bråttom

nu måste jag skynda mig!!

snart 2020

snart är det nytt år, nya siffror i kalendern, och ny ändringar på MY. och annat nytt. det är mkt som blir nytt/ändrat/annorlunda osv. för mig nästa år. hoppas mest på till det bästa. många sker är jag rädd för, som ska/måste ändras, och många inte, men mest rädd. tror jag, känns som det nu iaf. blev så glad förra veckan, när jag fick en fråga på MY som betyder väldigt mkt för mig, blev först förvånad, trodde det var ett skämt, men sen blev jag värsta glad, och tacksam att få det förtroendet, som frågan innebar. jag skulle tänka mer på saken tills nästa gång, dvs idag.., har inte hunnit med det än, inte mkt iaf, men jag tror nog att det är ok ändå, vi tar nog upp det nästa år. haha nästa år. ()

BTW..

GOD JUL!

Dala Floda.

Åh så bra det var igår i Dala Floda kyrka <3 Gus & Vic hade konsert med Floda spelmän. det var så bra! och mysigt och vackert. <3<3
Jag glömde ge dom tomtarna, menmen. nu måste jag strax skynda mig iväg till myrorna. så bra att jag fick jobba idag. tycker det är så himla kul!! <3<3<3<3<3<3 överochut/ HH.

RSS 2.0