lite mer juligt.


lite snö.

Nu har det kommit lite snö.

1 : a advent.

är fortfarande tveksam med levande ljus, men det är fint. Jag ska göra en påminnelse "lapp", att komma ihåg att jag släckt alla ljus.
Denna får duga, sätter den på dörren, där jag brukar sätta andra viktiga kommihåg-lappar

lite.

Har börjat pynta lite med julsaker, men tänker inte styra allt fören december kommer.

20:53

Idag kom SiS förbi lite snabbt, med lussebullar och en första advents present :) hon hjälpte mig oxå att styra en del av min "häng-ljusstake" (vad konstigt det lät) som jag ska ha i ett av mina fönster. Tänker inte styra upp julsaker, fören det blivit december. vi bestämde att vi skulle tända ljus efter jag varit på biblioteket och SiS på jobbintervju. Hon har sån tur, får jobb hela tiden. Jag kom typ 3 min försenat till biblioteket, så jag satte mig utanför "sagogrottan" och väntade tills det var Slut, hon som håller i det hade typ glömt att jag skulle komma och läsa. Jag frågade om hon kunde läsa min saga nästa gång. Hon läste igenom den lite snabbt, och tyckte den var jättebra, och skulle passa fint, men hon ville/tyckte att jag ska läsa. Är redan nervös. Men va Fan, det är ju ungar som lyssnar, men bara dom inte är odrägliga. Har inget namn på sagan än, men som mamma sa, när jag läste den och hon frågade vad gumman hette, så sa jag att hon inte hade nått namn; "nej, några hemligheter ska en saga ha." Det såg väldigt fint ut på kyrkogårdarna, när ljus var tända, och det var frost/is/snö på stenarna, och ljungen. nej, nu ska jag läsa i boken jag lånade, den är värsta hemsk. Och sann. Om förintelsen och auschwitz, överlevnaden s hemska minnen, och hemska minnen. Över und ut.
advents present från SiS ♡

ftr

Jag är en som minns allt som hänt för flera år, veckor, månader, dagar sen osv. Men jag kan inte minnas vad jag sa igår. Har försökt ta reda på hur det är som det är. Vet att min jävliga epilepsi är en stor "förstörare" i allt detta, och min andra sjukdom. Ingen pratar med mig om detta, så jag antar att allt är mitt fel. Har fått blåmärken i öronen efter akupunkturen, jag är ju inte värd nått, rätt åt mig för all smärta jag utstå. Och förresten så så tänker jag på andra i första hand, innan mig. Har blivit så, jag vet hur det känns att bli utsatt, våldtagen, retad, strunta i, osv. Skit samma. Ska försöka läsa min saga, som jag!!!!! har skrivit, imorgon. Live and let die. Eller hur det stavas.

4 timmar.

Är ständigt Sömnlös, på två dagar, har jag sovit 4 timmar. Är så jävla mycket jättetrött hela tiden, men kan inte somna. Idag orkade jag knappt bort till gylle, men jag tog mig dit. Fick akupunktur, fick " testa" en ny grej, trodde jag skulle gilla det, men det kändes konstigt. Men tänker försöka fortsätta med det, jag gör ju delvis, iprinsip, samma sak hos mig.

hellre.

Va Fan skulle jag bli född för? ! Jag har ju inte lyckats med nått. Blev retad och utanför när jag var liten, alla "mina trevliga vänner" pratar inte med mig längre, vissa utnyttja mig, fick jag veta. jävla Fan! Jag är trött på allt. vill Fan inte finnas mer, ingen fattar, ingen förstår, jag står ensam och skriker, jag vill inte ha nån jävla jul, vill hellre till nangiala och Alva, och ludde och max

Konstigt.

Jag har så sjukt mycket konstiga och hemska drömmar. Hela tiden. Om farmor, om pappa, hur jag återupplever, eller vad man säger, hur jag fann farmor på golvet, hur jag fann pappa på golvet, och jobbiga drömmar från våldtäkten i Tyskland, jag försökte berätta om det, så fort det hänt. Jag fick till svar ; "sånt händer, gå vidare.". Kanske inte så konstigt att jag inte litar på folk, eller vill ha någon relation, jag litar inte på någon, dom jag trodde var mina vänner har svikit mig sen länge. Skit samma, ingen bryr sig. Nu måste jag försöka ta mig in till stan, min vänstra kroppsdel värker as hell, så får se om jag klarar av att cykla, kunde inte igår.

22:22

Idag ramlade jag med cykeln. Det var inget anfall. Tack och lov, men ibland gör cykeln som den vill. Jag flög åt ett håll och cykeln åt ett annat. Jag lyckas alltid göra illa vänster sida av kroppen, nu har jag äckel ont i vänster axel. Igen. Den som precis blivit bra. Jag hälsade på mamma lite snabbt, hon fick låna min saga, så ska hon läsa den för sina barn på måndag, jag vill veta om den duger. Sen får vi se om jag vågar läsa på torsdag. Eller om "sagotanten" får läsa den ist.

fet?

