hipp hurra på din födelsedag!

Grattis today kära SiS! ♥♥♥♥

18:46

Jag var bort till biblioteket idag, anledningen var att jag ville fråga Monica om jag kunde få läsa saga igen, men glömde helt bort det, jag lånade August Strindberg s fröken Julie, gustaf ska ju spela Jean, betjänten, i filmen som kommer i november, den baseras på pjäsen, och herregud vad det säkert kommer gå hett till. Imorgon fyller sis år! Grattis i förskott Jenny!!♥

23:34

Idag lyckades jag ta mig till m, och hjälpte till lite i trädgården. Och hon bjöd på god soppa. Känner mig fortfarande "sliten/trött", efter epilepsi anfallen, men kände mig ändå bra att jag kunde hjälpa m. Låter lite och oviktigt och obetydligt, men för mig är det "stort", jag blir glad bara jag kommer upp på dagarna. Jag hatar att ringa och kolla datum och vad det är för dag. Min jävla äckel epilepsi är ett helvete, men jag försöker varje dag leva så normalt jag kan, plus min andra hemska helvetes äckel sjukdom jävlas med mig jämnt.

jävla Fan för femhundraelfte gången.

Jag är så otroligt mycket sjukt trött och arg och ledsen och allting osv när jag får epilepsi anfall, jag hatar det. Hatar, hatar, hatar, hatar, hatar det! Nu har 2 dagar blivit "lost", och SiS, en av dina födelsedags presenter, kommer bli försenad, men du får den :)

lets Take a walk.


w

Tror att jag har cyklat flera mil idag. Känns som så iaf. först från kvarnsveden, bort till södra backa. Och tillbaka. Sen från kvarnsveden och till norra backa, och tillbaka. Sen iväg igen och tillbaka. Fan, har börjat få jävla sjuka äckliga mardrömmar igen. Om jag skulle skriva om dom, skulle man bara tro att jag hittat på. Drömmarna är hälften riktiga, alltså sånt som hänt, och annat som är påväg atthända, eller kommer ske, eller bara "vanlig" dröm. Jag har drömt sann-drömmar förut. Skit samma. Appropå helt annat och inget viktigt, jag köpte ett nytt duschdrapperi, men det var för kort, så jag fick köpa ett nytt, igen, som passade, men inte lika snygg färg. Och jag har tvättat en massa. fick fina rosor av SiS igår. ♡

4:de gången.

Nu är det fjärde dagen irad som jag blöder näsblod, igår och idag var det riktigt mkt och kraftigt, ville aldrig sluta. sen svimmade jag tidigare idag oxå. Jag tror inte jag mår så bra faktiskt. Jaja, hoppas det är bättre tills imorgon.

.


10:00

Idag ska jag på nått slags jobb-info. Typ någon "förening", eller vad man säger, som kan hjälpa en att styra upp jobb osv. Får se om det funkar denna gången. Är så trött på allt. Låsen på alla dörrar är fort. Får se om TB tycke det är "akut" nu efter påsken.

gul lök.

Har så fruktansvärt mycket ont i huvudet och rygg, axlar, och höger arm, som fått lite blåmärken, nacken är ett as. Fick ett jävligt jobbigt epilepsi anfall i fredags kväll och under nästan hela lördag, mått as sen dess. Gör det . låt mig dö, eller så vaknar jag upp, när jag vaknar upp. . fan vad jag har huvudvärk sen smällen.

lite påskigt.

Eftersom jag inte kan komma in i mitt förråd, för skiten med dörrarna funkar inte, "vi kanske kommer förbi och tittar på det på tisdag" , jävla idioter. Ja, så jag fick försöka göra lite påskigt så mkt jag kunde.

störda TB.

Det är nått jävla skit med dörren, portlås/portkoden och taggarna, till alla lägenheter i huset jag bor. Vi har ringt, många har TRÅNGT! !!!!!!! Jag är arg, irriterad och sur,

21 : 30

Idag träffade jag jimmy. Det var trevligt, var längesedan vi sågs. Det blev en heldag med mycket prat, promenad och kupolande. Där shoppade jag äntligen nya jeans. Jimmy hjälpte mig välja ut dom :) Tack för riktigt trevlig dag Jimmy! ! Hoppas att vi kan ses snart igen :) Sen besökte mum und SiS und ich pappa&farmor ♡, Elin♡ och morfar&mormor ♡. Sen blev det lite ärenden. Och nu tänker jag försöka sova, har sovit jätteroligt på sista tiden. 4 timmar på två nätter, blir så rädd att få ett anfall när jag inte kan sova ordentligt.

word.

Ny mugg. Tack mamma. Nu kan jag dricka kaffe när jag har en dålig morgon och är på dåligt humör och är på krigsstigen.

från SiS.

tulpaner och fint kort från SiS ♡

fina kort.

Trevligt med påskkort från ninan och hennes trevligt föräldrar :)
och i måndags fick jag en fin liten påskriset av mamma. Idag skickade jag iväg ca 20 påskkort jag suttit och pysslat med och en present till ninan som fyller år 4 april. Grattis i förskott ninan! :) ♡

RSS 2.0