MGG. het eller vad ;)


körsbär.

Är så less på allt. Fan, jag kommer ingen vart. Jag vill till nangiala. Så jag får äta lite körsbär.

sen julklapps utdelning, mellan oss

Det blev presenter och julklappar som delades ut mellan jimmy och mig. Några dar och månader senare. jag fick oxå julklapp från landet down under ♡♡♡♡♡♡

trött, less, arg, fet, osv.

Fan vad jag blir jättearg jävla skit arg, på dom som säger att man ska sluta älta sitt sörjande, och minnen, från hemskheter. "Väx upp, glöm det!" Fattar inte hur folk kan säga det till dom som överlevde tusmanin i Thailand för tio årsedan, till människor som upplevt andra hemska saker, jag HAR fort. Mardrömmar från branden när jag var på väg att bli innebränd, och vaknar upp skrikande flera ggr, för jag drömt att jag brinner, eller att jag blir nerdrogad och våldtagen. Trodde det skulle försvinna, med tiden, efter jag började med yogan för 2 årsedan, eller om det var tre, men icke. Och pricken på iet, eller vad man säger, så har jag fått helvetes-epilepsi-anfall, hata hata hata. är så trött, och skakig, och less på allt. Fy Fan för jag inte får och klarar av det jag vill göra. Bli polis och kriminaltecknicker. Fuck you alla idioter som snackar skit, och Ljugit för mig, och spritt rykten. MEN ni behöver inte vara ledsna, jag dör nog snart, så slipper jag detta helvete.

13:12

Det är sjukt kallt i min lägenhet. Elementena verkar inte vilja fungera. Men, jag fryser hellre än svettas, men nu är det för kallt. vågar inte ändra på termostaten, eller vad det heter, granen står för nära, och gardinerna hänger tätt, vill inte det ska börja brinna. Ja, jag är nojig. Nej nu ska jag ut och köpa mjölk

ont.

Jag har så fruktansvärt ont i halsen och i huvudet. Och tungan(den hamnade emellan mina "skakande/huggande" tnder. Fick ett jävligt, jävla, skit äckel, epilepsi anfall för typ 6 timmar. Jag hatar det. Kan bli trött och matt länge, och minns inte vilken dag det är, månad, osv. Jag kände av "lite", av en kort "känning", när jag och SiS var på kupolen. Trodde det skulle gå över, men icke. Fan vad jag hatar detta. Jag blir alltid så sjukt irriterad på mig själv, att jag inte kan klara av nått. har inte lyckats med nått. Jag får inte ta körkort, får inte söka till mitt drömyrke, polis, pga äckel - helvetes epilepsin. Och jag är ett fetto som inte klarar nått.
Jag har oxå blivit våldtagen och drogad,.

dan innan årets jobbigaste dag.

Nu har världens fetaste polkagris, alltså jag julstädat och bakat julbröd. Och jag längtar INTE tills imorgon.
Har kollat på Sunes jul och mysteriet på greveholm hela dagen, för att få skratta lite. " Armen!"

jävla Fan för mig.

Jaha, då har jag förstört ännu en dag, och sårat dom som står mig närmast. Förlåt, men som jag alltid sagt, trott, och känt, så är det ju fel på mig. allt har blivit värre sen epilepsin, innan jag fick veta att jag hade det, så var det bulimin som var värst, men det är lika jävliga sjukdomar, båda är dödliga, om man inte sköter sig. Vilket jag inte har lyckats så bra med. Kanske ska styra upp ett nyårslöfte, om att försöka klara av något, och lyckas med något i mitt skitliv 2015.

granköp.

Igår köpte jag och SiS en gran till mig. Den har redan börjat barra.
före
vi var in på myrornas oxå. Jag köpte en väska för 30 kr
och par snygga boots för 100, dom kostade 600 innan.
2014-12-22 @ 10:40:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


4:de advent.