Eftersom jag sover så jävla dåligt, kommer jag gå upp i vikt. Det gör man ju, om man inte får sin "skönhetssömn", Fan vad jag är less på allt just nu, och att jag blev den som fick två skithelvetes sjukdomar.

trött.

Ständigt Sömnlös, har varit vaken hela natten. Är sjukt trött, men kan inte sova, är värsta hungrig oxå, men har ingen aptit. Jag blir smalare, skönt för mig. ! Men dåligt, får hela tiden epilepsi anfall, och blir yr. Jag borde aldrig blivit född. ! Jag förstör ju bara.

funderar.

När jag var på biblioteket, ville jag vända i dörren, men jag bestämde mig för att vara med. Jag läste ju inget, utan var med och kolla hur det "gick" till. Jag hade ju gjort en saga, gjort bilder osv, som jag tänkte visa hon som höll i sagostunden. Vi pratade lite efter, jag visade min saga, hon sa att jag kunde berätta den nästa gång, men vet inte om jag vill. Jag tycker ju inte om barn. Skrikiga, snoriga ungar som vägrar sitta still. Jag var påväg att gå ut från "sagogrottan", för ungarna var så jobbiga, ändå är det bara en halvtimme, jag får väl försöka. Jag har ju fantasi, och hittar på massa konstiga saker som inte går, ungar gillar sånt. va Fan, jag ger det ett försök. om det inte passar får väl andra läsa mina sagor.

får se

Nu är min saga klar, får se om jag vågar gå till biblioteket imorgon. Ska iaf gå dit, men får se om jag vill/vågar.

Lucky strike

En sak, jag rökte en del när jag gick i gymnasiet, alltså cigaretter, Lucky strike. Första gången jag provade, var sommaren jag umgicks med kristian. Alla i SPF och MD rökte Lucky strike, det var/är deras favoriter, backstage. Trust me l now. Jag rökte "bara för att"., det blev så, när vi åkte på spelningar, backstage, efterfesterna osv. Men det är inget jag fattat varför man ska. Det är dumt äckligt och dyrt och onödigt. Jag tror jag bara ville ha ett paket "redo" ifall någon frågade mig om jag hade cigg och eld. l Wien, under turnén med SPF och The ark, var dom väldigt angelägna om att få cigg, hela tiden. Inget mig emot, jag fick mer än bara Tack. Hursomhelst, efter varje gång jag köpte ett paket, sparade jag på det,. när vi var på spf turnén, när dom släppte " first round first minut", köpte jag två limpor, dom tog Slut skitsnabbt. Fattar inte hur jag inte kan ha blivit beroende, men thank you gud for that! !!!!! För en gångs skull så har du lyssnat. På mig. Men en sak håller jag still vid, paketen är snygga.

tvätt osv.

Fick denna söta sko av m idag, när vi var in på myrornas. Har fått några st., genom åren, en sko. Prydnads. Söta. Fina. Olika. Så träffade jag på dom "gamla" godisaffärsägarna igen :) dom hade gått till myrornas för jag tipsade dom om det. Lite kul ^^ Nu har jag tvättat, städat, diskat, dammsugit, hängt tvätt. Osv. (Antecknar ni?)


igen.

Fan, bara massa skit hela tiden. Fick ett samtal om att det blivit fel med mina "tandläkar" papper. vet inte hur jag ska ordna nya. Igen. Kommer få vänta ännu längre. Igen. Kommer säkert inte fungera. Igen. Kommer få betala en massa. Igen. Allt är bara skit. Igen. Och, u7rsäkta uttrycket, ungjävlarna i huset jävlas. Igen.

anfall.

Skulle cykla hem till m vid fyra, men så började jag känna mig lite konstig och yr, så jag la mig ner, sen vaknade jag till för en timme sen. Hade fått ett anfall, det är blod på mattan och saker har flyttats på sig, jag minns inte att jag gjort det, kan jag gått i sömnen, eller varit i nått slags "epilepsi-rus"? jag får försöka få tag på min epilepsi läkare på måndag. Jag hatar detta. Mitt huvud håller på att sprängas, som tur är har jag inte bitit mig i tungan, eller fått några märken, och tur att gamla blåmärket nästan försvunnit, kanske därför jag fick ett anfall, gud kanske tyckte jag skulle ha ett nytt, eftersom jag är så misslyckad och dålig, och inte förtjänar bättre.

några fler.

Några fler gjorda.

några fler gjorda.

Några fler, limmet tog Slut, så kan inte styra upp fler.

besök

Ett besök hos Lena, som vanligt drar vi över på tiden, hon verkar inte bry sig så mkt om det blir övertid. Skönt, jag blir rädd varje gång jag känner mig stressad och orolig, för epilepsi anfallen kommer oftast då. Strunt samma. Jag besökte SiS senare, hon fick fina blommor och kort, och vi drack te och pratade. Kändes bra. En sak till som kändes bra, var att jag fick brev från naemi, Australien. Trodde nått otäckt hänt, eftersom jag inte hört av från henne, men brevet var sent, och hon börjar bli gammal och krasslig, hon är som min andra farmor, jag vill så gärna hälsa på henne. Snälla gud, ge mig en miljon så jag får åka till Australien och naemi, hjälpa SiS und mum, och kunna "betala mina tänder".

har börjat med julkorten.


någorlunda likt.



många.

