inte igen

ALDRIG MER IGEN! kändes som jag kröp på väggarna och kunde flyga. och jag såg alla möjliga saker som inte går att se.

hamburg

"one off them is writing about us (you+me) all over myspace. Like: "There were these two girls who took Oskar och Johan to their flat in St Pauli. They were sooo fucking drunk, they couldnt walk straight. They were both wearing soooo fucking short skirts+dresses with high heels and tops with no fabric at all. They were both anorexic + filled up with drugs..." Etc etc etc. "


haha. kan man se en lätt anvundsjuka bland tyskar? no shit. haha.


hultan

det var nog det bästa året hithills. vädret sög som fan, spöregn och minus ena dagen, brännande sol ena dagen. men var grymt kul. lätt. vi blev grannar med folk från finland. och seriöst. dom var hel tokiga. konstant vakna och konstans jätte JÄTTE fulla. men det var rätt kul att se. Jag såg typ inte så många band, jag hade iof åkt ner för mandos skull. det var lätt grymast. fett fett fett JÄTTE JÄTTE KALAS BÄST BRA!!!!!!! fast mando tyckte dock att det var det värsta dom någonsin gjort på länge. men det är klart, att komma direkt från ett utsålt tyskland med 70 000 i publiken, till "lilla hultan" så fattar jag. MEN DOM ÄR ALLTID! BÄST! jag träffade söta agnes, det var jätte trevligt att hänga runt med henne. jag träffade och pär. så nu vet jag en massa som inte ni vet. ha ha HA! det var hur grymt som helst på the ark, marken gungade av alla som hoppade! kerstin var BÄST på att vara snällast. jag vann lindas och min tävling. ops ^^ men men det var grymt kul, och ett extra stort plus till David och Gustav som körde :) det  har varit jätte kul. och gött att det gick så bra för what about a band? att spela också! kul kul :D

-kan man campa på roskilde?

-heter du laban? åh, som hunden!!

-men hanna va fan

-åh det här känns ju bra, stå och äta bullar och lukta på bajs

-kommer du ihåg mig?
--ja, det var du som tog mitt sugrör och du älskar min kompis.

-du ser ut som en kopia av ebba hultkqkist.

-hanan vi MÅSTE hålla oss till dom här två reglerna
20 min senare; -hanna jag bröt mot andra regeln --och jag mot andra

-äntligen ses vi efter tre dagar

-men vänd dig om hitåt, andra hållet, nej, vänta jag ser dig!

-kan vi inte gå förbi dom rädda barnen också?


lite goa komentarer och så där, mer finns :)

studenten

jaha. då har jag gått att jävla 12 åren i skolan, vad har jag lärt mig? inget vettigt som jag kommer ihåg. studentbals eftersläppet var grymt roligt. jag hatar falun över alla ställen i hela världen, men den kvällen var otroligt grymt rolig. vi var hemma halv sx på morgonen, sov några timmar, gick upp slängde oss i vattnet och solade och chillade hela dagen, mys. SnyggLindan, tack för en grymt trevlig kväll. vi fick båda det vi ville ha ; )

snart är det hultsfred! wey!! mando som fan!

bråk

jag tänker inte skaffa barn, bli tjock, trycka ut ungarna, se dom små liven växa upp, bli dryga tonåringar soh gör uppror mot föräldrana, dom blir stora och sen egna barn osv osv. jag vill inte skaffa barn, för jag är så jävla rädd att dom ska få en dålig mamma. jag hatar att min mamma inte fattar ett jävla skit. hon kan inte prata med mig, hon skickar sms och frågar. hon kan inte ens stå för någonting. hon fattar inte att jag är sjuk, hon fattar inte att jag lever i ett tyst helvete. jag har sagt det till henne flera ggr "men hanna, se det på ett subjektivt sätt" jävla helvetets jävla fan! hon fattar inte ett jävla skit. hatar hatar hatar.

sommar

nu känns det att det är sommar. på riktigt. sol på morgonen, så man kan sitta ute, en kopp kaffe och en lucky (två idag). det kan fan inte bli bättre.

längre.

är så förbannat trött på ditt jävla fyllesnack, alltid samma saker. jag vet att vi är med om samma grejer, och att det är ett helvete, men jämnt ALLTID på fyllan, ska du ta upp det. jag pallar inte med det. någon gång så försöker man att inte tänka på det, men det hjälps ju fan inte när du alltid ska snacka om det överallt. du gjorde mej besviken igår. du tryckte ner mig ännu längre ner under ytan, även fast du kanske inte visste att du gjorde det, så är det fanemej längre för mej nu, än det var innan du snackade.

jävla fan.

jag känner mig så fruktansvärt sviken. inte bara av en, utan av flera. dom som man trodde skulle ställa upp, dom som man trodde talade sanning när dom sa att dom trodde på en och älskade en. det finns inga ärliga människor. alla ljuger för mig. till slut är hälften av dom borta. hur fan kan folk tror att jag litar på dom när alla bara sviker till höger och vänster? hur fan ska man kunna lita på någon när man bara växt upp med lögner omkring sig hela tiden. jag får panik över allting, vart fan ska jag ta vägen nu? jag kommer sluta på gatan och samla flaskor. jag kommer inte få nått liv. jag är halvdöd nu. jag är så ledsen, så trött på allt. så JÄVLA besviken. "Ni två, ni beter er som två olika personer beroende på hur ni vill vara mot mig, antingen älskar ni mig, elelr så hatar ni mig, ni kan aldrig se mig som den jag är" fy fan. fy fan säger jag. ni två fattar absolut ingenting.


jag minns, jag hade inte täffat min pappa på två år och det första han säger till mig när jag ser honom är "försökte du få den perfekta målvikten den sommaren huset brann ner hanna". när han sa det till mig blev jag alldelles mållös. jag trodde inte han hade sett det, trodde inte han hade lagt märket till vad jag höll på med. men han hade gjort det, han hade haft det i sig i flera år. pappa jag älskar dig. FÖRLÅT FÖRLÅT att jag var dum i huvudet, förlåt att du itne fick se dina döttrar ta studenten, förlåt att du inte får se oss gifta oss, förlåt att du inte fick bli fmorfar, förlåt för att jag svek dig. JAG ÄLSKAR DIG. ALLTID

RSS 2.0