ibland


dop.

Åh jag var på ett underbart dop förra lördagen. Lille fina Arvid blev döpt. Det var värsta fint och mysigt. Jenny, Robert och Arvid ,, var Hur fina som helst.! Blev värsta nervös när prästen, Angerd pekade på mig, att jag skulle fram och fota vid själva dopsermonin.., när alla deras släktingar och vänner och som satt och grät. Men tror det blev bra. Prästen tackade vet inte varför, kanske. För hon döpt både mig och min syster, konfirfmerat oss, begravde både morfar, mormor, farmor & pappa<3 Men ibland fattar ingen. Som vanligt. det är inte jag, som blir wierd, konstig, och dum ibland.,eller uppför mig konstigt., den enda som sagt det och att hon förstår. Är hon <3

trevlig kväll. ja, förmiddag.

M hade skaffat biljetter till, Abba musikalen/ musik konserten. Den var verkligen super bra., iaf andra akten, då showade dom mer, sjöng mer Abba låtar, och det var så bra på slutet/sista delen, när dom sjöng och dansade, jag ställde mig upp och dansade med och klappade händerna, efter några sek. Gjorde halva salongen lika ^^ :} Flera ställde sig upp och dNsade. Det ty ute jag var kul. En kille som vuxit upp mkt, var med, trodde knappt det kunde vara han,men det vet jag det var., jag pratade lite snabbt med Daniels mamma, men sa att han inte alls skulle veta vem jag var, men att han tränade i kill gymnastik laget. Och vi var ju på sån högre nivå än dom, olika divisioner. Jag hade snyggare och snyggast skor iaf., jag kunde hört av mig, så jag oxå fått dansa runt på detta var det svårt.typiskt'/ över ut/ Hanna Filipsson.

falun. skor. osv.

Var i Falun igår med Marie und mun., värsta kul och trevligt,och Nicke <3 jag hittade två par skor, secondhand, värsta fina!!!!!!!!! Ett av paren kan jag nog ha till dopet. Håller på å att styra värsta snygga kortet till lille Arvid till dopet.

RSS 2.0