Retro 🤩

Kolla in min snygga retro vägg på Erikshjälpen 🥳
Gammalt nytt tiden går (haha) skynda o fynda snygga kläder. Psst , kolla snygga tavlan över spegeln!!!
Så snygg!!! 🥰

Till ma.

KRYA PÅ DIG MAMMA!!!
❤️❤️❤️

Denna gång vann jag!

Och apropå jävlas, Sicken jävla f***** kärring till kund som var in igår och ställde till scen, när jag stod i kassan 🤬 trodde aldrig hon skulle gå, det var nästan så allt blev roligt för hon betedde sej så idiotiskt. Hon skulle klaga på allt, hon var otrevlig, allt var ju mitt fel, det var fel priser, det var mitt fel att hon inte hade pengar på sitt kort, mitt fel att hon hade ont i kroppen, mitt fel att inget fungera, mitt fel att Erikshjälpen s policy var idiotisk , mitt fel att inga kläder eller smycken passade henne, osv osv Jag fattar inte hur jag lyckades hålla mig lugn och inte käftade tillbaka, nog för att man säger att kunden alltid har rätt, men inte fan stämmer det alltid! Denna kärring***** gick för långt! Jag fick faktiskt kreed av mina chefer att jag hade skött situationen proffsigt och att jag var cool att behålla lugnet, trots jag var ensam (min kollega bredvid hjälpte andra, man fick dock hjälp mig förklara för tanten när hon vägrade lyssna på mig) men det Var nära att jag stormade ut🥵 om nått liknande skulle ske igen, så vet jag nu hur jag ännu bättre kan gå till väga, och om/när jag kan/ska kalla på/ringa på hjälp. Får väl bara hoppas att det inte blir nån nästa gång, såfall ska jag vara beredd! 💪 Över und out// HH.

Vår på väg (?)(ja)

Man blev lite lurad o trodde nästan sommaren var på g, men ack, gud jävlas o har redan börjat med april väder, men det hindrar ju inte att komma till oss på Erikshjälpen och fynda snygga vårjackor o snygga sjalar o skarfsar som jag har hängt fram 🤩
👍

Jag vill!!!

Åh, jag vill jag vill jag vill!!!! ❤️❤️❤️

Vår

Påsken har kommit fram på Erikshjälpen i Borlänge, också även alla snygga vår kläder!
Skynda, in och fynda (haha) 🥳
Och så blir man snygg i orange oxå, året om 🤩

Spännande ❤️

Åh vad jag längtar!!
Spännande 🤩

Så bra! 🙏

Fantastiskt bra!!
🙏

Ep

Vet inte hur eller vad jag ska känna. förvånade?, irriterad?, arg? ledsen?besvikelse?, ilska?, eller ”va fan skulle det vara bra för ?!!!! Jävla fan”, jag som Klart mig från epilepsianfall, ja , tror att det kan vara nästan 2 år, om inte mer till o med., Men så natten till torsdagen, vaknar jag, helt groggy, yrslig , känner mig helt slut i kroppen, har fett, jätte mycket skit ont i kroppen oxå, det är blod i sängen och tungan känns som den blivit söndertuggad, jag lyckas ta mig halvt vinglandes upp ur sängen, men blir rädd, för jag fattar ingenting, inte vart jag är, vad det är för dag, ja natt då, jag tar upp en tidning, för att kunna urskilja datumet, men fattat inte vad det står på.,(har glömt att det kunde bli så här) Jag går från sängen till toan, fram o tillbaka flera gånger till sist ringer jag ma o frågar vad som är., nu, dag datum klockslag osv. Ska jag skratta eller gråta, eller båda? HURRA (jättemycket ironi) jag har nog ”bara” fått ett litet epilepsi anfall. Wey (INTE). Nu är det väl rätt okej., skit huvudvärken sitter ännu och hårdare än den brukar, o tungan är fort lite svullen, men annars tror jag att det är rätt ok., Som man säger, kunde vart värre, denna gång behövdes ju inget sys. Alltid nått. Över und out// Hannan.

34 💜

Idag skulle du ha fyllt 34. Grattis på födelsedagen kyckling söta, från sparven
❤️
Jag saknar dig 💜

Go for red!

Rött blev Lix det som jag föll för denna gång, rött och vitt 🥳
Jag menar, kolla bara in dom supersnygga vita bootsen!!! SÅ snygga!! ❤️
Lala, in och fynda på Erikshjälpen i Borlänge 😁

Mars


Inför lördagen

På lördag går hela dagskassan vi får in, oavkortat till Ukraina! Superbra och ett MÅSTE att hjälpa till med!

Vår dag!

Igår 8/3 var vår dag!
GO US!

Retro snyggt på Erikshjälpen

Snyggt med retro 🤩
Kom in och fynda, skynda skynda (haha 🥳)
pax för halsbandet, om ingen hinner före 😉 Och så lite vitt rosa o marin blått är alltid snyggt 👍

Gult

Gult är Inte fult 🥳 ugglan gör sig super söt till snygga brillor o skor 🤩
Jag saknar dig jättemycket ❤️❤️❤️

Var finns den?

jag brukar vara rätt på att hitta Mando grejer🙂 ibland saker som inte ens dom har, eller vet att dom kan få tag på. minns Björn sa en gång; ”nu snackar vi status, inte ens jag har en sån här”, när jag hade med en affisch som jag ville dom skulle signera 🥳 Men denna bok hittar jag inte någonstans! Vart finns den att köpa??!!
Hjälp mig att hitta den tack!

Tandvärk

Har legat vaken och svurit, haft ont som fan, tandvärk, rotfyllning, dra ut tand med hjälp av häst (Emil i Lönneberga) osv osv, överdriven skräck och fasa, Jävla tand helvete!! 😤😤 Har haft värsta tandvärken ett tag , den blev tillslut outhärdlig, idag blev den ”tillfälligt lagda/fixad/reparerad” så mkt det gick, vilket mkt blev lite., äsch skit samma, det som fanns kvar av tanden, öppnades upp, fylldes i med medicin/smärtlindring och ett ”tillfälligt lock” lades på., så ja, man kan ju bara tänka sig och vrida sig av smärta hur den mått och hur nedsliten den är, för den var ju typ död, och tänk er varm/het dryck och/eller kallt gott dricksvatten. Ont som fan!! 😱 Samtidigt tänker jag att jag får skylla mig själv, men oxå, det är en sjukdom, en helvetes jävla äcklig skit sjukdom som bara jävlas med mig! Fucking fick äckel b*****!!!!! Fan vad jag hatar den. Ett tag trodde jag det gick mot nått litet bättre, vilket kanske stämde lite, men sen fick det så otroligt mkt åt helvete. Nu måste jag försöka börja om ingen, små steg, men jävligt stora för mig när jag väl lyckas. Fan, nu börjar bedövningen släppa känner jag, men ändå skönt att känna av tungan och läpparna, borde ju ha piercat mig nu när jag inte känner nått (önsketänkande) Över und ut // HH

RSS 2.0