2014-12-21 @ 11:10:34 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


hemskt

Fy Fan för Hitler. ska alltid kolla på hemska filmer, då menar jag inte påhittade skräckfilmer, iof, det kollar jag oxå på, men filmer som är självbiografier, eller vad det heter. Jag har flera stycken, om förintelsen och auschwitz. Men, det är ju film, men att ha varit där, och upplevt allt hemskt, och överlevt, det kan man inte förstå, "tänk dig din livs hemskaste mardröm, du vaknar upp med ett skrik när allt är som värst, och blir tacksam för att det var en dröm, och inte på riktigt. Men sen märker du att det är på riktigt, och sen ser du din bäste vän bli ihjälskjuten. Ett nackskott. "
2014-12-20 @ 09:19:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


wewq

Jävla Fan i helvete vad jag är trött. Jag vaknar ständigt hela tiden, har så himla svårt att sova, Fast jag fått tabletter, som tydligen ska hjälpa. Inte nått slags natur-läkemedel tabletter sort, , dessa är "riktiga". Men dom hjälper inte. Fan i helvete. Vet inte hur jag ska få en ordentlig sömn, och ett redigt och bra liv. jag vill inte bli fetare än jag är, "ingen sömn, är lika med viktuppgång", Fan vad jag hatar mkt nu. Jag är så arg och ledsen på alla mina vänner, som slutat höra av sig. Jag har försökt skriva, ringa, mejla, smsa osv. Men icke. Antar dom tycker jag är dum i huvudet, flera har utnyttjat mig, inom olika saker, ex; sex, lära-känna-dina-kändis-vänner", osv. Jag vet att flera ggr har jag alltid sagt allt. Jag pratar på, är öppen, lyssnar. Flera ggr har jag fått personer att "hitta sitt rätta jag". (Jag vet fan inte vad det menas.) jag är bara ett misslyckat fetto, och en äcklig människa igen vill umgås med.
2014-12-20 @ 08:36:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


w

Åh va Fan jag blir jättearg, förbannad och trött på allt. Fick ett jobbigt anfall igår morse, och jag som skulle fixa och styra upp en massa saker,. 7 Det var RIKTIGT glashalt ute, och jag vågar knappt cykla när det är bart ute, efter jag fått ett anfall. Visste inte hur jag skulle få ordning på allt. Och jag missade mötet hos Monica, och gylle! Fan vad allt blir fel. hursomhelst, jag har en god vän som hjälpte mig med en massa ärenden igår. Han ställde upp och åkte runt till massa ställen, för inhandling av julklappar, köpa mjölk, tunga varor, Osv. Osv. Tack kristoffer :)☆
2014-12-20 @ 08:19:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


mejl.

Jag fick ett mejl på myspace; "Hej. I think that I have met you before...you must be the kind of "legendary" girl with the tattoo out of the "You Can't Steal My Love" video, aren't you?  You've also been to 2006's Peace&Love festival, yep? :) My friend from Borlänge saw you there and was so fascinated by your tattoo that she took a photo of it. Also, she is a great tattoo fan herself. So I had this photo of a tattoo. And, how strange things happen, I saw you with your tattoo at the German Sugarplum Fairy concert in Hannover (autumn 2006). I think, we talked to each other and you said you knew Sugarplum Fairy from early child age and that you now follow them to most of their concerts. Oh, I hope I don't mix you up with someone else. xD Just wanted to say that you with your tattoo seem to be a bit famous in the fan-world of Mando and Sugarplum, it seems. ;) This is what I want to say with this message. Oh, I hope you don't think I'm a sick little Mando stalker. xD I just think this tattoo is really cool and if I would ever make me a tattoo, it would probably something like this, too. Don't worry, though, I don't plan to get a tattoo. ;) Well, sorry for this embarrassing torrent of words... xD Just wanted to ask whether it is you. ;) Take care! :) Annabel" jag blev lite överaskad när jag läste det, jag blev lite glad oxå :) men jag har inget minne av att jag har träffat henne ^^ över och ut.
2014-12-17 @ 20:41:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Grattis!

