35

Ingen kom ihåg mig av behandlarna på abc att jag fyllde år idag, sällan nu förtiden någon gör, men två kort fick jag, och kram från syster. Känns konstigt att inte ”vara-någon/nått-mer”, var tog som vägen som sa att dom brydde sig? Skit samma, Maya o jag nattgästar hos ma. Över och out./ H.

Helg o vecka med Maya

Maya ska bo hos mig hela veckan! ❤️ så mysigt, hon följde med i fredags, och ska stanna veckan ut., vi har redan hunnit leka i snön, pysslat, styckat, sovit över hos mamma., och mysigt en massa, hon är världens bästa hund. ❤️

Grönt och vinter


Verkstad

Tomteverkstad på sjukhuset, men jag låtsas att jag är hemma, har stickat VÄLDIGT mycket oxå, tror det är dax att sy/sticka ihop min blivande filt. Har stickat flera såna här längder här på sjukhuset, dessa är bara ett ”urplock” 🥳
Jag saknar dig Maya! ❤️
Längtar till fredag ❤️❤️❤️

Ljung och ljus 🕯️

Plantering av Ljung och vårlökar, och ljus att tända. Sis o jag var till Elin, pappa&farmor, morfar&mormor och styrde upp så dom fick lite höstfint. Man får dåligt samvete över att inte kunna hälsa så ofta, önskar det blev mer, men bättre en gång än ingen gång.

💙

💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙
💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙

Jul nalkas

Julen närmar sig, för fort kanske?, vi har jättemycket fint i vår butik på alla kategorier, att fynda inför julen. Fina belysningar, snygga dukar o gardiner, serviser, you name it! 🥳 vi öppnar imorgon klockan elva, välkomna ❤️

Victor Norén ❤️

Victor Norén ❤️ Så bra, så behövligt, så sjukt härligt! ÄNTLIGEN rock! 🎶 såklart har Victor o Gustaf gjort sina spelningar fantastiska och fina, men åh som jag saknat rockmusiken, festkänslan, Victor härliga action på scen, hans underbara sätt att agera o sjunga, o sexa sig, äntligen! ❤️ detta var precis vad jag längtat efter ( fast synd det bara var en timme o dom spelande endast 1 1/2 sugarplum Fairy låt) men tack som fan Victor o ditt fantastiska band!
❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️🎶❤️
Detta kommer jag leva länge på, kan behövas i detta mörker som är överallt, både i och utanför kroppen och på för många ställen i världen.

Beige fungerar i alla lägen 🥳

Mycket nytt och snyggt, fint och mysigt finns att fynda i vår butik 🥳 vi öppnar imorgon klockan elva ❤️

Sov gott?….

Tomhet, läskigt, otäckt. Så sjukt att jag reagerade bäst/sämst på det man minst, igentligen ska bry sig i, eller ja, det beror på vem man frågar, mej eller djävulen. Fick you ditt as säger jag, dra åt helvete o försvinn!!!! Är så trött på dig. Tv på rummet iaf, men vill hellre vara ute, har massa stickningar på g, böcker o musik i mängder. så hoppas jag får vara på bra-tankar-jag sidan. Är ändå orolig inför natten.

Maya❤️ och SAWX

Har haft världens bästa besök i helgen, fredag till måndag morgon har finaste, goaste, klokaste, mysigaste Maya ❤️ funnits vid min sida hela tiden (bokstavligt talat)
Med eget avslut, var jag på bio, SAWX. Se den se den, om du vågar.

Världens Barn

Välkomna in till oss på Erikshjälpen idag, när vi öppnar klockan elva. Hela dagskassan går oavkortat till förmån för Världens Barn. Ingen kan göra allt, men alla kan göra nått ❤️ Ansiktsmålning bla för barn , alla varmt välkomna 11-15

🩵💙

Mycket nytt och snyggt ute i butiken, påfyllt och fint, välkomna in imorgon när vi öppnar klockan elva ❤️

Calle ❤️

Världens bästa och vackraste Carl Norén fyller 40 idag. Grattis som fan ❤️ Mannen med rösten som slår allt, den och han har precis allt, finheten, rocken, sexet, soundet, draget, stilen, ja you name it, orden och listan blir oändlig. Du är guld värld och så mycket mer.!!!

Maya ❤️

Så mysig helg med Maya ❤️ Man kan tro vi bara sovit, men nej, långa promenader, försök till hemsläp av träd, besök hos mamma och en hel del jobb! Tack som fan för du finns Maya! Vi har blivit nästan bästisar på sista tiden. 😍🥰 Och Anders, du är guld värld!!

RSS 2.0