hell.

Finns så mkt jag vill skriva om, och berätta, men hinner inte, har inte tid, kan inte, orkar inte, osv. Osv. Skit samma, hur som helst, just nu är mer än allt skit und as hell, bla. Har fått sjukt mkt utslag i ansiktet och på halsen, och andra ställen, som är mer privata än ansiktet, har värsta ballong mage hela tiden, jag är sjukt fet och ful och äcklig, är trött as hell, och ser och känner mig helt fuckd up. (Stava bättre om ni kan).

ännu en till marilyn kraschad.

Har lyckats haft sönder ännu än fin marilyn mugg :( Jag tänker försöka laga den, även om den inte går att använda.

fix till m's kids.

Har börjat styra lite fylla år kort till mammas kids på hennes jobb, jag tycker det är kul att få hjälpa till, och kissen blir glada, och jag får beröm, för en gångs skull.
Flera kort är på g.

jobbigt kliigt.

Äckligt, sjukt, drygt, kliigt, vad det kliar om halsen. Det har börjat dyka upp utslag i ansiktet, nästan som små äckliga blåsor, som varar och blöder om jag kliar sönder dom. Usch och snusk, och helt drygt. Antecknar ni?, mitt dagens löjligaste och viktiga ilandsproblem. Lök. Över und out. /H.

blandat

Fan vad cancer är en riktig jävla ini helvetes skit sjukdom. Vad fan blev den uppfunnen för?!!! den bara förstör, var Jesus och gud arga och bestämde sig för att uppfinna äckel - sjukdomen, för att straffa oss, eftersom vi förstör hela jorden, med alla avgaser, kemikalier, kärnkraftverk, bomber, vapen, osv. Osv.
Fan vad jag är arg och ledsen just nu, och mitt "dagens ilandsproblem", är mina jävla utslag, och andra saker jag måste stå ut med, jag har säkert blivit allergisk mot mjölk / mejeriprodukter igen. Och Fan vad jag är fet o ch svullen, men jag får väl skylla mig själv. Det är ju bla. Mitt eget fel TT jag ser ut som jag gör. Nu nått helt annat!, kolla vad supersnygg min stora sis var på "det hon var med jobbet på, temat var rocktema". Hon fick låna kläder av mig, jag tycker hon ser helt sjukt super snygg Ut!

blomms.

Jag kom fram till att rosor, och gullvivor är mina favorit blommor, mest gullvivor, synd att dom inte finns vintertid, när vi bodde i kyna, hade Fler olika sorter, gula, röda, orange, lila, osv. Appropå annat, jag tror jag fått nån konstig sjukdom/smitta/allergi, eller nått, jag har sjukt mkt konstiga utslag, jag blöder näsblod, och utslagen är på alla möjliga wierda ställen.

fp.

Jävla Fan i helvete vad jag är ledsen, och fet och äcklig och trött och arg, på allt, är så jävla äcklig, nu tänker jag fan gå ut och röka, fast jag inte vill, och tycker det är äckligt, men nu gör jag det ändå. Fan i helvete för allt just nu!

taken3

Jag und jimmy var på bio igår, vi såg Taken3. Det var lite som en "födelsedagspresent-ses-umgås som vänner- ha trevligt osv. Kväll". Filmen var bra, fast jag brukar tycka att Först alltid är bäst, när det är "fortsättningar", och tvåor, treor, osv. Det blir så dåligt på nått sätt, fast nu när jag tänker efter så gillar jag fan inga efterspelare, äh, vafan, skit samma med allt., jag fick träffa jimmy, bara det gjorde min dag, så tack jimmy för du ville hänga på, på bio.
Appropå något helt annat, mitt huvud är helt sprängfyllt, alltså det gör ständigt jätteont. Och så hatar jag mina jävliga äckel sjukdomar, så in i helvetes jävla fucking jätte mycket, jag känner hur jag blir sämre, biverkningarna från en av medicinerna är helt jävliga. Fan vad jag hatar mkt just nu, jag förstör ju bara. Jag har fått fler blåmärken , jag är ständigt trött, och en av dom jävligaste biverkningarna är att jag blir lätt arg och irriterad, kanske inte låter illa, men om man blir arg för minsta grej, så är det ett helvete, jag blir arg för inget, och folkm tror dom gjort något fel, men dom inte gjort nått. Som vanligt, allt är mitt fel. Jag lyckas med inget.

finn felet.

Finn ett fel;

d

Ahh, shit och Fan osv. Jag är så otroligt mycket sjukt trött. Vet knappt vad det är för dag, känns som om det är helg. Men jag vet att det är tisdag. har så sjukt ont i huvudet,och jag har blåmärken på ryggen, mamma sa att jag såg misshandlad ut när hon fick se dom. Lika rätt åt mig. Jag är ju ett äckel, misslyckad person, mina så kallade vänner jag trodde jag hade, svek mig. När jag var som sjukast i b och e, jag är fortfarande Det, trodde jag att någon skulle ge ett livstecken åt mitt håll. Men nej. Och jag säger åter att jag inte tror på "gull-förlåt-så mycket" efterprat. imorse kom det folk från tunabyggen, för att kolla/fixa nått med toan. Jag hade sagt att dom kunde gå in fast jag inte var hemma, men ändå ringer dom och frågar samma sak igen., men gjorde inte så mycket mig nått, 5 snygga karlar i dörröppningen, som frågar om det är ok att dom fixar i badrummet. (Fattade inte riktigt varför dom var så många, men jag tror det var typ en tolk, några lärlingar, eller vad det heter, och en riktig. Typ. Kanske. Jag vet inte. )

vetejh.