Grattis till ditt körkort Kristoffer!!! :)
2014-12-16 @ 21:22:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Fan. Trött. tjock. osv.

Fan vad allt ska krångla hela tiden. Och Fan vad fet jag blivit, och Fan vad jag sover dåligt, och Fan vad inget funkar. Och Fan vad allt är för jobbigt, har fort. Inte fått bort blodfläcken på mattan, när jag fick ett anfall, och slog i huvudet, när jag föll, men som "tur" , så var det blod från näsan, näsblod alltså. Några blåmärken och öm kropp, skit samma. nu ska jag försöka somna. och nej, jag knarkar inte era jävlar som säger det. och nej, jag vill inte fira jul, jag bara förstör.
2014-12-15 @ 22:37:32 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


3:e advent.

2014-12-14 @ 12:14:09 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


tak och husras.

jag tror att jag måste renovera mitt pepparkakshus, eller kanske rentav säkrast att riva det helt och bygga upp ett nytt. Som håller bättre.
2014-12-13 @ 17:16:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


nästan klart.

hade inga klassiska non stop, eller florsocker, så tog bakpulver och sura sugisar, som jag limade fast med lim, ist för smällt socker (som jag Heller inte hade).
2014-12-11 @ 22:29:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


sagor.

Mamma var till biblioteket idag, med sina barn, för att läsa sagor. Efteråt hade tydligen en som jobbar där, frågat m, om det var hennes dotter som läst en saga i förra veckan, som hon skrivit själv. Dom tyckte tydligen att det var jättebra, modigt, imponerande osv. Av mig, att läsa för ungarna, och sa att jag kan få göra det igen, om jag vill. Jag blev jätteglad när mamma berättade det för mig, jag får sällan, typ aldrig höra att jag gjort nått bra. Får se om jag gör det, har en saga "i huvudet", eller om jag letar bland mammas sagohus.
2014-12-10 @ 22:42:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


i pyssel tagen.

Håller på med en massa papper och klister, lim, bokstäver osv. Jag gör kort. Här är ett;
2014-12-10 @ 22:29:46 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


post ♡

Fick ett fint kort från SiS idag :) jag blir alltid så himla glad när jag får post, fick nästan aldrig rolig post som liten, jag skrev alltid brev till "hitta brevvänner sidor", i olika ungdomstidningar eller vad det heter. Jag fick ALDRIG svar, jenny skrev oxå, och hon fick typ svar från varenda gång, jag skrev till dom som skrev att dom läser och svarar på alla brev dom får, men icke. Jag skriver fortfarande egna gjorde brev och kort, det är ju way mutch roligare att få "traditionella," brev och hälsningar, än tråkiga sms. Ja, jag är gammeldax, jag gillar det som ser gammalt ut, därför hittade jag ingen säng jag ville ha från IKEA igår. Men SiS fick tag på ett fint bord iaf. Överochut/HH.
2014-12-10 @ 17:40:25 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


änglaspel.

2014-12-09 @ 15:59:40 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


husbygge.

SiS var här nyss, och vi har byggt hus, pepparkakshus, fast dom är inte helt klara än. Vi saknar fortfarande lite inredning, och smyckning. Men snart är dom klara :)
2014-12-09 @ 14:11:21 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


2:a advent.

2014-12-07 @ 14:08:24 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


post

Fick ett fint kort från en mkt fin vän :)♡ jag blir helt jätteglad när jag får hederliga, vanliga "gammeldaxa" brev eller vykort, det är så mkt roligare att hälsningar så, än sms/mejl/FB/twitter osv. "Alla mina jättebra och trevliga och snälla vänner" jag hade, och som jag försökt kontakta miljoner ggr, undviker mig. Jag vet inte varför. Finns många förklaringar, dom vet inte hur dom ska "hantera" mina två jävliga sjukdomar, båda är allvarliga, och dom är duktiga på att snacka skit oxå, två personer, eller det var fler, säkert, gick runt och sa att jag knarkade. Helt plötsligt så hade jag hela vänskaps kretsen emot mig. Några hade snackat runt att jag knarkade, och det spreds. MEN, det har aldrig varit något knark, när jag får epilepsi anfall, reagerar jag på liknande sätt, som om man tagit en överdos. Jag är så otroligt mycket trött på att bli anklagad och missbedömd hela tiden. Läs på va Fan om epilepsi och biverkningar och allt. Jag är less på allt.
2014-12-04 @ 22:55:15 Permalink Allmänt Kommentarer (26) Trackbacks ()


sagostund.

