berlin, Bremen, Hannan, Hannabola.

det går liksom inte att beskriva vad dom betyder för en. hannababy och jag disskuterade, hanna kom fram till att jag kunde säga att dom är som luft, att man inte kan leva utan dom. och så är det nog. jag skulle kunna komma med en lång förklaring osv, men jag kan lisom inte beskriva vad det är med dom. men dom är liksom, ja som luft, jag kan inte leva utan dom. dom har räddat mig jävligt många gånger. även fast dom kanske inte vet det. dom är liksom bäst. alltid alltid alltid. det är så jävla underbart varje gång man träffar dom, hör dom, ja, allt som har med dom att göra. dom är som en drog. man vill ha mer och mer varje gång. ju fler gånger man ser dom, ju fler gånger måste man se dom igen och igen och igen.

jessica och jag kände att vi behövde en extra dos av dom, så vi drivar down to the BIG G tomorow. Berlin och Bremen here we come!  "hanna är ju lite tokig som ni vet, så hon har övertalat mig att komma med ner igen." Jag har nog fått den där stämpeln nu "hon är ju för tokig den där hanna". Jag tycker det är helt jävla underbart kul fantastiskt bäst varje gång. så nu jävlar, H und E is up up and away.

Hanna och jag äger. vi är fan borlänges värstingar. i en del fall ;) älskar henne alltid.

Nu ska jag elin och erica styra upp teatern, den är rörig, och inte blir det bättre av att vi aldrig är alla på teaterlektionerna. det är lök av oss. men fan vi måste styra upp rätt nu. äsch, det blir nog bra. hoppas vi.

cheers!

Hamburg.

vi åkte ner till hamburg för att make some party at spf och mj turné premiär. det var grymt kul. verkligen. jag tänker styra upp berlin och bremen också. som fan. det är jobbigt när man är så där nära likosm. sen så är det långt bort samtidigt. men det är kul. alltid. oftast. efterfesten var på någon slags typ redline klubb eller nått. men det var kul ändå. massa gratis gintonic. påväg därifrån ramlade t och e i trappen. det skulle vi haft på film, för det klassas verkligen som en etta i vurpor, haha. dom är alltid lika roliga. man blir alltid lika glad av att träffa dom. dom är härliga. nu jävlar ska jag styra upp här. annars blir jag sur. det är inte kul när jag är sur. verkligen inte. så nu ska hanna fixa här. cheers.

"have you meet hanna? she is the coolest person I know. She is traveling around the whole world and seeing bands, she is so cool and I like her so mutch. she is just cool."

"hanna hets plus two on the guestlist"

"-are you a girlfriend to one off them?
--now I just have sex whit them."


germany.

Imorgon blir det Hamburg för hela fredagen. vi ska välta hamburg. som fan. massa lucky och gin. kan inte bli bättre. och spf och mj, vad mer fattas. det blir kalas. men aldrig hoppas för mkt. men jag vet iaf att jag kommer med en ny lite surprise för alla ;) det blir nog spännande. fast inte "där" utan där får den sitta ^^

min älskade erica<3<3 är hemma från new york. jag har saknat henne så jävla mkt. hon är bäst.

teatern rullar på snabbt nu, snart ska jag visa marilyn i högsta grad, och disskutera med greta garbo på café och leta mumintroll med tove jansson och äta bakelser med Marie Anntionette. eller hur det stavas. sen kommer ju en hel del andra damer innfinna sig. spännande.

snart är det slut. bara några veckor kvar. och jag har årets hetaste skor tills dess.

elin är världsbäst på att sy kläder. hon hade modevisning med dom på caoz, vi ställde upp och snyggade oss i kläderna. elin är BÄST!! på att sy. hon är bäst.

nu har jag också kommit på vad jag ska göra efter gymnasiet. det blir nog spännande tror jag ;)

dax för teater. cheers.

