nästan.

det känndes nästan som om jag var jättefull och inte kunnde gå rakt, så jag satte mig ner för att vila, men istället för att resa mig upp efter fem min så vaknar jag upp i en ambulans och tror jag är i amsterdam och alla omkring tror jag är knarkare och polisen kommer, men igentligen så är jag bara en dotter och syster, som känner att hennes dagar i livet är räknade.

Dagens.

Dagens bästa: Calle
Dagens sämsta: hannan
Dagens chock: Regnet
Dagens pinsammaste: inget än
Dagens frisyr: otvättat
Dagens händelse: erica
Dagens planer: styra upp studentklänningen
Dagens vill ha: johnny depp
Dagens saknad: pappa
Dagens tråkigaste: vädret
Dagens finaste: erica
Dagens roligaste:  "I wanna have a white russian" --oh, sorry, but Im a black african.
Dagens måste: lucky
Dagens kärlek: erica
Dagens mående: trött, illamående
Dagens citat: "men hanna! är det smuggelsprit?!!" --JA. "men då så! fram med glasen"
Dagens outfit: svarta strumisar, svarta hotpants, randigtröja, twiggy i öronen
Dagens fråga: "vart ska du gå?"
Dagens låt: The Drugs Don´t Work - The Verve

gin.

hamburg. hamburg hamburg hamburg. två ord; happy hour. jag älskar den stan.

m och jag är bäst på gintonic. det var mys i lördags. öppnade paket, rökte cigarr och drack en ginflaska. happy hour.


pirates.

vi kommer vara snyggast och se bäst i hela salongen. nattpremiären. here we come.

slim sussie.

jag lyssnar ihjäl mig på smala sussie soundtracket. det är bäst.

symaskin.

idag gick jag och bralls och köpte en symaskin. eller det var jag som köpte den. äntligen kan jag sy hur mycket jag vill, när jag vill och var jag vill. iaf där det finns uttag till kontakt. måste börja på min studentklänning typ NU.

igår natt gick det en propp i mitt kök, så när jag gick upp, eller jag vakande halv två på natten och kunde inte somna om, så jag gav upp vid halv fem. då såg jag en fin sjö i mitt kök. kylskåpet, spisen och ugnen var död. men jag ringde Jan och han fixade det. bra med bra hyresvärd. men han fick nog en chock när han kom in i min lägenhet. han hade säkert väntat sig en studentråk lägenhet. men haha, inte då. välkommen till hannas värld säger jag.

har varit hemma hos m, hon är slutkörd. helt trött. snart går hon in i väggen. så jag har städat hela huset, torkat golv och allting, diskat och lagat fin middag åt henne, fin dukning och allt. hoppas hon blir glad.

nu ska jag hem till mej och SY SY SY SY!

KOM TILLBAKA

jag skulle kunna döda för att få träffa dig igen. säga det jag inte hann säga. varför träffade jag inte dig på 2 1/2 år? varför? VARFÖR I HELVETE GJORDE JAG INTE DET!!!???? jag hatar mig själv. jag är inte värd någonting. ingenting. Jag är världens sämsta dotter, jag hatar mej, så mycket att det gör ont i hela kroppen. jag gråter sönder mig varje kväll, natt och morgon. du fick lida, du fick lida ännu mer på sjukhuset "äsch han ska ändå snart dö, så han behöver ingen mat". JÄVLA FITT SJUKHUS. jag hatar mig själv, allt är mitt fel. MITT MITT MITT MITT! om vi inte hade bråkat den dagen, om vi inte hade skriki åt varandra. om jag bara hade lyssnat på dig. ÄLSKADE PAPPA: KOM TILLBAKA; KOM TILLBAKA KOM TILLBAKA.

stor stan here we come.

det något speciellt med hamburg. jag älskar den staden. den är fin, den är stor, den har happy hour. så råkar jag också alltid hamna där när det är någon bra musik som spelas som man kan dansa till.
klänning, stjärnor, rött, svartochvitt, ginotonic, lucky, mj, hamburg, eb, T, J och A&A. kan inte bli bättre. stor stan here we come. happy hour. woho.

jag ska till min farmor och sy om kläder. ska bli mys. tycker om att mysa hos henne med en kopp te. vi brukar skratta ihop. åka bil ihop. (jag kör, hon är mest rädd i svängarna.) vi pratar ihop. vi gråter ihop . kasnke inte lika mys. men vi gråter över samma saker. vi förstår varandra utan att säga något. det är skönt.


pluspoäng.

hon är lite rolig. min m. hon har agneta här. en gamla vänn från deras ungdom. och i morse;
"hanna har du rökt upp cigarren som låg där ute?"
ja det gjorde jag.
"var det ***** i den?"
ja, det smakar som det.
"har du rökt ***** förut?!"
ja, annars skulle jag väll itne känna igen smaken!
"jaha, och jag och agneta som tänkte röka den nu innan vi ska till kupolen, man behöver ju en kick för att klara av det där stället!"

hahaha. har slutat att förvåna mig över vad hon kan hitta på nu.

du vet att dom blandar ut cigarrerna va?
"jaha! ja, jag tyckte väll att jag blev lite könstig i hövet när jag rökte igår"

hahaha, happy hour och plus poäng till min mum.

haha, tönt.

"oj! nu höll jag på att göra något dumt. trodde det var hanna som stod bredvid dig."
  
 
 
 
 

god knows, som björn dixgård brukar säga

calle sover. som alltid. han brukar vakna till varje gång jag kommer in i hans rum. då tittar han på mig som jag är dum i huvudet, sen somnar han om. han är gull. skönt med barn som inte skriker och är sura. calle är perfket. äter och sover och dricker. min calle.

snart är det tisdag. jag ska ha kalmarklänning, pumps, stjärnor och vitt. sen massa lucky och rödvin. så är det perfekt. sen är det ju bara ett stort plus att dom ska spela också. debaser har en viss påverkan på mig. varje gång jag varit där så är det nått annorlunda eller nått utöver det vanliga som hänt/händer. nu vet jag att det är jag som kommer ställa till med nått utöver det vanliga, jag ska hämnas på två personer. två stycken som kommer ångra att dom öppnade sina fula munnar förra året och slängde en massa skit, rakt i ansiktet på mig. det kommer dom bittert att få ångra på tisdag. jag må se snäll ut, men bakom mitt leende och änglavingar, döljer sig svansen och hornen. få har sätt mig arg, ingen har sett mig förbannad. kanske någon får skåda det på tisdag. god knows, som björn dixgård brukar säga.

när?

"are you a groupie to them ?"


"tjena tjejer, ska ni med på ett ligg?"


"snacka inte om det här, du är vårat största fan"


"- is she a girlfriend?
no, she is just a groupie to them"


hur länge tänker dom hålla på? när fan ska man bli accepterad?!


tatt.

dom är tattiga. inte så lite heller.


grus.

jag och m grävde grus i måndags. eller vi körde långt bort och fick ta hur mycket vi ville för 50 spänn. m håller på att göra sin drömträdgård, så jag hjälpte henne. jag fick köra med släpvagn, det var kul .tyckte jag iaf.

jag ska vara barnvakt i helgen. tur att det inte är en riktig unge. det hade jag vägrat. hundbarn, valpar alltså är mycket bättre.

erica.R.

jag har lekt med erica<3<3 idag. hon är så otroligt himla fin, vacker, underbar. hon har allting. hon är bäst. jag älskar henne.

idag fick jag också lite samtalsmoj från caroline. vi får leka en annan dag. saknar dig.

JAG ÄLSKAR ERICA. PÅ RIKTIGT.

RSS 2.0