nu ringer det. ^^

årets första ringblomma.

Kristina.

(Vet ingen familj/ inga folk som firar namnsdagar, eller kommer ihåg att säga "Grattis på namnsdagen". Vi gör det iaf.) Vi har tup jämnt "firat" våra namnsdagar på ett eller annat sätt. Nu är vi bara tre kvar i släkten med namnet, men det ligger generationer långt bak i tiden. Tror jag. Släktdrag. Haha^^.
skon fick en plats vid dom andra "enbeningarna", och kortet "går" till ögonen. danke och merci, mum und SiS ♡♥♡♥

back on the Wall.

Den kanske får hänga på väggen istället. BTW, jag har satt upp mina affischer again. Känns mysigare och lite mer hemtrevligare. För min smak iaf. (eller vad man säger).

stick.

Jag var och tog en massa blodprover, hon fick sticka om, "dom tanka ur halva blodomloppet". (Becks granne säger så i en av beck-filmerna).
ser inte så mkt ut, men nu är jag blågrön och har fått fler små blåmärken på armen, som nån har bitit mig. (Intresseklubben antecknar).

körsbärsträd.

Idag hjälpte jag mamma att såga ner ett dött körsbärsträd, som hon har i sin trädgård, eller ja, jag knappade grenarna hon sågade ner, och höll koll på att hon inte ramlade ner, det är ett stort träd, så vi orkade inte med hela. Intressant, antecknar någon ? jag fick en fin liten marilyn Monroe tavla, som tack för jag skött om hennes trädgård och "djungel" på altanen, när hon varit borta.

17 juli. 9 årsedan.

Igår var det 9 årsedan pappa for till nangiala. ♥ Mamma och jag hälsade på pappa&farmor, och satte nya blommor, och så hälsade vi på och planterade hos morfar&mormor. Jag ville plocka massa fina blommor och göra tre buketter, men det är så dåligt med det, så jag gjorde tre hjärtan ist. (Det tredje satte jag hos elin).

.


slarv.

Har lyckats tappa mitt epilepsi armband.
Jag mejlade att jag ville beställa ett nytt, fick till svar; "vi är på semester, öppnar först 6 augusti". stört. Hursomhelst, jag hittade på mina märken från mitt förr förra armband, som gick sönder, och har försökt gjort ett likadant, så länge. Det blev ganska okej. Får duga tills vidare. Över und ut. /H.

i förrgår.

I förrgår var jag, SiS och Nina F till museet i säter, mentalsjukhus museet. Det är intressant. Tror jag vart där tre ggr nu. Tur att jag inte levde då det begav sig. Epilepsi klassades som en sinnessjukdom. Sen åkte vi och tittade på turkost vatten, (gud vad fjantigt det lät.)
nu ska jag låna en bok guiden "tipsade" om.

14 juli.


RSS 2.0