kalmar och lite gbg.

klassen åkte ner till kalmar för några kuliga dagar och träffa underbaraste carolinen och se teater, åka ut på ölandsbron, gå i nagiala vid kungens hus och höra enhörningar, röka lycky och bli fulla, gå på krogen och dansa och bli mer ännu fulla. gå på efterfest och dansa till blondie, gå därifrån och gå hem till svanen mitt i natten vid tre, men är inte hemma fören vid fem. hannavafan. tappa bort gullig klänning och daggen var braig som lärare. kalmar var jättekul, saknar det redan jätte mycket.

sen åkte jag till borås, lekte en stund med ninan innan vi åkte bort till jenny och firade hennes 21 årsdag, fast vi missade ju dock tåget så dom kom och hämtade oss, och vi gick med partyhattar och serpentiner på stan och gick på god thairesturang. sen hem och se gammla beckfilmer,

jag sov på golvet, och snyggerican ringer mig vid tre och vi pratar, sen till frukost blev det prinsesstårta från kalaset igår, sen åkte jag tåg hela jävla dan och var på asdåligt humör, nu sitter jag hos calle och josefin och tvättar kläder, ska nog gå hem till mig sen. igentligen vill jag också vara i amsterdam, men jag vill hellre vara hemma.

jag är tjock och har ont i hjärtat. tornet välter nog snart.

ark.

jag har nog inte vart på en så grymt bra konsert som jag var på igår. the ark väcker verkligen alla jävla känslor man har i kroppen. ena stunden var jag tipp topp, dansade hoppade, sekunden efter stod jag och as grinade. dom var verkligen grymt bra. otroligt jätte jätte bra!

jag köpte som vanligt upp massa drinkar för mina tåg pengar, men det löste sig, men jag fick gå från söder till centralen, det var rätt kul ändå. jag sprang runt och sjöng och var full med mej själv. sen ringde jag som vanligt och väckte m och svammlade massa goja. hon börjar nog bli van.

jag älskar erica i min klass. hon är bäst. hon är så jävla vacker. så jävla bra. så jävla underbart.

skola är icke kul, med en natt utan sömn, men det är det värt, massa bra bra jätte bra ark och dans och kul och drinks och lucky och vin och annie. puss puss till henne.

sen så måste jag tilllägga en annan sak som inte har med detta att göra; sluta leka rockstjärna. bara för att du råkar vara lite känd så behöver du inte bli helt kooko och lökig mot dom som såg er från början när ni inte fanns.


tre år.

snart har tre år gått sen "det-man-inte-pratar-om" började. varför, varför skulle jag tänka så som jag gjorde då? jävla fan. jag förstår inte hur jag själv fortfarande kan leva. seriöst. jag fattar inte hur min kropp har pallat med allt som jag har och fortfarande utsätter den för. jag misshandlar den som fan och slutar inte. jag är fan beroende 24 timmar om dygnet av det jävliga jag gör. men jag hatar det. jag hatar det så jävla mycket! kan jag inte bara få vakna upp och allt var som förut, och sen på kvällen massa underbar träning. alla roliga tävlingar man åkte iväg på. det är ju bara att glömma. jag orkar ju fan inte ens gå en vanlig promenad utan att jag blir trött nu. kan inte mitt hjärta bara stanna, jag får åka in akut och dom talar om för mig att jag hade tur som överlevde och dom talar om för mig på allvar "nu jävlar hanna är det du som tar tag i det här. du har två val, anntingen får du leva och bli gammal och se dina barn växa upp, eller så ger vi dig max 5 år till." jag leker med döden, varje dag, "du tar långsamt livet av dig hanna". ja, jag gör väll det. man är fast i detta helvete, för rädd för att bryta sig ur, för rädd för att försöka. jag vet inte alls vad jag vill. jag ser bara att allt är hopplöst och jag dansar på lina, men den blir mindre och mindre uppspänd för var dag som går, tillslut kommer jag inte klara hålla balansen längre, och ramlar ner. och är borta.

nej, ett glas rödvin och en lucky skulle inte sitta fel, sen blondie över det hela som pricken på iet. jag gör som jag brukar, blundar och låtsas att allt är bra.

hata.

fet. hata.

laddaren.

jag storstädade min lägenhet idag. det behövdes. jag kände mig jätte duktig. bralls och jag köpte laddare på kupolen, eftersom jag har glömt min någonstans. ikväll ska vi dricka jordgubbsvin, röka lucky och lyssna på bra musik och ha mys.

och jag har gått runt i en av pappas gammla skjortor idag. då känns det nära liksom. kom tillbaka :`(  jag älskar dig.


gör det.

det känns så himmla skönt att vara arg på dig. du är astatt. på riktigt. Fast igentligen har jag ingen riktig anledning att vara arg på dig, men om du beter dig som du gör så får du skylla dig själv. Det var ju lix i femman man höll på med sånt som du gör nu och du är lix femhundra år äldre än mig. väx upp någon gång.

kom.

 
jag älskar dig så mycket att jag hatar dig. förlåt. kom tillbaka.

varför?!!

jag blir så jävla förbannad på mej sälv. varför skulle jag tänka så där cpstört för snart tre år sen?!!!! jävla abjs också. om det inte hade kommit sånna tankar så hade jag fortsatt med gymnastiken än! och fan i helvete att det blev så. jag älskade ju verkligen den! så förbannat jävla mycket!! varför varför varför skulle jag tänak så snett??!!!

det

 
 
hatar det, tjock. hatar det,tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. hatar det, tjock. HATAR DET

borta.

Från och med............NU! är du ute ur mitt liv. har inte den blekaste aning om vem du är. nästan så att jag vill säga till dej att ge tillbaka det röda armbandet. du förstår, det är bara dom som ligger extra nära mitt hjärta som får sånna. och eftersom du är borta från mitt liv nu, så, ja. give it back.

"are you working tonight?"

ha en hel crazy dag. det blev jess och mitt måtto under våran tripp vi varit ute på. berlin, bremen och luxenburg. och det må jag säga. helt kooko lixom. fan man kan inte vara utan dom där filurerna från borlänge och karlstad. dom är bäst och vi är bäst. lixsom.vi bodde på assnyggt hotell i bremen. ja tappade bort jess efter giget, men dom hjälpte mig att styra upp taxi och sen beslöt vi oss att hänga på till luxemburg också. ångrar defenitivt inte det. jag och vic har årets absoluta bästa bild. inget slår den. fiskmunn. HAHAHAHA!! swimmingpool är min nya favorit drink, den ser ut som klor, haha, men är väldigt jätte god. berlin var fullt. för fullt. men kul ändå. som vanligt. aldrig tråkigt med hets, plums och mj. kul kul jättekul! jag är då den som är hon med lucky strike i handen. alla dras till mej som jag vore en magnet när jag har det. haha. det är kul. jag hade ett vadslag, så nu är jag svarthårig igen. snyggare. faktiskt.

i luxemburg var det, ja, lite annorlunda än germany. nog att det är mkt sexshopar och nattklubbar i hamburg, men luxenburg var sjukt. jag kanske inte gjorde saken bättre av att jag sprang runt i min polishatt, inte konstigt att vi fick frågan ?are you working tonight??

jess är bäst på att köra bil. världens bästa driver. någonsin.

cheers.

RSS 2.0