Fy Fan, Fan i helvete vad jag är ledsen, och fet och äcklig. Jag är helt äcklig jättefet och ful. och svullen, tom. En av mina lärare under gymnasieåldern påpekade det. Jag skulle fan aldrig ha blivit född. Jag förstör ju bara, jag lyckas med ingenting, jag har två sjukdomar som klassas som mentalsjuka. Blåmärkena ökar på ryggen. Jag visade dom för m, hon tyckte jag såg misshandlad ut. Tur att jag inte levde för 100 år sedan, då hade jag blivit mördad för längesedan. (Då trodde man att epilepsi/fallandesjukan var "djävulens verk". jag är fet ful och äcklig. Jag är inte värld något, jag är helt fucking äckel kass! !

sjukhusbesök.

Igår följde jag med mamma till falun, hon skulle på besök, det skulle ta ett par timmar, så jag tog med min present jag fick av jimmy, att sysselsätta mig med, så igår var jag på mando konsert. (Kan man säga^^). tur att sis kunde köra oss dit, sen tog vi buss hem, som tur var kunde hon hämta oss i stan, tur var det, m var helt Slut efter sin "operation", och jag kände mig trött, hade sovit 4 timmar på två nätter, och hade samma känsla i kroppen, som jag har innan ett anfall. När Jag var påväg till toan när jag kommit hem, kände jag att "nu kommer jag att svimma", jag hann lägga mig ner, vaknade upp 10 timmar senare, med blåmärken på ryggen och en bula i bakhuvudet (oturligt nog just på mitt gamla "märke"/ mitt hack/hål från min hjärnblödning). Kanske var meningen, bara för jag passade på att förnya mitt recept för min epilepsi medicin. Gud är aldrig på min sida nu förtiden, har han aldrig varit, fresten.

Det här med "storm-namn". Bla.

Verkar som det dragit in en någorlunda jobbig snöstorm över dalarna. Iaf i blge, storm, och storm, men ett sjukt jobbigt, blåsigt, hårt snöoväder iaf. Tror vi blev nästan 3 eller 4 timmar sena i planeringen. Tur att vi hade bil idag, även om vi blev hundra år sena, så hann vi med allt vi skulle. Tror jag. Jag iaf. Och jag har hunnit slänga ut gran, och jag har oxå planterat om farmors physali-planta. Tror det är tredje eller fjärde gången jag gör det, och hon hade ju oxå gjort det ett antal ggr, när hon hade den. Undrar hur gammal den är?... och sen så det här med storm namn. Stormen Gudrun, hur fick den sitt namn? Jag vet knappt någonting om alla "naturliga naturkatastrofer/händelser osv, som händer och hänt, men dom får ju alltid ett namn, men hur får "saken"/"händelsen" just det namnet,?, är det dagens namnsdagsnamn, eller hittar man bara på ett, eller drar man "lott", eller hur går det till? hursomhelst, har sjukt ont i halsen, huvudet och tungan är svullen, och mitt blåmärke har börjat blivit grönlila, och jag är tjock, har Blivit vet, hel fet, ser utom en svullen kokt falukorv.

? anfall?

Mamma var här lite snabbt för en stund sen. Hon undrade om jag visste det var hon som kom, jag sa att jag gissade det. Men tydligen så hade vi pratat i telefon innan, men jag minns det inte, och det var blod på mattan, och m sa att jag låtit jättevirrig, antagligen fick jag ett kort anfall, för har jättteont i kroppen och huvudet, och jag upptäckte flera blåmärken på mig.

ont

Min vänstra axel är typ helt lila-blå, och gör ont as hell. fick ett till anfall idag, kanske borde kontakta min epilepsi-läkare. Fast väntar nog till efter alla juldagar, får knappt tag på henne under "vanliga" dagar.

ont.

nytt äckel anfall, och tungan tog oxå stryk denna gång, plus revbenen. Fick säker ett anfall för jag hade så kul igår.

sen julklapps utdelning, osv ♡

Igår var jag und ninan hemma hos SiS, för lite julklapps byten, och trevligt sällskap. Ninan hade med sig goda kakor som hennes mum bakat, jenny fick årets snyggaste julkortsbestyren, och jag snyggaste memoryt, sko memory^^ Vi pratade gamla roliga minnen, jag skrattade så mkt att jag vaknade med träningsvärk i magen idag. Nina hade hittat små saker och brev vi gjort till våran gemensamma hamster, trixi, vi hade när vi var yngre, stackarn blev fraktades på pakethållaren, när han skulle "byta" matte, var tredje månad. Det är så himla roligt att träffa jen och ninan och prata om roliga, och wierda saker vi hade för oss som yngre, känns som om det bara hände för något årsedan. Jag mår alltid bra efter fått träffa sis och ninan samtidigt, och av någon anledning så händer alltid något oväntat när vi ska göra nått. Iaf Tack jen och ninan för en helmysig och roligt afton. bilderna är Jennys och ninans.
2015-01-02 @ 19:56:00 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


RSS 2.0