"på julen får man ta från undre lagret"

Läste att dom ska ta bort den godaste chokladbiten ur aladdinasken, trillingnöten.

anfall

Den nya medicinen har funkat bättre än den gamla, trots alla biverkningar. Men fick ett anfall i söndagskväll. Tur var kände jag av det och han lägga mig ner, innan helvetet bröt ut, men tungan är sönderbiten, och har märken i ansiktet, antagligen har jag väl legat och dunkat huvet i golvet, och bitit mig i tungan då. tror anfallet berodde på vad som hände i lördags.

fy Fan.

Fy Fan vilka jävla massa biverkningar jag fått av nya medicin, den är way mutch better än den gamla, som jag iof still trappar ner på, jag har så fruktansvärt ont i halsen, huvudet, magen och ja, hela kroppen. Får utslag, är lättretlig, mer än vanligt, har ingen aptit, och har dåligt minne, darrar, ständigt illamående, mina kläder har blivit förstora, och det ständigt springande till toan, är bara några av alla " trevliga" biverkningar jag fått. Är sjukt trött, men kan inte sova.

Tack.

Snällt att du rang upp ♥
Vet inte hur det gick. får se om jag får en förklaring imorgon.

liten

När jag var och fixade lite med mina tatueringar, så pratade vi om allt möjligt, ibland har jag lätt att prata, ibland inte. Iaf. Han skulle gissa min ålder, han gissade först på 18, sen 20. Han trodde mig inte när jag sa att jag skulle fylla 26. Han tyckte jag såg så "liten och späd" ut, eller vad man säger. Samma sak sa dom som jobbade i godisaffären, fast för typ 3 eller 4 årsedan. Har hört från två och en halv person nu på en vecka, att jag inte ser ut som jag borde göra. Att jag "krympt".

ledsen. och byxproblem.

Jag har helt tappat aptiten, ännu mera sen efter dagens ledsama händelse :( blev rädd, besviken, arg och ledsen. när jag kom hem såg mitt ansikte ut som jag hade sminkat mig för halloween, var helt rödgråten och svart i ansiktet. Tänker inte gå/ åka tillbaka fören jag får en förklaring. Jag trodde mina byxor var uppknäppta och det var därför dom satt nästan helt nedanför rumpan, men dom har blivit förstora. Båda byxorna jag fick av SiS. Jag är glad, men som jimmy sa, så borde jag lägga på mig några kg, för att byxorna ska passa. jag får börja leta på barnavdelningen igen.
tror det är medicinen som gör det, kommer nog gå upp massa äckliga kg sen. (Hata!) tänkte skriva om att m och jag åt hembakad pizza i fredags, och visa bilder, men det tänker jag inte göra. blev sviken och ledsen idag.

myrorna.

Idag var jag och bästa jimmy på premiär öppningen av myrorna. Dom har flyttat från Falun till Borlänge. Oj vad folk det var, tror vi stod i kö till kassan nästan 2 timmar. Jimmy hittade en flashig vinterkappa, jag ett par super snygga skor och snygg svart klänning, om jag skulle blivit bjuden på någon fest, kunde jag haft det. Jag ville typ köpa alla snygga pumps och boots, men dessa ropade verkligen efter mig ^^

fixat 3 av mina smyckningar.

Har fixat tre av mina 11/12 kroppssmyckningar.
blev lite panik för mitt kort krånglade, men hann till banken och kollade upp en del, det löste sig. Skönt. Så det blev kontakter, hellre det än kort faktiskt. Då vet man ju exakt hur mkt man gör av med.

post ♡

Kort från bästaste ninan :)

post


done

Äntligen är min toalett fixad, ringde 500 ggr till tunabyggen, och typ 300 till Skanska. problemet var mindre än en enkrona, men han visade iaf hur man " lagade" felet. Så nu kan jag styra det själv om samma sak händer igen, han påminde oxå om mötet som är på torsdag, tror dom gick och ringde på dörren till alla som bor här, för att påminna om det. Idag var det sjukt kallt btw. Det var RIKTIGT kallt och blåste as hell. Som jag sagt förut fryser jag hellre än svettas., men idag var det riktigt kallt. vad är det man brukar säga? , kylan biter in i benmärgen eller nått sånt.

balkong stuff.