och du. du vet vem du är. du är bäst. jag är bäst. vi är bäst. du är bäst. BÄST.

onödigt.

fan. onödigt onödigt onödigt ONÖDIGT!  HANNAVFAAN!!


revoir.

nej, nu ger jag upp det här. jävla lök också. varför kan jag inte bara inse att det är som det är nu?!! det kommer INTE att ändra sig.  fan nej, imorgon har jag ingen aning om vem du är ,eller hur jag lärde känna dig. punkt slut.

au revoir!

lök.

usch vad jag blir trött och matt mej mej själv. hela tiden. hannavafan. bajs också. onödigt. fan också.

elin 19

imorgon fyller snygg elin 19. vi kalasade i förskott igår. det var kul. gott rödvin, badkarsbad och grejer. det var också kul. sen blev det lejonkungen också.m en den var inte lika kul, jag har aldrig gillat lejonkungen så det förklarar väl saken. någon lök, tattade upp alla min lucky strike. lök på den. uscha.

det är värsta bra nu när brallan är hemkommen. bra bra bra, JÄTTEBRA!!!! :)

saknar tessan och essc apmycket!! men snart är det fredag ;) wey wey wey!! thehets goes germany! äntligen. <3<3
då ska jag sätta en ny plan i värk. spännande. ops. hanna va fan!

nu ska det badas här. fast jag kommer säkert gå upp efter tio min, det blir alltid så varmt. cheers!

darrin.

jag känner mej väldigt duktig just nu. har gjort en massa tråkigt skolarbete. fick klar min väldigt jättetråkiga projektarbetsrapport. men äntligen klar iaf. fast har fort. den jävla tråkiga filmkunskapen kvar att fixa. men darin.

jaha, en förklaring skulle ju ha suttit bra och inte bara en tattig bortförklaring. jag vet att du inte är den som jag är som gör det jag gör, som gör så för att och sen lixsom darin i alltihopa. men så är inte riktigt jag heller. men darin, du kunde väl ge en lite mer förklarande förklaring. vi känner faktiskt varandra så bra att undanflykter och dåliga ursäkter inte existerar längre. men ja, vi får väl se om jag struntar i det du sa. jag tänker ändå inte stanna länge. en kort visit blir det, men en full sådan hoppas jag för då slipper jag frysa iaf.

jag vill ha lucky strike nu. och hannbola vill jag leka med. var 100 årsen.

PÅ LÖRDAG ÄR BRALLAN HEMMA!! :D:D äntligen.

västerås

vi åkte till västerås. Eller Tessan och Essc kom direkt från tyskland och JET! och jag från borlänge.

jag tycker det är mys att bo själv på hotell. det är ju trevligare med sällskap, men mys också att bo själv.
jag sprang runt där och sjöng och rökte och dansade och drack rödvin
och hade det super trevligt med mej själv ^^ ha, ego.

Iaf vi skulle till Prisma, dom hade dock flyttat det stället aslångt bort,
så vi missad molotov, utom fyra låtar. men dariin, lite sugit, men sånt händer.
sen var det melody club. dom var väll ok. är inte så insatt i dom,
var mest där för att träffa och se karlstads elit ;) haha.

anton och jag kikade lite på mc, rökte lite, ölade, snackade lite, ölade, kikade, rökte, snackade ja osv, sen gick vi backstage och jag hittade en skitful peruk som vi töntade runt med. det var kul. väldigt kul. johans min ägde lätt när han såg anton komma ut i en stor, ful peruk. ^^

 vi försökte få tessan att krypa in i en trumma, men hon ville inte det.
och jag körde med min delautrödaarmband igen.
har blivit riktigt bra på det, dom är utsprinda långt i europa ;) haha.

det kändes nästan som vi hade biljakt bort till hotellet. helt plötsligt så var vi där. men det var en mycket trevligt night. och fresten så är kristoffer i melodyclub kortare än mej och skitvirrig att åka hiss med.

RSS 2.0