kycklingfötter

M under ihop tog en sväng förbi norra backas alla affärer, först Ikea. Gick vilse som vanligt, sen Clas ohlson osv. hittade på en del rosa praktiska, bra-att grejer. Sen blev det stan och sushi. Och så handlade vi i frukt, bröd osv. Saker stånden. Sen kom värsta häll regnet, gud var nog arg, det var hur varmt och soligt som helst, och helt plötsligt öser det ner regn. Jag är sjukt trött. Hela tiden, och har ont i mage och huvud, fast tror jag vet varför. Men vet inte om jag ska skratta eller gråta. Över under ont. /H.
behövde en ny dosa. Anledningen att jag skrev kycklingfötter som rubrik, var att vi åkte förbi en thaiaffär, vi skulle köpa stora räkor man grillar/steker. Vi stod och letade i frysdisken, mamma såg någon "påse" som jag tyckte såg ut som bläckfisksdelar, eller nått, så slängde hon typ påsen ifrån sig och sa, i den vill du i te veta vad det var, då vart jag ju tvungen att kolla. det var frysta flydda kycklingen! ! Usch vad det såg äckligt ut. Jag gick och pratade om det värsta länge, det är ju typ samma sak som att se revbensspjäll, kycklingvingar osv. Men detta hade jag aldrig sett förut.

snigelns visa.

Idag cyklade jag och m till kupolen. Vi skulle styra upp med min medicin, det gick åt helvete, precis som jag trodde. Men en liten del "gick" igenom. sen skulle jag styra kajalpenna, men tyckte 80 kr var för dyrt, då kan jag lika jämna använda en vanlig penna, men hittade en randig tröja, måste vara första klädesplagg jag köpt på typ 2 år. Vid kassan så fanns det en samling typ nyckelringar, som "innehöll" en liten mini mascara, Evelina och puder. Perfekt att ha "bra-att-ha-neccesär-bagen". Och rosa är dom oxå :) Vi var in på Ica en snabbis, sen köpte vi varsin God mjukglass, mumsigt! M köpte en liten pixi bok till mig, bara för att. Snigelns visa. Ni som fattar, vet varför.

en sak.

Fick veta en sak, bla., när dom tog massa prover på mig i Falun. Trodde först att det betydde det jag trodde, men sen var det tvärt om. får se om något blir som jag trodde, eller vill säga trott i hela mitt liv.

tankar.

Känner mig fort. Trött sen anfallen jag fick i torsdags/fredags. Men bättre i. Måste lära mig mitt nya "system" med mina tabletter jag är tvingad att ta. har fort, svårt att sova. Måste väl försöka "anpassa" mig, som man så fint säger. Jag saknar farmor., hon visste att jag hade epilepsi, och att "mia" kom på besök ibland. hon brukade lyssna, och kunde prata, fast hon kanske inte förstod allt riktigt, men hon lyssnade, vilket inte två andra gör, fast jag ber om det. hursomhelst, vi kunde prata öppet och rakt för varann ♥

ännu mera rosa stuff.

Vet inte varför, men jag har fastnat väldigt mycket för rosa just nu.

1/2 födelsedag. nästan.

Blev lite som en halv födelsedag, nästan. Marie och m hade styrt paket. av sis♥ fick jag fint kort.

Kristina dag, och sjukhus.

Det var planering för minigolf, istället fick jag ligga på sjukhuset, det visade sig att jag först fått ett litet anfall, då hade jag lagt mig ner, men sen fått ett större. Marie och mamma hittade mig helt bortslagen/utslagen. Jag minns allting, vet att jag träffade emot väldig mycket för jag ville inte in till akuten, ambulansförarna sa att det var ett "gott" tecken, betydde att jag var vid medvetande. nu säger jag som jag tycker, förbannade skitungar! !!!!! Dom var ivägen för ambulansen, ungjävlarna höll på leka med hissen, det stod cyklar och barnvagnar i trapphuset. Man får INTE parkera sånna grejer, Ian det skulle bli akut om något, som ex nu. m ringde ttunabyggen, om att dom måste skicka ut brev till alla somalier, eller vad dom kommer ifrån, att dom ska följa reglerna, som alla andra.

namnsdag.

Fick ett brev av SiS för några dagar sedan, har inte öppnat det, gissar att det är för namnsdagen 24:de. Vi har alltid småfirat namnsdagarna i vår familj, så 3 st blir firade imorgon, m får iof. Dubbelt Grattis. M kom förbi med en liten present idag. Gav henne en tidigare, men hon ska få en liten blomma imorgon. och imorgon ska jag undrar Marie spela minigolf! :) värsta kul det ska bli!
2014-07-23 @ 22:34:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


3:de besöket.