Hur många tandläkare behövs för att få ett brev skickat, använda en dator, och inte förstå sig på papper, bla? Många. En hel drös . Fick tre nya tider, herregud, hur ska jag ha råd? Hoppas papperna blev rätt, och att dom skickas till rätt. Hoppas dom blev rätt ifyllda oxå. Annars får jag jobba på gatan, malmskildsgatan (stava??) i sthlm.

dom håller fortfarande :)


ont.

Hela min vänster sida av kroppen gör sjukt ont. Ömmar. Den fick ta smällen denna gång, försöker sminka över blåmärket, jag är dålig på det, har igentligen aldrig gillat smink, jag passar inte i nått. Jag mår sjukt illa och är jättehungrig, men vill inte äta nått, kan inte, mår illa bara av tanken på mat, ville köpa sushi idag, men kunde inte, mådde bara illa. Nu sitter jag trött, Sömnlös, fet och illanmåendes, och kollar skräckfilm, ska till tandläkaren imorgon, gillar inte när folk stoppar in saker i munnen på mig, speciellt inte äckliga killar, som trycker upp sina äckliga kukar i ansiktet på en, och vill få en avsugning. Kör en handtralla själv vafan.

bla.

Idag gjorde jag två saker jag inte trodde jag skulle göra, nej, tre faktiskt. Jag gick till biblioteket och frågade om "sagostunderna", jag bestämde mig för att köpa nya glasögon, och jag köpte nya kängor/boots. Mina favoriter hade hunnit blivit 4 år gammal, dragkedjorna lagade ett antal ggr, "hälarna", helt trasiga, och dom läckte in.
Nina, titta vad fint det blev med pinsen :)
jenny, jag tror du vill ha denna färg ^^
Mina nya lovers ♡

nått vi brukade säga. oss emellan. ♡♥♡♥

♡♥♡♥

städning.

Jag är konstig som tycker det är kul att städa, men faktiskt, så tänker man på annat, och inte all jävla skit här i världen. (Ursäkta mina trevliga ordval).

16:05

Idag har vi tänt ljus, jag är fortfarande, rent ut sagt åt helvetes jävla fucking skit as hell trött. kan inte sova för ligger och oroar mig för att bli "hittad" av "stalkern/förföljaren". Jag mår illa och är hungrig hela tiden, men mår illa bara av att tänka på mat.

jävla Fan ibland alltså.

Fan, nu sitter jag och gråter som en 3 åring som inte fått lördagsgodis. Jag missar mando. Jag är ledsen. Jag är hungrig oxå, men mår bara illa så fort jag tänker på mat, lika bra det, jag är för fet för mat, och jag är inte värld något. Jag är trött på allt. Överochut.

Sömnlös. Åter igen.

Är sjukt trött, men kan inte sova. Skulle inte förvåna mig om jag får ett anfall. Sömnlöshet, stress och oro, dom "vanligaste" biverkningar. Kul. Vilket roligt liv jag lever. Inte.

SiS, spel och snö.

Var bort till SiS med namnsdagspresent, vi sågs en stund, spelade lite spel och pratade om raklödder, översminkning och konstiga, och roliga gamla minnen. Ibland är det kul att skratta åt dumheter man gjort, som blivit roligt med åren. Eller hur man nu säger. Nu tänker jag blunda, lyssna på mandos senaste skiva, och låtsas att jag är på konserten, som jag inte kan gå på.

Det snöar.

Hade hoppats slippa snö. Men icke och inte.

årets.

Årets julgranskula :)

skor som ropat på mig, present av m


drygt.

Vaknade för någon timme sen, med världens huvudvärk. och ont i halsen, ryggen, skuldrorna, kollade i spegeln, är helt röd och öm, ser blåmärken komma på besök. blir alltid såhär efter extremt jobbiga anfall. Finns inget att göra åt, ligga ner, ta det lugnt, inte stressa. låt mig va.


Jag väljer inte när epilepsi anfallen kommer. Dom jävlarna gör det bara.

Har missat/varit tvungen/måste avstått från två viktiga möten , och två andra möten, pga mitt jävliga epilepsi anfall jag fick igår. är fort. Trött och känner mig konstig. Kommer aldrig känna mig okej, har aldrig gjort det. Jag vill se mando diao i sthlm på lördag. Hoppas jag är bättre tills dess. Jag vet att jag mår bättre, känner mig bättre och gladare när jag ser dom. ♡

Tack kära SiS! ♡♥


några fler bilder från 31 oktober.

Igår hälsade vi på hos morfar&mormor, Pappa&farmor och Elin, vi tände ljus. Här är några fler bilder från fredagen, det är SiS som tagit dom.

26.

fick en massa fina och bra saker av SiS mamma och Robert, rena julaftonen för mig. Tack jättemycket för allting. ♡♥♡♥ och tak Nina och isa för fina presenter ♡♥ mera bilder kommer, och kanske ett längre inlägg.

RSS 2.0