Har precis kommit hem från biblioteket, har läst min saga för barnen. Jag tror dom gillade den. En av dom som höll i sagostunden blev förvånad att jag både skrivit och ritat allt själv. Dom tyckte det var bra gjort av mig. Jag blev glad att höra det. Alla barnen fick en liten julklapp innan dom gick, det var sista gången nu före jul, jag fick oxå en ^^ dom sa att jag kunde få komma tillbaka fler gånger, sen när dom börjar vecka 4 igen. Får se om jag gör det. Mamma har ju massa sagor hemma, som hon gjort hus, saker osv. Till, så jag vet var jag kan leta.
Min lilla söta julklapp jag fick. :)
2014-12-04 @ 15:45:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


varför..?

Vet inte varför jag jämt ska låna hemska böcker, och titta på hemska filmer, som är verklighetsbaserade, fast det kanske är just därför jag gör det, för det hänt. Har läst två böcker nu, en om förintelsen, och tittar just nu på en dokumentär, överlevnaden, ss soldster, vittnen, berättar. Bara nu gråter jag, och får "-ont-i-magen- dåligt- samvete", eller hur jag ska förklara det. Hur kommer jag reagerade när vi åker dit och ser dödslägret, auschwitz på riktigt. Men det är nått man måste se. Appropå helt andra saker, den andra boken jag läser, handlar om epilepsi, om jag levt för 100 år sedan, hade jag ansetts som brottsling, och sjukt störd person, som måste låsas in på mentalsjukhus. Bära tvångströja, jag känner mig iof som en idiot, ingen fattar hur jobbigt det är med anfallen och kramperna, och hur lång tid det tar, innan man "repar" sig efter ett anfall, kan ta flera timmar, dar. Jag hatar detta helvete.
2014-12-03 @ 13:57:08 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


jävla Fan.

Hur Fan ska jag fixa skiten med tandläkaren och glasögonen? ?!!!! Fick hursomhelst brev att jag kan få rabatt/billigare/hjälp eller vad man säger, med tandläkaren, eftersom mina två helvetes jävliga sjukdomar förstör mkt.
2014-12-02 @ 22:49:53 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


trött, Slut och post.

Är så jävla mycket jättetrött hela tiden. Kan inte sova, blir så rädd att få ett anfall, pga. Dålig sömn. Ville och orkade inte åka till gylle idag, men gjorde det ändå, fick akupunktur, men jag fick värsta ont i tinningen, så nålarna togs ut efter bara 20 min. Jag trodde att jag skulle få ett anfall, för jag kände mig som jag brukar innan jag får ett kort eller långt anfall. Jag känner mig så maktlös och trött på allt. Jag känner hur min kropp hatar mig. Jag ger upp snart. Fan. Skit samma, fick ett efterlängtat paket idag :)
igentligen har jag inte råd att slösa pengar på filmer, men jag gör det ändå. Dum som jag alltid varit, gör jag det ändå. Men jag tycker om att se på film, får sitta och analysera dom efter, jag får annat att tänka på, än mina jobbiga sjukdomar, och min ständiga sömnlöshet.
2014-12-02 @ 22:43:44 Permalink Allmänt Kommentarer (11) Trackbacks ()


mössens julafton

Har hjälpt m att styra en julsaga, alltså "rekvisita"/tillbehör" till sagan.
2014-12-01 @ 21:01:00 Permalink Allmänt Kommentarer (2) Trackbacks ()


1 december.

Några av mina snyggaste "julgranskulor".
2014-12-01 @ 13:55:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0