Mums

Mums med björnbär tycker Maya ❤️❤️❤️

Värt?

Har helvetet varit värt det?
Jag vill slippa detta helvetes jävla helvete. Ska ut på världens början av ett helvetes slut imorgon. Hoppas jag., är skiträdd, nervös, ”inte-veta-nått”, glad??, nyfiken??., Jag HANNA tänker försöka som fan iallafall! Du din djävul ska INTE få bestämma mera! Fuck off you fucking fucker idiot!

Rött

Rött är en trendig och trevlig återkommande färg! Och så en snygg kavaj till det och du har allt 🥳 Välkommen in imorgon när vi öppnar klockan elva!

Rädsla.

Nu har jag satt in 600 till dig. Vet inte hur vi kan göra/jag vill/jag vet osv., är rädd, allt blir nytt . Att du ställer hit en låda, lämnar en, jag hämtar en efter tre varje dag, jag kanske kan äta en hos dig, eller vi här, eller ÅH FAN VAD JOBBIGT DET ÄR!!! Jag vet inte alls! 😭😭 Du kommer att klara det! ♥️♥️♥️ Jag känner otrolig panik, så mycket som ska göras, ändras, ätas känns oxå. Men tror fan heller, det blir ju inte alls dessa mängder som blir nu, som kommer., djävulen säger nej hånar mig, men JAG HANNA ska klara detta!!!!!

Maya ❤️

Helgmys!
❤️❤️❤️

Höst 🍂

Välkomna in imorgon och välj o vraka bland höstens snyggaste färger o mönster! 🍂 Vi öppnar klockan elva 🥰

Calle 🎶

Kort, men otroligt jättebra spelning med Calle ikväll! ❤️
Behövde verkligen det, och hade värsta mysiga o trevliga pratstunden med han innan 🥰

🍒Sylt

Har aldrig gjort körsbärs sylt förut, men nån gång ska vara den första 🍒

Abc

Igår var ett av mitt livs jobbigaste ögonblick. Så jobbigt, så jag ville inte, så nervöst, så skämmigt, så jobbigt, fan vad jag inte vill ha det så här. jag, HANNA vill må bra!!!!!

Maya ❤️

Hundvakt i helgen till världens bästa Maya ❤️

🦂

Lite stickat för regniga dagar, och mer att fynda inför skolstarten 🥳

17 år sedan

17 år sedan idag du hamnade i jorden. Hoppas du har det bra, kanske du drar dina sjömanshistorier för Elvis, samtidigt som han spelar och du meckar med hans bil, du var en pappa som verkligen kunde allt ❤️

Första

Första omgången plommonsylt för i höst 🥰

❤️

Nu tror vi och hoppas på att du blir bättre och bra snart! ❤️

👠

Dom börjar få sin rätta plats tror jag.

Sol inne

Regn o rusk ute, men inne hos oss lyser alltid solen för fynd sugna! 🥰 fynda snyggt, nytt, gammalt, inne, ute, allt du kan tänka dig. Vi öppnar imorgon klockan tolv, välkomna ❤️

Nya färger till garderoben 🥳

Jeans fungerar alltid!
Sen har vi oxå dom fina ”halv-sommar-färgerna-mot-höst” färgerna som slår stort i garderoberna 😉
Välkommen in imorgon när vi öppnar klockan elva!

14 år sedan 💜

I måndags 14 år sedan ett sista farväl till dig.
Elin, my love, min kära älskade kycklingsöta Elin. Älskad och saknad, så in i h* mycket! Du är och förblir alltid bäst, och vi hade vårat vårt., alla våra minnen, äventyr ”nu kommer dom!” finns kvar. Ett tag var det du och jag mot resten!

RSS 2.0