Har hålitpå typ en timme, att rengöra min balkong. det kom ju massa rök och flagor, eller vad det heter, efter den jättestora branden, som varade i veckor. Har försökt skrubba rent, lyckades inte få bort allt. Det var lite svårt, eller ganska svårt, hängde över balkongen för att komma åt, blundade halft, för det är ganska högt. Fick bort det mesta.

fina shoes.

Mina super snygga skor jag fick från SiS när hon var aupair i Spanien. Har inte använt dom så ofta, dom är lite förstora, men nu blir det nog bra, när höst och vinter är påväg, så jag får plats med sockor i.

besök

Fick hjälp att fixa lite stuff med SiS och min kamera, av min snälla vän kristoffer. Igårkväll. Vi satt och pratade länge, han lyssnar s bra, och svarar. tror han vet mer om mig än j och k. Jag berättade om min så kallade s******. Har fått höra från 4 olika personer att jag borde polisanmäla, men jag vet att inget kommer hända. Varje gång jag försökt anmäla/prata med polisen så händer inget. tack för besöket kristoffer :) hoppas vi råkas igen snart.

regn

Idag och igårkväll har regnet öste ner. Det är drygt att cykla i regn. som vanligt, så himla jävla snusk äckligt, hade någon kissat i hissen. på fredag, eller om det var torsdag, ska det hållas möte. gissar att det gäller all snusksaker ungarna gör, kissar i och utanför hissen, kletar spott och snor på vägarna, och förstör inredning osv, jag har ringt om detta mer än 6 ggr, efter mitt epilepsi anfall, och ambulans personalen inte kunde komma in i hissen, för snuskäckelungarna lekte med hissen, har jag sagt ifrån ordentligt. tror nästan jag kommer lägga till, eller vad det heter, om dom glömmer säga nått.

ledsen

Har råkat putta till den, så den gått i kras förut, kunde laga den då, men denna gång klarade sig den inte :( min fina "tvålkopp" med Marilyn Monroe.

blommor

Jag köpte en bukett med röda rosor till mamma, jag fick trädgårds blommor, tycker faktiskt det är finare än köpta.

gott.

Jag bjöd mamma på fisk&skaldjur s gryta/soppa.

påhälsningar.

Det
Jag är så otroligt fet i ansiktet. Dels beror det på medicinerna jag äter och mina sjukdomar. Sen vet jag att jag alltid sett rund och fett, trind eller vad man säger, sen jag var liten. blev ofta retad för det. hursomhelst, ingen har gett mig någon, så kallad feedback, eller vad det heter. Ingen har hjälpt mig när jag var yngre. Jag vill veta varför. Jag är fet. I ansiktet. Jag hatar det.

M is back.

M kom hem igår, efter en veckas besök hos kära SiS i Spanien. Jag hade städat, diskat, tvättat osv. Så mamma skulle få komma hem till ett clearing house. innan hon åkte har det ju sprungit jobbgubbar, fram och tillbaka, den senaste lortade ner rejält, dessutom lämnade han ciggfimpar typ överallt. en av mammas grannar tycker m har så mkt fint och ätbart i trädgården. Så jag gick över med en påse päron från mammas trädgård. Hon blev alldeles till sig och jätteglad :) fick denna fina "fick" spegel av mamma;
Har en med en sko på oxå :)

lök

Kan som vanligt inte sova. Min jävla skit medicin tar snart kål på mig. men måste ju äta den. Jag har oxå en sjukdom som är dödlig, men bara för att jag inte talar om den i folkmun, för ingen tror mig, och ingen pratar om den, så märks jag tydligen inte.

qlädslade ben.


banan eller melon?