Idag blev det tredje gången jag fick besök av tvungen. Mitt kylskåp fuckar sig. Om man råkar ha kylskåpsdörren öppen för länge, så börjar den pipa. men nu har den börjat pipa konstant, vet inte hur många ggr jag fick gå upp i natt, och försöka "fixa" det. Jag ringde, en kom hit, det första han sa när han kom in var att jag hade en väldigt fin lägenhet :) han hade innan varit och installerat kylskåpen i dom nya lägenheterna, och det var typ samma fel. Han skulle höra av sig senare när han fått veta lite mera, från dom andra "jobbgubbarna".

klumpig som jag är.

Lyckades ha sönder min kära Marilyn Monroe - parfym. :( råkade putta till den. Är värsta ledsen, dels för att det var hennes parfym, och att den kom från farmor. Tänker försöka klistra ihop flaskan iaf.

dörren.

Somnade 7 i morse. nu har jag börjat få sömnrubbningar igen, eller vad det heter.. får ta upp det på onsdag. blev väckt tjugo i elva av att någon ringde på dörren. Jag typ flög upp, och öppnade, hade en aning om vem det var, men trodde att dom skulle ringa först. Jag stod där yrvaken och haft påklädd. Jag struntade i det, ville bara få min dryga balkong dörr fixad. och det blev den. Nu kan jag äntligen veta att ingen kan ta sig in när jag är borta. om den skulle få för sig att funka igen, så vet jag hur jag kan fixa den.

gott.

Jag gjorde en smootie, eller hur det nu stavas. vindruvor, jordgubbar och honungsmelon. Den blev riktigt god! nu ska jag cykla iväg och köpa mera vindruvor och melon, och kanske jordgubbar, om dom inte är allt för dyra. över och ut / H.

grav besök, strutsar och Jimmy.

Hade skrivit värsta långa inlägget, men det försvann, jävla lök oxå!!! nu får det bli i ett kortare drag istället. I lördags blev det plantering, strutsbesök, och Jimmy. planteringen blev gjord ett par dagar senare än vi bestämt, pga. Mitt äckel anfall. Vi åkte förbi strutsfarmen, dom små var riktigt söta. senare åkte jag undrar Jimmy till mig, för fika/mellanmål, och spel med noshörningen Nelson ^^

balkongen. just nu.

kryddor
tomater
gurkor
citron/lime chili
outslagen chili
röd chili, påväg att bli iallafall.
Minns inte vad blommorna heter.
en del av "hela"

äckelanfall. igen.

Trodde det var torsdag, men visades vara fredag, jag vaknade på balkongen, blev skiträdd och äcklad, bokstavligtalat. hade fått ett anfall, när jag "vaknade" upp hade jag ont i hela kroppen, pannan, hakan och ena armen fick ta smällen, och såklart hela huvudet. mina ben fick sig oxo en rejäl smäll, dom ser ut som elefantben.

ugn/ung och dum.

Igår skulle jag använda ugnen, hade bröd jag bakat klara, jag satte in dom och satte på ugnen, den brukar börja låta när den är tillverkat varm, inget hände, jag öppnade ugnen, den var kall, men lampan lös. ingenting hände. Inte ännu ett problem att lösa tänkte jag. så idag ringde jag och felanmälan, han sa han skulle ringa vatthammars (stava?) han kom nästan på en gång. När han satte på den, så fungerade den. Jag var bokstavligt mållös. Det visade sig att jag hade haft "barnlåset" på. Det har aldrig hänt någon gång, när ja använde spisen första gången, fattade jag direkt vad det var. Igår gjorde jag inte det, Snacka om ugn/ung och dum.

8 år

Det har gått 8 år, sen pappa åkte till nangiala.

noshörningen Nelson

Bästa innan kom förbi idag en snabbis ♡ jag fick min julklapp, haha : ) när SiS och vi bytte fick jag en sak av innan, som jag redan hade. komiskt nog så hade innan köpt den julen innan ^^ denna hade jag inte, vi drack te och invigde klappen, ett spel. Det var förvånande nog väldigt svårt, men kul. tack för en trevlig data Nina !☆
ninan♡
julklappen.
innan hade målat naglarna som melon - halvor.

ibland blir det qw.

Igår, eller ja, tidigare, så blev det inställt igen. (Såklart, när vänder min lycka?) när jag äntligen träffat en person jag tycker om, litar på, som lyssnar, kan förklara, osv. så slutar hon. Fan och åt helvete osv. fick nummer och en tid hos en "ny". Vad händer, det blir inställt det oxeå. När fanns ska vi få vara glada. den ultimata och braigast just nu är ju SiS. Hon har fått sitt dröm jobb,2 jag lyckas med inget, får inte dom jobb jag vill och kan, och körkort får jag inte ta, pga. Min epilepsi. Och jag är sjuk.

kort samtal.

Blev både glad och förvånad när jag fick ett samtal, i onsdags, från SiS ♥ det blev väldigt kort, hon jobbade samtidigt. Men kort är gott, bättre lite än mot, eller vad man säger.

ont.

