.


äckel mig.

Är så jävla mycket sjukt trött på att inte kunna sova. Ja/eller/och somna. Jag är så otroligt mycket trött, och jag får dryga och jobbiga epilepsianfall, dels för jag inte kan sova, mår as hell, lyckas med inget. Jag ljuger och säger att allt är ok när min läkare frågar, jag sa sanningen från början, flera gånger, och år sedan. Inget hände, ingen lyssnade, gjorde nått, trodde på mig , osv. Så nu är jag rätt trött på mkt. Jag lyckas med inget. Jag blir våldtagen och rånad, jag anmäler, ingen lyssnar eller bryr sig. Klart ingen vill umgås med ett fetto som jag. Jag är så jävla mycket ful och äcklig och dum i huvudet och inte värd nått. Jag är så mkt trött på mig, mig själv, mitt dryga tänkande, och sjukt trött på att någon aldrig pratar med mig. JAG MENAR PÅ RIKTIGT. Vet inte hur många gånger jag tänkt på massa alla olika saker som nu hänt, har hänt, kommer hända osv. Osv. Osv. Jag kommer iaf inte lyckas med nått. Har blivit sönder klagad på allt och jag är en looser som still inte glömt branden och jävligt mkt mer., men oj, wey, vänta lite., nu snackar fetto-hanna för mkt. Igen.

petsson- påskris.

Mitt hemmagjorda "petsson"-påskris. Märkte att jag inte hade några påsk grejer, så klippte ut några cirklar av gult papper, tåg en hållare, en bläckpenna och lite snöre, så kom mina hängda kycklingar till.
Det blev övertid på myrorna idag igen. Jag glömmer tiden, det är mkt att göra, och det är kul. Sen är dom så snälla och trevliga oxå. Jag trivs. fast ofta är jag ständigt ledsen och arg, och mår as hell. Tänker ständigt på massa skitsaker. Fuck as hell. Och fuck as hell.

on and by the way. Life is a bitch and then you die. över och ut.

tre av dom finaste och braiga personer jag vet ♥♡♥♡♥♡

myrorna.

Fick jobba lite på prylavdelningen idag. Hade typ noll koll på vart det skulle stå, men tror det gick rätt bra. Det var kul att ställa ut prylar, tallrikar, hushållsgrejer osv. Fast det var lite svårt när vissa saker bara var en, ett fat, en mugg, kopp,osv. Men tror det gick bra. Det mesta ställs ju ihop, eller ja allt i "färgordning", så lite lättare är det då. Hoppas jag slipper huvudvärken snart. Ingenting hjälper. Jävla skit fan.

ont.

Jag har ständigt världens jävla huvudvärk. Kan inte sova, har fett svårt att koncentrera mig. Hela nacken och axlarna spänner. Fått veta en massa nya skit, och sånt jag inte vill veta. Fan och fuck för allt. Jävla tandläkare, hur fan ska jag fixa en skit räkning på mellan 3 och 15 tusen. Wohow, gott nytt år. Kan jag inte bara få dö för Fan, så blir allt och alla nöjda. Jag kan ju inget.

RSS 2.0