Tänk att dom bara har äckliga smaker hos tandläkaren. Fy vilken äckel smak jag har i munnen. hann inte göra någon "riktig" undersökning, hade med en massa papper som varken jag eller tandhygienisten fattade, så fick ny tid, men hon kollade lite snabbt i mun, jag har väldigt bra och vårdade tänder, blir förvånad, pga hur jag har det och lever. Har alltid haft gropiga tänder och lite emalj, tror det beror på att jag föddes nästan 4 månader förtidigt. Dom har sagt det själv. Längtar INTE till nästa gång. Gillar inte tandläkare. hursomhelst, fick lite tips hur jag kan ta hand om mina tänder, ännu bättre, pga. Min sjukdom. fick en fin hälsning på posten ;
Önskar jag oxå fått se den berömda katedralen i palma, där spelades det ju in en del scener från filmen;"Jönsson ligan på mallorca" dm filmerna är ju några av mina favoriter! :) nej, nu måste jag posta ett brev, innan lådan "stängs/ töms".

typ 8 år sedan.

Det är typ 8 år sedan jag var hos tandläkaren. Sist jag var där var jag sjutton. Tyckte det var konstigt att jag inte blivit kallad förens nu. har skjutit upp tiden sen början av året, men nu blev jag nästan tvingad att ta denna tid. fattar inte varför det är så sjukt dyrt, en vanlig koll, kostar minst 700. men nu ska jag strax cykla dit. Vet nästan vad dom kommer säga, men jag har förberett mig och har svar.

ett år sedan.


post ♡


drygt.

Känns lite dubbelmoral med nya epilepsi medicinbiverkningarna, än så länge har jag inte fått något anfall, men känner av a lot off all biverkningarna. Bara dom makes me to a devil. Flera av dem får mig verka som om jag är drogpåverkad, så fuck you, som sagt upp kontakten, dvs alla, som trott att jag har tagit droger. Dvs alla. Bla., får jag dessa biverkningar; ilska upprördhet humörsvängningar yrsel sömnlöshet ofrivilligt skakande illamående utmaning glömska Hudutslag stickningar äcklig diarré och äckligt illamående aggressivitet dessa är bara "några" biverkningar jag fått. funderar på att ringa och fråga om jag får/ kan byta. Fast denna är någorlunda bättre än förra. Så jenny och kerstin, mitt humör och resten av biverkningarna, kommer svänga as hell. Det är inte era fel.

h.

I tisdags åts det krabba. tror inte jag vill göra det igen. Har redan börjat känna av min nya medicin. Och det säger. As hellre. Fick allt just nu!!!!!!!! Är så trött på allt. hur kan dom tro att jag ska åka, när dom inte ens pratar med mig hemma. Jag tänker inte bli **år. Så förvänta dig inga syskonbarn eller du, inga barnbarn.

PS.

Har också kollat lite mando ♡

tvätt osv.

Brukar inte vakna tidigt, när jag legat vaken, princip hela natten. vaknade vid nio. Har fått en del gjort. Har bakat bröd:
Har tvättat:
dissikerat mina plantor på min balkong, som nu ska gå i ide. Plockade av dom sista tomaterna, sista gurkan, chilifrukterna och basilikan, och resten av kryddorna:
Har oxå pratat med en epilepsiläkare, och ringt tunabyggen, om min toalett, som inte går att spola. Alltid. drygt. Väntar att någon ska komma och titta på den. Om han inte kommer snart, cyklar jag bort till m, och fixar lite stuff. Över och ut. /H.

inte allt slit skrivet

Denna vecka har jag börjat med min nya epilepsi medicin., ska ju trappa ner, eller vad det heter, från den gamla, så vet inte hur jag kommer känna mig framöver. Helt wierd antar jag. Alla biverkningar är samma som sist, fast värre. darrningar, ryckningar, skakar, dimsyn, glömmer saker, virrig, trött, arg, svamlar. kordinatonos problem, arm eller ben stannar i viss vinkel. Idiotfolk, störda vakter och poliser tror man är påverkad av allt. Jag blir så ledsen. Jag har en sjukdom som inte går att bota, pga måste jag äta medicin som alla tror jag knarkar. Dra åt helvete för er som ljuger, men ni som talade sanning, om det finns. Säg det.

Vi fem och Johnny Depp.

