glöm det för Fan.


cykel problem. igen.

Jag har ständigt problem. Just nu med cykeln., som vanligt så lastar jag alltid tungt, brukar ofta cykla med två cykelkorgar, och har en full lastad ryggsäck på ryggen., hursomhelst, när jag slirade fram med cykeln från Lidl i torsdags, efter jag jobbat klart på myrorna , så oturligt nog hade jag converse på fötterna, så det var snorhalt att försöka hålla koll på cykeln, så jag gick med den, tur det, för plötsligt hör jag en slags smäll, och vänder mig om, pakethållaren har ramlat av/ lossnat, och hänger . Kollar lite och ser att skruvarna som skulle hålla den på plats var helt sönder rostade, och typ gått av. Jag fick släpa hela skiten hem, var som bambi på hal is, tog nästan två timmar, annars 10/20 min. Har kollat lite mer, tror man kan sätta fast/fästa pakethållaren med stripps, eller stripps, eller vad det nu heter. Själva "hållaren" är ju hel. Var hos m i fredags, och visade och vi skulle ha styrt det idag, men jag har ramlat, har slagit i näsan, blödde från båda borrarna, det var blod överallt., har varit helt halv död idag, näsan är svullen, ett stort blåmärke börjar synas, och jag är sjukt fet., bara ser hur fettet hänger och växer ut överallt. Fan vad jag börjar bli fet.

Fan för mkt just nu.

Har sån fruktansvärd huvudvärk. Fortfarande. Är så trött på den. Och denna jävla idiotiska inte kunna sova känsla. Det gör mina anfall bara värre. Jävla Fan för mycket just nu.

har fått värsta blåmärket på vänster höft.


19:50

Har sån fruktansvärd huvudvärk. Hela tiden. Känns inte som "förkylnings" värk, eller migrän., mer som att det sitter "fast" i huvudet. Det vill inte lossna. Som att jag fått ett straff som jag måste genomgå, för jag gjort massa fel i livet., vilket jag har, men jag är typ jämnt ledsen nu, känner mig misslyckad, och kan inget. Myrorna säger hela tiden att jag är duktig och bra, men jag tror inte på dom. Jag började ju gråta rakt ut, jag hade så mkt jag ville säga, men hade ingen att prata med, så jag bara hasade ut allting, till en av dom äldre, han påminner om morfar. Jag har ökat på mina timmar., känns bra, det är inte mkt, men mkt för mig, och vad jag orkar. Ibland har jag ju glömt tiden, och vart kvar fler timmar, för jag tyckt det varit kul och alla är så snälla. Har fått massa konstiga märken och blåmärken, och fick veta att mina värden inte var så bra, vissa hade blivit till det bättre, men jag ska inte oroa mig för dom "sämre"., sa dom som missade min borelia-sjukdoms-tid, och jag höll på att dö. Jag är trött på att bara få skit hela tiden. Nu blir det snart "så ska det låta".

dagen d. åt helvete. jävla huvudvärk.

As always, så jävla ofta/ibland,. Bilderna hör inte till texterna, men mkt av mina tankar är blandningar ihop av allt.

46.

46. Trodde siffrorna var felvända.

RSS 2.0