sen hjälpte jag m att dona lite i trädgården, innan vi cyklade bort hem till mig, m ska såga ner ett träd, så sammanlagt, hittills, blev det 4 soppåsar vi slängde hos mig, ska slänga så myk vi kan i mitt sonhustru, (så slipper m fara fram och tillbaks till soptippen). ska kolla reprisen från criminal minds, missade förra avsnittet, brukar inte följa serier, men denna är jättebra +en super snygg skådis ;)

Det växer :)


RSS 2.0