Sömnlös. dessa får roa mig tills jag kan somna.

festival salute

Ikväll är det festival salute Vid älvhagen. Har fort. Inte vant mig vid faklorna och raketerna som skjuts. Minns jag tyckte det var jobbigt att spela och gå/göra figet med BSM. Men det var oxå kul, man kände sig alltid så snygg och duktig i uniformen. Jag hatar fort eld, kan knappt tända ljus, kollar spisen minst 3 ggr, innan jag går ut, även fast jag inte har använt den. Jag blir nog hemma.

värsta söta.


drygt.

Hatar när jag vaknar mitt i natten, och inte kan somna om, har varit vaken sen halv två. Försöker bli trött av att lösa korsord, svåraste, men lyckas inte.

svar

Är trött på dom som ger en massa anklagningar mot mig, typ att allt är mitt fel. Många har mejlat och skrivit störda saker efter jag skrev att Alva inte fanns kvar, Som det var mitt fel, vet inte hur många gånger jag skrivit att hon var sjuk, och veterinärerna kunde inte göra något. Jag saknar henne varje dag. Älskade vinterpromenaderna med henne. om någon feg jävel skriver anonymt igen, annmäler jag. Och även DIG! Som stalkar mig.

tårar

Var till FK, och styrde upp en sak. Dom håller på att renovera om typ hela stället, man fick knappt plats där inne. Jag ville diskutera en sak med Leif som tagit lång tid att få igenom, för mig. vi stod ute och pratade, och helt plötsligt säger han att jag ska få en ny handläggare. Jag brukar inte jätte ofta gråta inför andra personer. nu gjorde jag det, tårarna bara rann. Jag tyckte verkligen han var jättebra och han fattade verkligen vad jag pratade om och ville. nu måste jag än en gång träffa en ny människa, som jag måste berätta allt igen för. varje gång när jag lyckats få förtroende för någon, försvinner. Kommer nog hända samma sak på gylle. Kvinnan har mustach, bara det säger en hel del.

criminal minds

Dom flesta kvällar jag inte kan sova,, blir det criminal minds maraton.

byte

Vi bytte tröjan till jackan/kavajen jag tittade på. Tyckte faktiskt denna är snyggare.

ich und J

Tycker den här bilden ser så himla snygg, bra, back in The dags, powernap, härlig, skön, fin ut. :) och nästa tycker jag ser mysig ut.

saknar dig.farmor♡


får se

Tänker byta tröjan, vill ha den, men den satt så wierd över axlarna, och vid nyckelbenen. Typ. Såg en fin kavaj som jag gillade, hoppas den finns kvar.

stuff.

Blev en ny tröja igår, har inte styrt något nytt klädesplagg på flera år. Jag hatar när det sitter för tight. Därför köper jag alltid en eller 2 storlekar för mkt. provade den aldrig i affären, orkade inte. Men när jag prova den hemma, satt den värsta konstigt över, och runt axlarna.
m styrde en annan, som satt mkt bra på henne. Sen fick jag en rosa kruka oxå :)

obehagligt.

Igår blev jag rädd, riktigt rädd. Trodde inte att personen skulle känna igen mig. Jag blekte håret tom, och låtit det växa, för att inte bli igenkänd. Lyckades visst inte. För några dar sen började det igen. jag gillar det inte. Är ständigt på min vakt. låter löjligt, och kanske mer illa än det är. Men för mig är det jobbigt. drygt, är vad det är, drygt och obehagligt så in i helvete.

från mammas trädgård.

okej, glasflaskan växte ju inte där, men rabarberna som blivit saft gjorde det.

påhälsningar.

Igår hälsade jag und m på hos farmor&pappa, Elin och hos morfar&mormor. Sen blev det besök hos Lidl. Dom har ofta bra priser på goda fisk&skaldjur. sen gick vi över till kupolen och styrde upp mammas mobil, den har varit helt konstig länge. Jag blir alltid så trött på försäljare som hoppar på en och försöker sälja nått. Medan m fick hjälp, ny telefon, surfplatta och annat stuff, så kom andra killen fram till mig och frågade vad jag hade för telefon. Jag svarar som jag alltid brukar, en gammal, liten, enkel, som är 100 år gammal och jag vill inte ha någon ny. Typ i den stilen. Morfar&mormor;
Pappa&farmor och Elin;

RSS 2.0