blomms.

Hoppas vi kommer iväg nu efter kl. Sex. (Skulle ha plockat tre såna här stora buketter, men blev så trött, igår när jag plockade.) Så nu delade jag upp den stora i tre ist.

onsdag.

Igår kväll fick jag ett, eller ja, ännu ett jobbigt anfall. Tungan är sönderbiten, och jag går med ständig migrän. Vi skulle ha åkt och satt lite nya blommor på gravarna, men kände mig så totalt Slut efter mötena jag haft på dagen, och tre dubbelt så trött och Slut efter ett grand mall anfall. Hoppas jag känner mig piggare imorgon, har massa viktiga papper att kolla och läsa igenom, men det får nog vänta till imorgon, vart så mkt ny information, och ännu ett nytt ansikte att lära känna bland alla nya papper osv. Eller hur jag ska uttrycka mig, men hon verkade jättesnäll och trevlig, och lyssnade, och hon sa värsta bra/fina/snälla/trevliga/positiva saker jag inte fått höra på år och dar, svårt för mig att ta in, men får väl försöka. Var ut och köpte lite god frukt och plockade tre buketter blommor tills tommorow, om det inte blir av, får jag väl ge dom till nån jag möter. har fått några plantor av mum und SiS, som är på balkongen, hoppas att jag får några fler. Annars har jag fortfarande kvar mina jag blommor, och en och annan "inflyttningsblomma", från hundra år. Men dom klarar sig bra, kanske "gröna" fingrar går igen i släkten, efter morfar und mum.

.,.,

Jävla Fan för mycket just nu. Jämnt. Alltid. En sak kanske håller på att fixa sig, vet ej, men har börjat fått hjälp att styra upp en del av all skit jag dras ska med. En sak blev jag glad/ förvånad över, att en klänning jag köpte när jag gick i ettan på gymnasiet, är för stor för mig :) hade den igår, och jag kände mig för en gångs skull fin, och inte tjock.

.


30 x 2.


hm. ?

Är sjukt trött. På mkt, och allt.

.?


hvf

Lite fler bilder från resan. Jag har fortfarande hemska drömmar från vi besökte auschwitz-birkenau. Vi var där i kanske 4 timmar. Tänk alla som levt helvetet i flera år. Jag är den som inte glömmer dan efter. Minns fortfarande hur jag kände hur det blev varmare under mina fötter, när jag stod och skrek efter hjälp, från det brinnande taket. Jag minns oxå att jag var den första som gick upp på scenen, och kramade om och "tackade", sioma för det han berättade och han visade tatueringen. Sen efter mig kom massa folk upp, frågade, tackade osv. Hursomhelst, från en sak till en annan,
sis.
ich und m, innan vi ska in i auschwitz-birkenau.
Tyckte detta var så hemskt. Man såg rivmärken i väggarna, efter händer, ja, naglar som försökt rivit sig ut.

EWS. ?.

Jag tror inte jag går på Peace&Love i år. Inga artister som lockar. Förutom Ola Salo., Men han har jag träffat och sett flera gånger, men han är en så härlig människa. Sist jag träffade honom var Rickard Wolf med, och vi pratade om änglagård och JesusChrist superStar (stava?). Tror jag skippar PL i år. Igen. Har ändå ingen att gå med. Har varit på både bråvalla, Hultsfred, och PL själv några år. Det är inte så kul. Det är ju roligare om man är flera.

en till.

Har fått en till marilyn Monroe klocka. Har två, men dom har slutat fungera. Nu sitter dom som "tavlor" på väggarna ist, men nu har jag en tredje. Som tickar.

skitungar.

Igår när jag skulle ta cykeln bort till m, så gick det inte. Nån jävel hade roat sig med att punkterat ett av däcken. Där rök åter igen min chans att hämta ut mina glasögon, som väntat ett bra tag. Sjukt dyrt blev det för nya däck. Jävla Fan oxå. Har gått runt och vart arg hela dagen. Är hungrig som fan, men mår bara illa och har ingen matlust. Lika bra det, snart kan jag använda mina strumpbyxor som leggins. (Stava? ).

hatar det!!!!!!!!

När jag vaknade så trodde jag det var igår det var jag styrde upp ett möte, och att det var tisdag idag, 9 juni, men sen började jag fundera, kollade kalendern, mobilen, det är meningslöst, den börjar bli så gammal, jag fick fråga m om dag och datum, 8 juni, måndag. Sen hittade jag mina glasögon i kylskåpet. Och har världens migrän och ont i hela kroppen, det är jävligt kul med epilepsianfall. NOT!!!!!! JAG HATAR DET! !!!!!!!!

trött

Idag, eller ja det blir igår träffade jag jimmy. Vi tog en tur runt sportfältet, (stava?). Sen lite fika med nybakat bröd och flädersaft. Visade lite bilder från Polen resan. Har fort. Mardrömmar, från auschwitz och auschwitz-birkenau, Vi var där 4 timmar, tänk alla som var där i flera månader och år. Har fler bilder att visa från resan, men nu orkar jag inte. M hatar mig, hon visar det på ett jävligt konstigt sätt, men jag fattar. Jag vill ta dö på mig själv. Ge mig råttgift Det ska tydligen vara effektivt.


morsdag, grill och mer födelsedags firande.

SiS und sin robert hade styrt massa god lax, ost, svamp, majskolvar osv. Att grilla. M hade styrt God, hemmagjord potatissallad. Och god hummer att grilla. As always, alltid hemlagat är godast!!. Innan tog sis, mum und ich en sväng förbi pappa&farmor ♡ och morfar&mormor ♡ och Elin. M fick en speciell "överaskningsbiljett", till nästa helg ^^.

RSS 2.0