Benet slutar aldrig att vara och blöda. det bara rinner hela tiden, ont gör det oxå. Fattar inte varför det gör så ont. Men det är väl oftast dom mindre såren, blommorna, eller vad det kallas, som gör ondast.

nu kan man iaf använda vattnet.

Igår var det massor av olika "fixar" personer hos m och skulle styra, jag kom dit när några åkt, och hon väntade på ännu en.vi hade en del ärenden att utföra, så fick hann Bar "T emot" honom, inne vi drog vidare. När vi var back hade han nästan fixat allt. Dvs. Allt så att man kan använda dusch, tvätt och toa, imorgon eller när det nu blir, kommer dom SM ska riva ut badrummet nere och "göra" om taket. Vi får hoppas att det inte blir som i drömkåken, men något åt det hållet vet vi att det kommer bli. när fan ska allt vända och bli bra.??!!

3:de gången gillt.

Nu har namnet Jimmy dykt upp på 3 ställen. när jag fick veta det, trodde jag det var ett skämt. Jag kanske faller för just det namnet? man får väl se i framtiden.
Över and out. //H

badrummsolycka

För någon vecka sen så bröt helvetet löst och en ny "Noaks flod" eller vad det heter, i ms badrum. vi gjorde ju om det så det blev ett flashigt bubbelbadkar, ist för all bråte som var. Nu, bokstavligttalat regnar det inomhus. Imorgon kommer äntligen folk som ska försöka styra upp det. ber till gud und björn dixgård att det blir fixat. vi har haft nog med problem att styra.

sushi

Jag und m styrde sushi för någon dag sen. dom fula har jag försökt styra, och dom snygga har m gjort.

halta Agda.

Finns det inte en text, låt eller något liknande där det handlar om en höna, halta Agda, Ada eller Lena, eller vad det är. känner mig så. kan knappt röra benet, har sjukt ont, fattar inte hur det kan ha blivit så. men det är så sjukt äckligt sår, Blod och var rinner, och jag är svullen som en upplåstbar elefant om vänster ben. har varit ett sjukt äckligt åskväder för en stund sedan. Jag är rädd för åska och blixt väder. har alltid varit och kommer nog alltid vara.

olycka.

Skulle cykla hem till m iförrgår, tror jag det var. hann typ halvvägs, sen blev det svart. Jag hade "tur" att det bara var ett kort anfall. låg där i diket och tänkte att jag hade tur som föll i gräset, men sen såg jag blodet. hade skrapat upp vänster ben och arm, och slagit i huvudet. Flera körde och cyklade förbi, men ingen stannade, lyckades ringa m och samlande säga att jag ramlat. sen hörde jag någon som ropade, och frågade massor, en man i en bil hade stannat, fick servetter att torka bort det värsta blodet, han sa att han kunde stanna tills m kom, men så såg jag henne komma. först hade han frågat om han skulle ringa ambulans. Ibland finns det snälla människor. hos m tog jag en powernap, och försökte plåstra om mig. m hade lagat God fisk&räkgryta, när jag ätit lite av den blev det något bättre, men m fick köra mig hem, kände mig fort. Virrig osv.

noll.

Blev en liten, väldigt mycket liten kort sväng förbi, Ikea igår. Jag gillar inte stora röriga affärer, får typ panik, och blir argt på allt och alla. Och så går jag vilse, brukar gå vilse i större affärer, och När det gör oms på mindre platser, i stan osv. kan tom. Gå vilse bland husen i området m bor. mitt lokalsinne är lika med noll.

Jag fattar inte!

Idag när jag kollade posten, såg jag att jag fått ännu ett brev från banken, där det stod samma situation som i det förra, gick dit och frågade om dom visste hur det hängde ihop, dom sa jag skulle gå till nästa ställe, dit, där brevets "handling" handlade om, eller vad man ska säga. där fattade dom inte alls. Jag lyckades hålla mig i skinnet, men nära på att jag inte skulle gjort det. fick i veta att någon från stället som skickat första brevet skulle ringa senare. Nu ska jag försöka fixa fram resten av alla "från början papper", sen får jag be till gud och björn diggar, att det blir uppklarat. över och ut.

massa dubbelt. drygt.

Förra inlägget här blev ju inte alls bra. typ dubbelt av allt. har still inte kommit underfund med hur man ska hantera, "den enkla", surfplattan, jag håller mig helst till vanligt internet, och vanliga klassiska 3310/3300. m har fått sådär äckligt ont i magen igen, har kommit på att jag kanske har samma fel. tror jag ska fråga nästa gång jag träffar en läkare. Hursomhelst, jag gjorde en stor gryta med min speciella tomatsoppa. ! Så nu har m i lager, eftersom hon bara får/kan dricka/äta i flytande form, eller vad man säger. Jag skulle nog oxå behövt lite soppa i matlåda.

hmn.

Jagund m planterade vid mormor&morfar, och hos pappa och farmor, sen satte jag en liten vas hos e och. !

RSS 2.0